fixat o fejat

Igår kväll provade jag att tapetsera ett par tidsskriftssamlare, det gick jättebra med den andra (fast den är inte riktigt klar än), den första blev däremot inte sådär superbra.. Menmen övning ger färdighet som dom säger.. Jag har plockat undan massa grejer utomhus hemma också, saker jag stört mig på i evigheter men inte gjort nånting åt. Typ en gammal jordsäck som jag planterat slingerkrasse i, men sen kom det massa sniglar (tror jag) å käkade upp allt slinger som hunnit växa upp= skabbigt.. Jag staplade lite ved och tog undan lite andra grejer också. Jättefint!

Idag har jag dammsugit och skurat golven på nedervåningen + vädrat alla mattor och tvättat massa tvätt. Det blir verkligen jättefint. Vi har bäddat rent i sängen också, det är verkligen helt underbart när man får gosa in mellan rena lakan.

Jag har gått en promenad med Binning i vagnen med, det innebär att jag hargått 3 ggr den här veckan och det var målet. Skönt att veta att man är "klar", fast jag har tänkt gå lite oftare än 3 ggr men då kan det vara utan måste.

Just nu är vi uppe hos Eva o Lasse, vi har fått grillad mat (mums) och Micke, Lovisa och barnen är här med.

Ikväll ska jag rida, om inte Henke får jour och åker iväg förstås. Undrar om det blir regn idag? Ser så ut, det blåser med fast det är ju inget säkert tecken.

Nu lite bilder:




Bild från igår, Binning ligger i vagnen och här är hans små fötter i de gröna PoP-strumporna från Camilla



Binning (igår) i Zlatanbodyn från Birgitta o Åke



Binning i dagens utstyrsel: body från Eva o Lasse, byxo från moster Sarah..



.. och röda PoP-strumpor från moster Camilla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback