Our house in the middle of the street

Igår handlade jag lite nya grejer (köpte present till Moa som fyllt två oxå: ett par jeans på "pojkavdelningen" och en söt gul- och vitrandig topp). På mattan är det mina nya tights i bomullsblandning, hellånga. Tre par trosor för 99:- på Lindex. Diadem, berlock-halsband och ballerina-stumpor från HM.

new shiat

I lördags stannade vi till hos Micke, Lovisa, Alex, Max och Obelix: Binning fick sitta lite på Alex´ cross. På kvällen såg vi "Walk The Line", om du inte sett den: se den. Den var jättebra, förmodligen mest för att det var ett lyckligt slut och jag visste det innan. Jag är en sucker för lyckliga slut.

Little Binny rid´n his bike

Eftersom jag är så oerhört dålig på att få med Alex på kort är ett där han är med:

Alex

Idag har Binning och jag varit med Madeleine. Vi har fikat, ätit mat, varit i stan, på IKEA (jag ska på intervju på torsdag kl.14, önska mig lycka till)! Skönt och kul att vara med henne, skönt att slippa sitta hemma och glo. Den här veckan blir det mest till att vara borta och glo faktiskt. Imorgon ska vi städa ett hus i Jägarvallen.

Ye ye, Henke kommer hem idag med, nu är han och kollar på Alex cross-träning, Binning ligger o sover i Lasses säng och jag sitter vid Lasses dator (om ni undrar så är Lasse i garaget).

Idag har Binning på sig den röda Laban-bodyn från
Camilla och Sarah, de gråa byxorna och rödrutiga strumporna från Camilla.

Kommentarer
Postat av: Helene

hej hej!
Vreta på fredag förmiddag eller? Ja har fixat bil o så.. ja har med mej två små vovvar oxå! Men men. Kram kram

2006-09-13 @ 15:43:12
Postat av: Sonja du vet

åh string, jag pallar inte det! men jag önskar jag gjorde det. eller ... nja. men det vore coolt nån gång :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback