Älskade B

Igår var B i sitt esse, först sa han "Gunna" när Gunnar, Madeleine och V kom, han sa "nu" och "dååna" = låna. När han låg i sängen på kvällen försökte han säga V´s namn, det blev "Kicka".

Han sprang omkring med bara t-shirt på sig igår, han var duktig och kissade ute vid buskarna. Men sen blev han bajsnödig och bajsade rakt på en av blomkrukorna på altanen. En riktig klassiker som kommer förfölja honom hela livet.

Igår när vi var på ÖB och handlade fick han bära korgen (vi har en vagn att köra ungarna i och en korg till varorna). Henke och jag la i plasttallrikar m.m. vi skulle ha till kalaset och sen gick B bort till en annan hylla och ställde i en flaska med såpbubblor och sen gick han vidare med korgen. Verkligen sött, sen när han ville lägga i en bil också med då sa jag stopp och det accepterade han och stoppade inte i några fler grejer.



Bild från crosstävling i tisdags


Kommentarer
Postat av: Sarah

ååh han är blivit så stor! o söt, men de har han alltid varit ,han brås på moster sarah ;) ska bli sååååååååååååå kul o komma ner o hälsa på er, känns som att det var jättelängesen men de är ju mindre än en månad sen :) ska bli så mysigt o få gosa med sötungarna , o muta de med presenter ;)

2008-07-03 @ 15:26:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback