Mantorpi

Ikväll har vi varit på Mantorp Park, fått in bilen och fixat armband och såna viktiga saker. Jag fick också ett armband, alltså kommer jag också hänga på Veidec-festivalen och BBR. Imorgon är ju BBR-dagen då det är Hot Rods som kör på stripen, det är väl det som är mest intressant för Henke antar jag(?). Jag har inte alltför mycket koll som vanligt, jag tar med massa inredningstidningar och ett par böcker, håller tummarna att jag klarar mig på det.

Vi handlade mat på City Gross inför morgondagen, jag anser att vi inte enbart kan leva på Flatlanders-hamburgare resten av veckan och Henke höll med. Vi köpte lite andra grillgrejer: kött och potatissallad. Vi har marinerat kött, skurit sallad och packat grejer. Nu ska jag göra rent kattlådan och läsa lite innan det är dags för sängen. Det finns en sak som verkligen skulle vara pricken över i i packningen och det är en bärbar dator med trådlöst bredband (menade såklart mobilt bredband), om jag hade en sån skulle jag aldrig behöva få tråkigt. Nästa år kanske jag har en..? I wish...


Kommentarer
Postat av: annika

trådlöst bredband när man bor i skogen e nog ingen hit. vi provade telia, men de va skit där vi bodde förut, så vi gav upp det. fast ni kanske har bättre mottagning på eran sida stan.

2008-07-23 @ 14:40:32
Postat av: annika

efter nora så gick jag promenader. eftersom vi hade en bit till postlådan så gick jag alltid o hämtade posten (nåja, inte varje dag men nästan). sen började jag springa lite när hon va 8-10 månader tror jag. minns inte säkert. vi får peppa varann! har väl inga bra tips, men har man väl bestämt sig så får man helt enkelt ta sig i kragen o avstå godsaker som chips, godis, o fikabröd (vilket jag har väääääldigt svårt för...) men man får inte va för hård heller, då faller man lätt dit. o dricka mycket vatten o äta mindre av potatis, pasta, ris, bröd o mer av de andra.

2008-07-23 @ 14:50:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback