Världens bästa familj

Igår var vi ju och handlade, när vi kom hem gjorde Henke tacos. Och det vet väl alla att man äter tacos när man är kär? Efter maten dog jag nästan, jag höll på att somna sittandes och mådde jätteilla. Förmodligen p.g.a. sömnbrist, lilla prinsessan har vaknat varannan timme några nätter. Men inte inatt, för då sov hon 6 timmar första perioden och sen 4 timmar. Wunderbar! Jag somnade strax efter kl.20 igår och när jag vaknade första gången kl.00 av att B vaknade var jag helt rastlös och kände mig utvilad. Skönt, fast lite ovant att ha svårt att somna om igen.

Dessutom är det nån som har väckt liv i Henkes tankeförmåga och då menar jag inte om saker som gäller forden, för där är han både klar i huvudet och oerhört kreativ, utan nu pratar vi om hemmet. Igår kom han ihåg att sopbilen skulle komma idag så han gick ut med soporna. På eget iniativ. Jag kan kanske inte förklara hur stort det är. Han brukar i vanliga fall ignorera att soppåsen blir full och bara fortsätta lägga i saker ändå. Den senaste tiden har det varit ett enormt uppsving på hans vardagsfixande här hemma. Jag är så glad. Och lättad att jag slipper tänka på allt själv hela tiden, för tänkandet är så gott som halva jobbet.

Och en sak till som gör mig enormt glad och stolt, det är såklart att B vill rida. Han vill själv, det är inte jag som tvingar honom genom att slänga upp honom på hästarna hela tiden (jag brukar inte tvinga honom att sitta kvar om han inte vill alltså)... Jag tror han tycker det är kul eftersom Solla har två shettisar, dom är i rätt storlek åt honom.

Här hade jag tänkt visa bilder på Nisse Po och Lillan (Sollas shettisar), men mitt bildarkiv har tydligen minskat rejält iochmed bloggflytten. Dåligt av blogg.se måste jag säga! Dessutom hade jag bilder som jag inte använt i mina blogginlägg än som också försvunnit.

Ni får scrolla ner och titta på nåt gammalt inlägg där hästarna är med istället...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback