Ridtur

Carmensita och jag var ut en sväng. Hon vill inte riktigt gå fram, jag antar att det beror på att hon är ömfotad nu. Det har blivit så torrt och hårt i backen, det enda negativa med allt fint väder tror jag. Om en vecka kommer Fredrik och skor, det blir kalas (hoppas jag)!

Nu blir det strax sängen. A E feber igen, hon har varit rätt sval under dagen men när hon rör sig mycket själv verkar det komma tillbaka. Och nu på kvällen också då.


Kommentarer
Postat av: Nina

Hallå Cattis!

Jag är hemskt ledsen, men jag glömde att jag ska åka med pappa på cellgiftsbehandling på tisdag. Så tyvärr kan jag inte se efter gullungarna när Fredrik kommer. Hoppas det löser sig ändå!

Postat av: Nina

Förresten, måste bara berätta att Carmensita var inne i morse och åt havre. Cookie råkade gå in till henne i stället för till Jade. Men C lät honom äta av hennes havre i krubban utan protester. Snacka om gullig "barnvakt".



Jag funderade på om jag skulle kunna få låna C några nätter och ha henne inne tillsammans med fölen, i olika boxar förstås. Under en avvänjningsperiod. Hon skulle nog kunna vara ett moraliskt stöd till dem. Vad säger du? Jag mockar åt henne, naturligtvis.

2009-04-15 @ 13:30:41
URL: http://www.123minsida.se/skogalund

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback