Lata dagar

Igår och idag har det varit soligt och fint. Igår var vi till Säterdalen med Sandra och Alex. Barnen lekte i lekparken (B åkte den längsta rutschkanan! Coolt), vi kollade på alla djuren och åt lite matsäck. På eftermiddagen åkte vi upp till Bert och Kerstin, Camilla hade med sig två barn också så det var världens dagis där. Barnen lekte jättebra med varandra. Vi fikade och sen åkte vi till En och en halv och åt kvällsmat: kyckling och pasta. Jättegott!

Idag  har vi varit hos min mormor, min kusin S var också där. Vi fick mormors goda kycklingfilé med ris och sås. Mellan lunch och fika var vi i Sveaparken nån timme. A E klättrade upp till rutschkanan typ 20 gånger, det är väldigt imponerande för det är en trappa upp med ca 20 steg. Barnen hade det jättebra, dom lekte med allt.

A E sover redan för natten och B sitter i badet. Vi är tillbaka hos mamma nu efter två nätter ute hos pappa. Imorgon ska vi till min farmor och på kvällen kommer Henke. Hurra!

Kommentarer
Postat av: Nina

Hoppas A E sov hela kvällen, de små liven brukar ju tro att de bara sover middag, om de somnar för natten tidigare än vanligt. Och så har man dem upe jättesent i stället för att ha en lugn och stilla kväll.

Ring mej när du vill ha Carmensita hemkörd! Eller kanske någon dag innan, för säkerhets skull.

Postat av: bitte

Tipsar om den nya gratissidan.



Vad sägs om lite glass nu i sommar? Helt gratis

http://www.sommarglass.com/?r=975

2009-06-18 @ 21:19:36
URL: http://lovemercury.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback