Matdagbok 26
Frukost: En knäckemacka med smör, leverpastej.
Förmiddag: 3 mördegskakor, 2 strösselkakor, 3 bitar mandelkaka. En mineralvatten.
Lunch: Fläskkarré, klyftpotatis, ugnsbakade morötter och champinjoner. 3 kardemummagifflar.
Eftermiddag: Två kokta korvar med bröd, en kaka. En bit daimtårta. En kardemummagiffel.
Kväll: Ett kokt ägg. Nötter. Torkade blåbär och tranbär.
Dagens träning: 1 timme och en kvarts yogapass.
Förmiddag: 3 mördegskakor, 2 strösselkakor, 3 bitar mandelkaka. En mineralvatten.
Lunch: Fläskkarré, klyftpotatis, ugnsbakade morötter och champinjoner. 3 kardemummagifflar.
Eftermiddag: Två kokta korvar med bröd, en kaka. En bit daimtårta. En kardemummagiffel.
Kväll: Ett kokt ägg. Nötter. Torkade blåbär och tranbär.
Dagens träning: 1 timme och en kvarts yogapass.
Kommentarer
Postat av: Nina Liljedahl
Ja det blev visst inte nya tag den här dagen heller.....Mycket goda bakverk, som jag är avundsjuk på dig att du har ätit :)
Trackback