Shopping!

Idag har jag varit på Ikanohuset med Sarah & Milton o Lena & Isabelle. Jag köpte en röd-, vit- och blårutig skjorta och två par svarta leggings.

Thea från Gina Tricot

Jag är helnöjd. Just nu är jag ensam hemma och myser i skjortan, jag har läst lite bok och vikt lite tvätt. Resten av familjen är borta och kollar på bilar. Skönt att vara helt ensam ibland!


Dagens lunch

Crepes med kantarellstuvning, mums!

Pandafierad

 

Jag med pandaögon.

 

 

Panda- A E

 


Fritid eller!

Jag försöker vika undan lite tvätt så jag ska kunna ta världens härligaste slappardag imorgon utan några måsten alls. Men istället fastnar jag lite vid datorn, som vanligt... Ska göra klart tvätten och sen ut och klippa gräset. Imorgon blir det slappa med en Sookie Stackhousebok!

 

Pannkakskonst av min kära man. Kände att det passar inlägget så bra!

 

 

 


Vadstena / Vasstena

Idag har vi varit på nostalgiafton i Vadstena, eller Vasstena som man säger här nere. På vägen hem frågade B "finns det vassa stenar i Vasstena?" :)

Bäbisgos

 

Ibland har man riktig tur och får nosa på en sån här goding, som dessutom är känd som världens finaste bäbis (eller Pruttis om man frågar A E)!

 

 

 


Dagens omelett

var fetaost och tomat. Gårdagens kantareller. Mums.

Sjukskrivningen

Jag är fortsatt sjukskriven på heltid t.o.m. 25 aug, sen ska jag försöka jobba på 25% just nu känns det sådär, för jag har haft rätt ont i ryggen de senaste dagarna. Jag ska till sjukgymnasten på torsdag, får se vad hon säger då!

Järlåsa

Direkt efter Malmby åkte vi till min mormors hus på landet. Jag var där varje sommar när jag var liten, det senaste besöket var för 6 år sedan så det var kul att komma dit och visa barnen. Vi badade där på kvällen, årets första dopp!

 

Huset, vi sov på övervåningen. Ni ser "vårt" fönster.

 

 

Min käre man och fladderhunden Doris myser.

 

 

 

Varggropen.

 

 

Full fart i bokskogen.

 

 

Vi följde den här stigen...

 

 

... till hundkyrkogården.

 

 

Min mormor vid lusthuset.

 

 

Den här stigen går precis vid sjökanten från lusthuset mot...

 

 

... badstranden! Som jag minns som väääldigt mycket större än den faktiskt var. Här brukade vi sitta på våra strandmadrasser och äta sandiga mandelkubbar och dricka saft eller festis!

 

 


Malmby

 

B hänger på farfars bil, vår bil står precis bakom. Den är bara grundmålad änsålänge, den ska inte vara grå sen när den är klar.

 

 

A E gillar rat rods, jag tror att det är för att dom är nere på hennes nivå.

 

 

Den här bilen gillar jag, kul med en så ovanlig färg!

 

 

Den här var cool, fast jag vet inte vad "La Puta Madre" betyder, vet du?

 

 

 

Picnic vid bilen.