Till Lasse Lattjo

Lasse har efterlyst ett inlägg, så jag skriver ett då!

Det har inte hänt särskilt mycket, idag har jag jobbat 11.30-18.30. Det är ju lönehelg och idag har det varit fullt upp, kul att det äntligen händer nåt på jobbet! Tycker det varit så lugnt över sommaren trots att det varit en del folk på IKEA.

Igår fick jag VABBA B för han blev getingstucken på morgonen. Två stora getingar (lika stora som mina tummar) stack honom på ryggen och på ena överarmen, han blev väldigt röd och hade ont. Vi åkte till VC i Borensberg men allt var lugnt. Fick köpa alsolsprit och hydrocortisonsalva och badda/smörja med. På hemväg stannade vi till hos Emma och barnen, kul att se dom för det var så länge sen. Till lunch blev det pizza nere hos Solla, Maria, Leo och Fia var också med och käkade. Kul och gott. Efter lunchen åkte vi till Stjärnorp till min svärmor Eva, där fikade vi (tror jag? kommer inte riktigt ihåg) och sen fick barnen vara med henne en stund eftersom jag skulle jobba. På kvällen var hela familjen utom jag på Ljungsbro Marknad.

Det är väl vad som händer just nu. Imorgon när jag jobbar är det kalas hos Leo, GRATTIS till honom, han blir 2 år. Jag ska väl ta och slå in hans paket (igen)...

Hästbilder!!



Tin har ju efterlyst lite hästbilder, det blir bara häst och inga actionbilder denna gång. Ska försöka få Henke att fota när jag rider nån dag, men dom bilderna brukar inte bli så bra. Våran kamera är inte den bästa... Här har vi iallafall världens vackraste häst. Och B som ska släppa ut henne i hagen, söt va?! Han tycker det är jättekul.

Carmensita är ju lite omusklad, bilderna tog vi för nån dag sen och jag hade bara skrittat henne dittills, nu har jag börjat trava också. Hon går superbra just nu, kul!



Hästviskarpojken...



Och en profilbild...


Jag jobbar

Mmm, det blir en hel del jobb den här veckan så ni får inget roligt blogginlägg. Dessutom har jag ju börjat rida igen, har ridit alla dagar den här veckan. Nu ska jag slänga i mig lite spaghetti och köttbullar och sen åka till stallet igen! Ajöken.

Kul! Och välkommen hösten.

Hej på er, kul att så många har kommenterat! Det gillar jag. Lager 157 är en outlet som ligger nedanför Ulricehamn i ett litet samhälle som heter Gällstad. Man kan kolla in deras hemsida, där det såklart finns massa info. Jag brukar köpa jeans, dom har jättemycket jeans! Och deras egna märke "Lager 157" är kalasbra basplagg. Sen har dom massa märkeskläder också, men jag orkar aldrig kolla igenom det... Den här gången hade dom massa fina skor och trosor också. Det varierar väl lite antar jag.

Imorse var det höst när jag vaknade! Solen orkade inte över granarna för att lysa in genom vårat vardagsrumsfönster. Luften har blivit hög och klar, jätteskönt väder. Jag älskar hösten för man blir aldrig besviken. Sommaren och vintern lever liksom nästan aldrig upp till kraven, men hösten blir alltid bra. Om det regnar mycket är det helt ok för då sitter man inne och myser, tänder ljus och eldar i kakelugnen eller vedspisen. Om det är fint väder är man ute så mycket som möjligt, rider eller leker i löven. Det är lätt att andas på hösten!


Lager 157!!

Vilken fyndresa! Jag hittade 3 par jeans: 1 par mörkblåa ACNE (550:-), 1 par "vanliga jeansblå" Levis (450:-).



1 par blå väldigt slitna Wrangler (350:-). Dom var jättesnygga och sköna så jag tog dom med, egentligen anser jag att det är onödigt att köpa jeans med slitning eftersom jag ända sliter ut mina jeans själv. Men dom här var så snygga så jag kunde alltså inte låta bli... Munkjackan (120:-) på bilden och den gula klänningen (180:-), 2 vita ribbade linnen, 2 lila ribbade linnen och 2 svarta (30:- st). Tre par randiga trosor för 20:- st. Dom snygga randiga strumporna är från Skänninge Marknad. Annat jag köpte på Lager 157 var tre st De Palmatishor till Henke, ett par kalsonger från Pace och sen ett regnställ till B.



Här är kläderna från Indiska och ett linne från Lager 157. Min jättefina accessoar har jag tillverkat själv tillsammans med min man :)



A E i ett linne som B fick av Sarah. A E har fått låna det som klänning idag.



Här är min snälla syster, jättekul att du varit här och hälsat på Sarah!
(Sarah har ätit pizza och spillt lite, om nån undrar)...
Faktum är att hon ju fortfarande är kvar, men snart åker hon hem.

Annars har jag en liten fråga, är det ingen annan än Sandra, Lasse och Nina som gillar att jag bloggar igen? Jag ser ju att det är en hel den folk inne men det märks inte alls. Lämna gärna en kommentar eller nåt!!




Shopping, nya skor och dagis

Idag har Carmensita äntligen fått nya skor. Min gamla hovslagare kom och skodde henne i garaget, för det regnade ute. Jag hade dessutom borstat och torkat iordning Carmensita innan så hon skulle vara torr och fin. Så skönt att hon fått nya skor, jag tänkte rida en liten sväng nu ikväll redan.

Igår kom min kära syster Sarah hit på besök några dagar. Igår spelade vi kort och hängde, käkade lite godis och sådär. Idag har vi varit in till stan, tanken var att vi skulle gå på bio men det blev inte av. Vi tittade i massa fina affärer istället: Handplockat, Indiska, Body Shop, H&M, Bikbok, Lindex, Monki m.m. Vi avslutade med varsin glass på Bosses Glassbar och sen en sväng på myrorna. Där köpte jag en bok och två jättemysiga ulltröjor på herravdelningen. Jättebra myströjor till hösten! På Indiska fick jag en höstjacka, en grön militärjacka och en cremefärgad kjol med rosa och lila detaljer, av Sarah. Dom hade halva reapriset där, alltså utmärkta priser. Jag köpte en jättefin grönmönstrad duk också. Man får passa på! Nu på eftermiddagen/ kvällen har vi gosat lite med barnen, badat dom och A E har tvingat Sarah att läsa. Hon är charmig den ungen, hon klättrar upp i Sarahs knä, tar hennes hand och tvingar på henne boken. Sötgök!

Imorgon planerar vi att åka till Gällstad och Lager 157, jag måste ha jeans nu! Jag blir tokig, det är antingen kjol, chinos eller mysbyxor som gäller jämt. Jeans kan man använda när som helst och jag saknar verkligen jeans. Det ska bli jättekul att åka dit...

Nu ska jag ut och hämta in min lilla häst (hoppas jag, hon kanske har en annan åsikt)...

Disk

Visst är det intressant att trots att vi har diskmaskin nu så är det ändå jobbigt att plocka i och ur den? Vad snabbt vi har blivit bortskämda med att slippa diska överhuvudtaget. Men det är skönt.


Sen sist har vi varit på Veidec-festivalen på Mantorp Park. Det var dragracing och Hot Rod-utställning m.m. Det var Euro-nats så det kom bilar från hela Europa. Kul. Jag jobbade några dagar, resten av familjen var på Mantorp mest hela tiden.


I lördags var vi till Uddevalla på A-bombers över dagen och tittade, det var också kul. Alla utom jag fick coola meetingtröjor, vilket var helt ok för mig. Henke hittade ett par andra tishor också, bra eftersom han behöver kläder.

Annars har barnen börjat skolas in på dagis, det är Henke som sköter det. Idag är andra dagen och det verkar gå jättebra. Och eftersom det är Henke som skolar in går det så bra så att vara ute, visst är det lustigt?! När jag skolade in B kunde vi absolut inte gå ut eftersom han skulle vänja sig vid innemiljön först. Jaja whatever.





Jag väntar på att hovslagaren ska komma och sko om Carmensita, hon har tappat båda framskorna nu. Det är så typiskt att nu när jag har all tid i världen att rida så kan jag inte bara för att hästen inte har skor. Det här får mig på riktigt dåligt humör så jag ska sluta tänka på det nu.

Resten av vecka ska jag jobba och nästa vecka kommer min syster Sarah, det ska bli jättekul!