Nu är dom här!

Idag har B och jag varit på barntimmar, sen hämtade vi farmor, Camilla och David vid tåget. Åkte till IKEA och käkade i restaurangen där. Sen handlade vi lite på IKEA, Binning fick en struts av farmor.. På HM efter det köpte jag massa strumpor o trosor för er som är intresserade.. Innan vi åkte hem handlade vi på Coop också. Nu ska vi precis käka, det blir lax och potatis.

Besök imorgon!

Imorgon kommer Camilla, David och farmor hit. Det ska bli skoj, men först ska Binning och jag på barntimmarna innan vi hämtar dom vid tåget.

Annars har jag jobbat hela dagen (11-16.45) sen fick jag handla massor innan jag åkte hem och nu har vi käkat + städat så det ska vara fint när dom kommer imorgon. Vi får väl se hur länge det håller sig nystädat, men det är lovande att vi ska åka bort imorgon direkt efter frukost. Håller på och tvättar också, tog hem jobbkläderna idag och glömde slänga med dom i maskinen jag startade för ett tag sen. Så typiskt.

Binning är kär..

.. i Kitty. Han sitter alltid o flinar när jag kollar på hennes blogg. Ja, jag kollar både hennes och Ebbas för er som vill veta. Plats för skratt.

Som hittat!

Idag köpte jag en matta på IKEA, den kostade 149 kr men med lite personalrabatt blev det ändå lite billigare. Gött. Och det bästa är att det gör inget om katterna vässar klorna på den eftersom den var så billig.

Jag skulle köpa tavellister också, men dom vita var slut och då är det lika bra att vänta. Just det, nu kom jag på den sista grejen jag hade tänkt köpa. Ett tre-pack med ljus som luktar underbart, men det får också bli nästa gång. Jag slutade ju kl.18 idag, precis på stängning så jag kom till kassan vid kanske 10 över. Det var ändå massa folk kvar så det spelade ju ingen roll om jag också var sent kvar, jag var iallafall inte sist..

Jävla mösare

Dom ligger i 110 hela tiden när det är tvåfiligt men såfort det blir enfiligt kör dom 80-90 istället. Jävla idioter, dom borde skjutas direkt allihopa! Man kommer alltid bakom en sån och funderar lite på om man kanske skulle köra om och bestämmer man sig för att inte göra det saktar dom alltid ner. Konstigt.

Chokladkola

Mums! Nu har jag precis gjort chokladkola, det är supergott. Tanken är att jag inte ska äta upp precis allting själv. Men det mesta kanske.. Längre fram får jag göra en omgång till eftersom det egentligen är julgodis och det här kommer verkligen inte att ligga och mögla fram till jul.

Update: 21,3 grader i köket så nu är det strax dags för duschen och sen är det till att laga lunch. Det ska bli rödspätta, potatis och bearnaisesås. Mums! Det blir en väldigt mumsig dag idag (uppenbarligen) för ikväll är det möte med Kamratförbundet på Hamlet också. Nice..

I väntan på värme..

.. sitter jag här och glor. Funderar på att gå ner och läsa i nån tidning eller kanske i Jan Guillous (hopplöst namn att stava till- vi brukar kalla honom gulliutt) senaste. Just nu är det 19 grader i köket, det ska vara ungefär 22 innan jag hoppar in i duschen tänkte jag. Då är det varmt och skönt när man kliver ur.

Annars håller jag på och beställer lite julklappar och sånt, det går sådär eftersom jaaa jag kan inte säga nånting egentligen för då kanske dom som ska få dom anar ugglor i mossen. Och på tal om det kom jag på en sida till jag ska kolla på..

Glömsk

Jag fattar inte att jag är såhär glömsk, men det beror nog på graviditeten.. Hormoner.. Annars ligger jag illa till. Idag skulle jag ringa sjukgymnasten igen och när vi borstade tänderna tänkte jag att jag måste komma ihåg att ringa på en gång när vi var klara, men det glömde jag bort och kom på det igen kl.9.45. en timme försent. Jag får försöka igen imorgon och hoppas att minnet håller då.

Hurra, massa sömn!

Äntligen har jag sovit ikapp lite. I förrgår gick jag och la mig vid kl.19.25 och igår kl.20.30. Skönt! Inatt vaknade jag kl. 2 och hade svårt att somna om för då hade jag sovit 6 timmar i streck och det är väl vad min stackars kropp är van att få på en natt. Fast i omgångar såklart, inte i ett kör. Nu har vi varit vakna i en och en halvtimme ungefär, jag väckte B, då blir det enklare att få honom att somna ikväll. Hoppas jag. Man vet aldrig med små kottar, dom fungerar inte alltid som man tror.

Annika kommenterade på förra inlägget om att barnen är himlans gulliga mellan raseriutbrotten och det kan jag bara hålla med om. Binning kan vara så go och hjälpsam men sen helt plötsligt är det nånting som inte passar och då jävlar.

Idag blir det jobb och dagis för oss (12-16.45 för mig). Ett lagom långt pass med mycket raster, skönt för jag är helt fel i ryggen just nu. Försökte ringa sjukgymnasterna på telefontiden men det var bara upptaget och sen när det väl gick fram signaler kom det telefonsvarare istället. Funderar på om massage kanske också kan hjälpa?

Medicin och trotsålder

Nu har Binning gått in i den härliga trotsåldern, en tid jag hade tänkt möta med gott humör. Nu blir det för det mesta hyffast humör men jävligt mycket envishet kan jag lova! Han är helt galen när han sätter igång. Idag skrek han konstant i typ 5 minuter inne på apoteket eftersom han inte fick riva ner alla varor från hyllorna. Det var mest synd om mannen som kom samtidigt som oss och som fick sitta och lyssna medan jag försökte våldshålla Binning (det enda som hjälpte)..

B hade förstås öroninflammation och fick pencillin mot det. Bra med pencillin, han får nog en slurk Ipren före läggdags idag igen så han slipper ha ont.

Öroninflammation?

IGEN?!
Binning är nog också ett öronbarn, men det är inte så mycket att göra åt saken är jag rädd. På mig gick det över när jag blev äldre. Det enda som kan vara ett problem tycker jag är att han inte säger till, det enda som är annorlunda är att han gnäller lite mer på natten. Men det gör han inte heller varje gång. Inatt grät han massor och fick Ipren vid kl.00 och sen sov han hyffsat. Nu väntar jag på att vårdcentralen ska ringa, dom skulle ringt 09.05 men vi får se när dom hör av sig.

Annars eldar vi för fullt, det är kallt ute och därför också kallt inne. Suck. Men i helgen ska Henke med hjälp av sina föräldrar och bror (?) koppla in skorstenen och gasbrännaren i det andra huset och sen hoppas jag att det rullar på med värme också.

Stallet..

Idag har jag varit sååå dukig, men inte på det vanliga sättet. Jag har läst ut en jättebra bok: "PS. Jag älskar dig". Bra men väldigt gråtframkallande! Sen har jag bakat bröd eftersom limptjuven Henke snodde med sig det sista av vår allra sista limpa till jobbet imorse. Vi har ungefär 0 kronor kvar att leva på fram till lön om några dagar. Sist men inte minst har Binning och jag varit till stallet och tagit hand om Carmensita, den stackars försummade hästen. Den stackars, stackars försummade hästen som var risig och skabbig. Men nu är det lite bättre när hon blivit lite ompysslad av mig och matad med små barnnävar halm av Binning.

Yeye, Henke o Binning har precis gått ut en sväng och jag tänkte sitta här. Henke har precis tvingat mig att kolla runt på lite olika folk på facebook och då tyckte jag att han kunde bli medlem själv istället men inte då.

Så trött.

Idag har Binning och jag varit på stan med Sara. Jag har köpt present till Henkes mamma som fyller år imorgon. Kul men svårt att hitta nånting bra faktiskt, det brukar det inte vara. Jag blir helt slut av att ha med B på stan, vagnen är jobbig att släpa in och ut i alla affärer i Lkpg, det är inte särskilt anpassat för barnvagn utan många affärer har trappsteg in och nästan för små hissar.

Just nu sitter Binning i bilen och sover, han har vaknat och somnat om några gånger, men snart är det dags för honom att gå upp. Jag håller på och gör paj (med skinka och ost). Eldar gör jag också, gött med lite värme! Just nu är det 17 grader i köket så det är på väg uppåt. Det är fullt med tvättställningar i köket också = inte så motiverande att vara där. Men det blir bättre när tvätten torkat.. Kanske. Idag måste jag diska också..

Henke är på KM i Folkrace men hans bil började brinna i andra heatet. Det var inget allvarligt sa han, lite motorolja bara. Men det är trist att bilen (nästan) alltid ska gå sönder när han jobbat så mycket med den innan.

Fixa lite..

Som vanligt, fast idag blir det inga jätteinsatser för jag har ont i ryggen och ljumsken (fortfarande). Det hugger till ibland och idag har det börjat hugga i magen med. Det är inte ok.

Annars har jag hängt tvätt, startat en ny omgång tvätt, vattnat och "pysslat" lite med blommorna. Framöver ska jag laga mat och diska, i den ordningen.

Idag är det jobb 15.15-20.30. Det finns inget sånt pass, men jag antar att dom kastat om lite och att det ska vara 15.30-20.15. Jag får väl ringa och fråga om inte annat.

Förresten är vår dator lite konstig också, jag kan inte få upp mina länkar normalt. Men det ordnar sig väl!

Motivation?

Det är en ond cirkel det här, idag var jag trött efter jobbet = vill inte laga mat. Jag orkade inte laga mat igår kväll heller och det är förmodligen därför jag inte orkar idag. Sen har jag börjat slarva med att äta frukt och grönsaker också och då blir jag alltid tröttare och på sämre humör. Som idag. Fast idag körde jag en plan B och värmde gammal torskgryta som låg färdig i frysen och sen kokade jag bara lite potatis till. Skönt att ha nånting klart när man får en sån här dag.

Annars har jag ont i ryggen och ena ljumsken, det hugger till då och då. Obehagligt. Det beror på att jag har jobbat och grejat idag på jobbet. Helt jävla onödigt, men ibland tror jag att jag kan jobba på som vanligt. Vilket jag såklart inte kan just nu och därför ska jag inte göra nånting mer än det jag absolut måste. Det straffar mig alltid senare om jag gör mer än vad jag egentligen orkar. Synd att jag inte kan känna det på en gång bara.

Just nu har jag iallafall slängt igång en maskin med tvätt, det blir nog en till efter den här för det finns massa tvätt. Tvättberget tar aldrig slut. Henke hade satt på gasen när han kom hem idag så det är varmt och skönt i köket och sovrummet nu. Imorgon ska jag jobba igen, men jag hoppas på att B och jag gör nåt skoj på dagen innan.

Snart blir det nog sängen för jag har inte sovit ordentligt sen i fredags (tror jag). Det kan vara därför jag inte känner mig helt fit for fight.

Barntimmar

Idag var vi, som vanligt, på barntimmarna. Binning lekte med massa grejer, la lite pussel och sprang omkring och delade ut pussar och kramar. Mest till Elias och Elin. Han var jättesöt, men de andra barnen ville inte alltid bli pussade o kramade.

Just nu eldar jag för fullt i vedspisen i köket och ska snart ner och fixa lite lunch. Efter att Binning vaknat och vi har käkat ska vi till Solla och hjälpa henne med räkningarna. Henke ska ändå vara i garaget hela kvällen, det är folkrace- KM nästa helg och då måste bilen gå som ett oljat spjut.

6 bilder..

.. fick vi på bäbisen i magen. Det blev många för att kompensera att bilderna var helt suddiga.

Det var inte lika upphetsande som förra gången, men det beror kanske på rutin.. Kul att se att allt var bra med den lilla ungen iallafall. Henke kallade barnet för "Stekarn" och jag för Ava Estelle, som vanligt.

Binning förstår fortfarande inte att det kan vara en bäbis i magen, men det kanske inte går in förrens den är ute. Vi får se. Han har blivit snällare mot Polka iallafall och det är skönt. Fast han har börjat försöka rida på Findus istället. Inte särskilt schysst men Findus får skylla sig själv när han är så snäll att han är dum.

Ultraljud 3,5 h kvar..

Spännande.. Hoppas allt är bra bara. Det kommer väl update om det sen när vi kommer hem. Binning ska vara på dagis under tiden, det blir bra för honom att komma dit och leka några timmar.

Annars har jag diskat, hängt och vikt tvätt, plockat undan och framöver tänkte jag dammsuga också. Sen är det fräscht här hemma. Jag fattar inte att det kan bli såhär skitigt på nolltid jämt!

Henke, min stjärnkock!

Det sägs ju att alla familjer har 5 olika maträtter som de varierar mellan. Ibland smyger det sig in nåt ovanligt, men det är ofta ett undantag. Henkes fem maträtter har varit tacos, pizza, köttbullar eller pannbiff med potatis, lasagne och hmm det ska vara nånting mer, men jag kommer inte ihåg just nu.

Men! De senaste gångerna han har lagat mat har han gjort oxstek och igår var det pasta med hemmagjord pastasås. Jag var väldigt imponerad av oxsteken måste jag säga.

Jag har fem andra maträtter som jag brukar göra och det är väl bra att vi har olika. Mina är 3 olika sorters fisk, paj och broccoligratäng. Mest sånt Henke inte gillar faktiskt, dom grejerna brukar vi käka till lunch när han ändå är på jobbet.

En ny människa..

.. det är jag det! Jag är sååå fin i håret och när jag sa till hon som klippte mig att nu kunde jag lägga upp en bild på facebook förstod hon ingenting. Men sen var hon 31 också. Hehe. Skämt åsido. Men det blir ingen bild precis nu eftersom jag ska åka till jobbet (11-18) idag.. Jobbade 12-18.30 igår och det gick väl ok. Inte helt toppen men det fungerade. Jag behöver verkligen jobba mina helger åtminstonde, annars blir det ju inga pengar alls.

Äntligen!

Ska jag bli av med mina gamla testar till hår. Eller ja en dm eller så iallafall, dom får ta bort allt som är slitet. Sen vill jag har lugg också, nån förändring är alltid kul och det är bäst att passa på nu när jag är gravid och håret ändå växer som ogräs. Imorgon kl.13.15 är det dags.

Idag har B och jag träffat Sara, vi käkade kebab och pratade lite. Mysigt och skönt att träffas igen lite snabbare än vad vi brukar.. Vi var in på Body Shop och köpte en bodybutter till mig också, det blev "Brazil Nut". Mums!
   Dubbel-lyx med nytt bodybutter och klippning imorgon!

"Nånting hårt"

Igår kväll sa Henke att jag skulle få nånting hårt. Sen hoppade han över på min sida och körde in knät i mitt lår. Det var hårt kan jag lova, jag fick en riktigt lår-dödare.

Yes!

Nu har jag spenderat hela min förmiddag som en liten husslav. Jag har diskat, klyvt vet, fått fart på vedspisen (med vedeldning), dammsugit, plockat undan och jaa det var nog allt. Men jag har hållt på fram tills nu. Pust, stånk och stön. Jag har tom dammsugit trots att jag vet att jag kommer få ont i ryggen sen, men jag måste eftersom Anna-Karin, Andrea och Ella ska komma hit och hälsa på idag och då kommer det säkert bli massa lek på golvet.. + att man inte vill visa upp en svinstia. Henke hade lovat att dammsuga igår kväll, men han trodde att det var ikväll ha skulle göra det. Det är ju sånt som händer.

Ikväll ska jag fika med min Sara och det verkar som att den lilla kultingen Binning får följa med också.

Hur vet man, Petter?

Det känns som att vinden har vänt för mig nu, jag är inte lika trött längre. Men den rätta personen att fråga borde ju vara Petter. Så Petter: Hur vet jag att min vind har vänt?

Lussekatter!

Häromdagen blev jag jättesugen på lussekatter och nu har jag precis gjort iordning degen. Den står nere på jäsning i 40 minuter, men jag tror att jag ska slå på ugnen på svag värme och ställa degbunken i underugnen för vi har bara 15 gradet i köket.. Det är nog inte den optimala jästemperaturen misstänker jag.


Binningbilder!

Binnings dag i bilder (inte kronologisk ordning):

Binning skejtar

Hemma hos Nina hittade Binning en skateboard som han provade lite.

Binning badar

Alltid skönt att bli ren!

Binning städar

Väluppfostrad kille som hjälper till med städning.

Binning leker

Till sist en bild när han leker (inte från idag).

Här är hon!!

Polka


Polka som ett monster och sen på Binnings grejer. Bärnsta leker gärna med Polkas nya mus, men det gör inte hon själv.


      

Några mindre bra bilder:

 

Fortfarande pigg!

Och det blev ingen rödspätta för Henke köpte fläsk-kotletter på Ica istället. Sen gjorde han hasselbackspotatis till, mums! Medan han gjorde mat och eldade dammsög jag lite i köket (det var rätt mycket kattsand utanför lådan) och läste för Binning och så. Nu är dom ute i garaget och mekar, jag har Polka klättrandes upp för mitt ben och nu tänkte jag spela lite Civilization II. När grabbarna kommer in igen blir det nog sängen, om jag inte fastnar framför tv:n..

Jepp, en aktiv dag (till sist)

På eftermiddagen käkade vi lunch (värmde på gamla rester) och sen gick vi en sväng. Först till fåren och klappade dom, sen till Andrea och Ella. Där var vi i ungefär 1½ timme, dom lekte och sprang omkring. På hemvägen skulle vi stanna hos fåren igen och nu har vi precis käkat lite glass och hallon eftersom Henke strax kommer hem och lagar mat. Det blir rödspätta och potatis (mitt val). Mums!

Ikväll blir det nog i säng tidigt, jag kommer vara helt slut iallafall och det är nog Binning med.

Carmensita

Idag känns som en bra dag, för vi har redan varit i stallet och hälsat på Carmensita. Gett henne lite morötter och klappat om henne. Det är extremt svårt att ta in henne och greja med henne när man har Binning med sig, han springer omkring som ett skållat troll. Vi hämtade lite hö till kaninen också, hon blev lycklig över att få enkel mat att äta, det är inte så enkelt att hitta bra gräs längre.

Annars ligger B i vagnen och sover, jag tänkte fortsätta leta telefonnummer till medlemmarna i VKF. Jag fick tag på 5 st igår tror jag.. Hmm, de flesta kunde komma på mötet, vi får se hur det blir med resten.

Ångest och panik-känningar!

Ojojoj. Jag är ordförande i Vretaskolans Kamratförbund nuför tiden.. Sen i mars faktiskt och i oktober har vi alltid ett möte. Vilket jag har skjutit lite på eftersom jag har lyckats slarva bort blocket från årsmötet = alla namn och adresser däri. Great! Idag har jag letat igenom huset och ändå inte hittat det.. Skönt. Eller inte. Nu har jag tagit tag i saken och ringt till Helena. Hon hade alla papper hemma hos sig och hon skulle ringa tillbaka sen. Nu tar bara det trista vid, att försöka hitta en dag och tid som passar fler än hälften. Det brukar inte vara så enkelt som man kan tro. Men vi får se hur det går.. Yeye, det ordnar sig säkert.

Binnings flygfärd

Nyss ramlade Binning ner för trappen. Allra längst uppifrån. Jag hade gått ner för att hämta lite snorpapper och var precis på väg ut från toan när han skrek till, jag hann se honom hela vägen ner. Fy fan. Det känns som ett under att han inte bröt nacken för han snurrade framlänges två varv och dunkade i trappen på vägen. Det blev bara lite blod dock, han bet sig i tungan. Sen slog han sig på ena sidan av huvudet och mellan ögonen, som syns nu. Det blir säkert fler blåmärken att upptäcka under dagarna.

Han fick lite glass så han inte skulle ha ont i tungan och det verkar ha fungerat bra. Nu är han på väg upp för trappen igen.

Bondens marknad

Idag har Sarah, Kristofer, Binning och jag varit i Linköping på bondens marknad. Det var jättemysigt och dom hade massa fina grejer. Jag köpte tomater, gurka, en (halloween)pumpa, kanelbullar, frallor och ägg. Jag skulle köpa kulpotatis till Eva och Lasse också men det fanns inga såna idag.

Efter bondens marknad åkte vi till Coop och handlade och sen käkade vi Max-mat på vägen hem.

Nu har S & K åkt till IKEA (jag ville verkligen inte in dit eftersom det var fullt på parkeringen) jag har diskat och Binning ligger i vagnen och sover. Jag tänkte också försöka sova lite eftersom jag är trött, men Henke ringde nyss och sa att han är på väg hem. Jag väntar på honom först får vi se om det blir nåt sova av sen.

Jag har städat ur massa saker ur 940:n också, annars hade S & K inte fått plats i baksätet. Jag fick lov att diska massa matlådor och plocka in hur mycket kläder som helst. När Henke kommer ska han få skura toaletten som straff, eftersom det är han som har lagt alla grejer i bilen.

Adios!

Rumpnissar?

Igår hade jag en väldigt rolig upplevelse på jobbet. Jag hade kortkassa, skönt att slippa alla kontanter men en hel del människor kan tydligen inte läsa. Tyvärr. Iallafall så var det en tant runt 60 år som kom och ville betala med kontanter och jag sa att hon inte fick det. Efter lite bestämdhet från min sida plockade hon fram kortet och då satte hennes föräldrar (dom var kring 80) igång med: "va?! tar dom inte kontanter", "tar dom inte kontanter?", "måste du betala med kort" i flera minuter. Precis som rumpnissar. Jag skrattade högt, fast inombords.

Och jag skrattar nu när jag tänker på det. Ha ha ha!

Skynda städa!

Idag städas det för fulla muggar. Fram tills nu iallafall, för nu orkar jag inte mer. Jag har plockat undan alla leksaker, diskat, plockat undan alla vuxensaker och städat ur skåpet ovanför fläkten. Det blir kalasfint och det är en skön känsla att veta att det är städat ovanför fläkten, fast det inte syns. Min tanke är att Henke ska dammsuga när han kommer hem - sen är huset i topptrim inför Sarah och Kristofers besök nu i helgen. Jag fattar inte att det hinner bli så mycket skräp och grejer överallt jämt, Henke dammsög för bara några dagar sen. Det är the neverending story.

Jag har vikt och hängt tvätt också, men inte i den ordningen..

Fler bilder

Binning med sin mormor

Binning och mormor läser o käkar chips

   

Ett par bilder från Kvarndagen i Bjäsäter 22 september

Binning bilder!!

Binning bygger med klossar

Blåbärssoppemonstret

Binning i trappen

Stor och söt

Det är min älskade unge Binning det. I lördags kväll när jag låg i sängen och grät för att jag hade så ont blåste han på mig och erbjöd mig sin napp. Han är ju underbar!

Alldeles nyss när han fick nappen gick han bort till vagnen i hallen på en gång och ville lägga sig och sova. Gullunge. Fast jag tror inte att det är riktigt bra egentligen, han har konstiga utslag på ryggen, somnade jättetidigt igår och vi sov länge imorse med. Och nu vill han sova i vanlig tid ändå. Hmm. Jag ska ta tempen på honom när han vaknar, han har grönt snor också. Usch.

Polka!

Igår var jag till Solla efter jobbet och hämtade vår supersöta lilla kattunge. Hon heter som sagt Polka och är svart-vit med fint tecken. Nån gång framöver ska jag fixa kort på henne och lite nya bilder på Binning. Jag är väldigt seg på det men jag kanske får ge mig själv en spark i arslet så jag kommer igång..?!

Två bilar på 4 dagar

Jepp idag gick 940:n också sönder. Precis när vi hade svängt in i vår allé och jag var vid brevlådan för att hämta posten så smäller det till och sen börjar det ryka massor (vitt, förmodligen ånga). Det var bara att slänga sig tillbaka till bilen och stänga av den. Jag hoppas att det bara var nån slang eller nånting som lossnade från kylaren, men vi får veta när Henke kommer hem.

Annars har jag varit med Eva och Binning i Motala. Eva köpte massa mattvarp (rött och vitt, till mina framtida mattor) och sen var vi till Ninas affär och kollade lite. Eva hittade gardintyg och Nina fick stallhyran. Efter det var vi till Hemtex och sen käkade vi innan vi åkte hemåt igen.

Nu har jag precis hängt upp massa tvätt och startat en ny tvättmaskin. Jag tänkte hinna diska innan Binning vaknar också, det är proppfullt i diskhon igen. Det händer hela tiden.. Suck..

Victoria

Nu har vi äntligen fått se Madeleine och Gunnars lilla underverk, Victoria. Hon var väldigt söt och jag gillar ju inte ens bäbisar egentligen. Det kanske är för att jag är gravid, fast förmodligen var hon mest väldigt söt.

Annars är allt som vanligt och jag ska ner och ta hand om lille Binning, som känns rätt stor och självgående nu efter att vi precis träffat en liten nykläckt unge.

Jag har fixat en ansökan till kassavärds-jobbet också, ska lämna in den så snart som möjligt, vilket borde vara på onsdag.

Ont i magen.

Idag fick jag sitta på en stol istället för att stå upp, vilket var skönt för ryggen och höfterna. Men jag hade fortfarande ont i magen en hel del. Trist, jag hade verkligen hoppats på större skillnad. Men imorgon ska jag ringa min barnmorska och höra vad man kan hitta på. Jag vill helst inte bli sjukskriven heller, men jag kan inte göra mitt jobb.

Det känns som att på en såhär stor arbetsplats borde dom kunna fixa fram några andra arbetsuppgifter till mig.

SI- band

Sandra undrar vad SI-band är för nånting. Det är ett stödbälte som man har under magen för att ge stöd åt bäckenet. Rätt så skönt faktiskt, fast man blir lite hoptryckt. Det ger ju automatiskt stöd åt ryggen också, + att det håller upp mage lite. Och eftersom jag har en hängmage sen innan är det skönt. Hehe. Jag fick mitt hos sjukgymnasten.