shopping

Idag har Eva, Binning och jag varit ute på lite äventyr. Först var vi till Ulfåsa möbler, jag köpte en flugsmälla (rosa i form av en hand), en buddha- staty och en meter vaxduk. Tänkte göra ett överdrag till Binnings skötbädd, blev inspirerad när jag såg den Kerstin (?) hade gjort till Sigrids. Binning vill också ha en customized.. På den lilla blomsterboden brevid Ulfåsa köpte jag 10 penseér, dom kostade 2 kronor styck, prisvärt! Vi fikade där också.. Sen åkte vi till Oves plantskola, Eva handlade lite stockrosor och jag köpte en liten blomma, jättesöt.

Idag har Binning på sig sin röd- och vitarandiga body och de svarta Bamse-hängslebyxorna igen..

Nu på kvällen har vi varit till City Gross och handlat massa mat, just nu är det en potatisgratäng på g inne i ugnen med. Mums!

betessläpp + ny mobil

Idag har jag släppt Carmencita på det stora betet med Helens hästar, hon blev superglad och de andra med. De ( Cassandra, Atena och Akilles) hade tydligen varit på besök hos Carmencita igår kväll. Vi märkte ingenting när vi kom hem på kvällen, hon var lugn och allt var som vanligt förutom att tråden hängde en aning slappare på ett ställe. Coolt att hon var lugn trots att dom andra varit där och vänt. Idag såg jag alla spåren, dom hade nog kutat omking där ett tag såg det ut som.

Idag kom sotaren med och sen åkte Binning och jag till Solla och hälsade på ett par timmar, nu är vi uppe hos Eva och Lasse.

Binning har på sig sin röd- och vitrandiga body från HM ( present från moster Sarah), de svarta hängslebyxorna med Bamse på från Micke m. fam och Bamse-strumpor till. Jättefint. Nu använder vi mest storlek 62, 56 är så tajt och för kort i ärmarna nu med.

I Söndags skaffade jag en ny mobil med. Sony Ericsson V600i svart- och silverfägad. Inte för att jag kan skriva SMS på den, men jag får väl lära mig. Det är med kamera osv, jag har tagit massa kort som jag tänkte föra över till datorn och lägga ut här på bloggen framöver när jag satt mig in i hur man gör det..

Idag har jag köpt ett par nya skor med, Adidas rosa, silver och vita har jag för mig. Camilla hade ett par och nu har hon köpt ett par till mig med. Kalas, jag behöver verkligen nya skor. Jag måste köpa ett par stallskor också så jag kan börja rida efter hand. Carmencita går barfota nu med, Kjell hade inte tid att sko om henne runt om på en gång och eftersom jag ändå inte skulle rida tyckte jag att hon kunde gå barfota ett par veckor.

Norrköping Horse Show!

Idag har Binning och jag varit på Nkpg Horse Show med Helené och Oliver. Det var skoj att komma ut på hästtävling och kolla på alla lustiga människor, träffade lite kompisar och sådär med. Verkligen jättetrevligt!

Imorse lämnade jag mina (världens bästa) systrar vid tåget också, dom har varit här sen i fredags kväll. Kul att ha dom här! Igår var vi på Rodrun med Flatlanders vid Hällestad- Finspång. Jättekul förstås, speciellt skönt med det fina vädret!

Idag har Binning på sig tröjan från snobben-dressen (svart med snobbens kompis på), jeansen och fotbollsdressen från morfar och co. Han är så stor!!

Annars har Carmencita tappat sin ena baksko, Kjell sa att han skulle komma imorrn, det blir nog prima.

nu är jag stor!

för jag vet vad jag vill bli "när jag blir stor".. Hästmassör! Jag har funderat på det fram och tillbaka tidigare, men aldrig kommit fram till nånting mer, men idag har jag masserat Carmencita lite och nu har jag bestämt mig! Jag antar att jag ska gå utbildningen vårterminen -07, det är ju 5 olika kurser man ska gå.. Måste kolla upp finansieringen också förstås och jag tänkte kolla med lite olika massörer vad dom tar i pris + om det går att leva på det innan. Annars är det ju lite trist att betala en hel del för en utbilning om man ändå inte kan leva på den sen..

Idag har Binning på sig en beige- och vitrandig kortärmad body och de beiga byxorna med fötter från Eva. Sötnos!


genomblöta!!

Idag när det var strålande sol bestämde jag att Binning, Carmencita och jag skulle ut på en promenad. Binning fick sitta i bärselen så vi kunde gå runt banvallen (banvallen är blockerad med två stora stenblock från ena hållet och en träplanka från andra). Sagt och gjort, när vi kom bort till banvallen= längst hemifrån började det förstås regna! Det öste ner precis lagom länge, jag och Carmencita blev helt genomblöta, men Binning den lilla luringen klarade sig, skönt det. Han satt i Babybjörnen innanför min jacka och hade det varmt och mysigt.

Idag har Binning på sig nästan samma outfit som igår förutom att han fick byta till de ljusblåa stumporna efter promenaden, de mörkblåa hade blivit lite fuktiga och Binning var kall om sina tossingar.


fika hos Madde!

Idag har Binning och jag varit till Madde och fikat, trevligt och gott fika förstås! Binning fick kläder, igen, en grön body med en bubbla och texten "25" på och en dress där det stod nånting om utomjordingar på. Fina kläder förstås och snällt av henne att köpa ännu mer.. Det är ju konstigt att alla människor blir helt köpgalna när det kommer ett litet barn, inte för att jag klagar alltså det är mer av en fundering.

Nu är vi uppe hos Eva och Lasse, Binning ska sva egentligen men han vill inte riktigt somna, galna unge!

Idag har Binning på sig sig vita body med svampar och små hus, de ljusblåa byxorna och ett par mörkblåa strumpor. Allt i storlek 56.. Kläderna han fick idag var i storlek 62 (dressen) och storlek 68 (bodyn). Perfekt!


god mat!

Idag har jag gjort supergod lunch.. Eller ja, jag måste väl erkänna att det var brunch isåntfall.. Lax i ugnen med citronpeppar, salt och sen creme fraiche och sweet chili- sås på. Mums! Verkligen supergott, åt potatis och sallad till med förstås, jag har "stulit" receptet från Maria. Undrar vad jag ska äta nu..?! Kanske lax igen eller köttfärssås och fullkorns-spaghetti. Vi får väl se..

Henke är ute på jour just nu, det är lite trist att han måste åka iväg hux flux, men å andra sidan är det ju det han har betalt för under jour-veckorna.

Annars har jag varit ute och motionerat mig och Carmencita lite, promenad i 45 minuter. Kalas att komma igång lite, skönt för henne att röra sig lite och ha lite sällskap med. När vi kom hem grejade jag lite med henne, borstade och sådär. Nu går hon i den lilla hagen som är smockfull med gräs! Just det, på tal om Carmencita, jag måste ringa Kjelle med.. Bäst att ta tag i det snarast..

Binning har på sig samma kläder som igår.

smygbajsaren Binning

Idag har Binning smygbajsat, för alla som vill veta, det hördes inget och det luktade inte= mystiskt. Vilken liten smyg- talang! Just nu är vi uppe hos Eva och Lasse och kollar på ett spännande program om Da Vinci- koden. Dom kollar ifall den har nån verklighetsförankring och det är intressant.

Idag har Binning på sig den vita bodyn i storlek 62 från Camilla, de svarta (och lite oranga) byxorna i Snobben- dressen från Micke o Lovisa m. familj. Ett par små blå strumpor med oranga nallebjörnar från Camilla med..

luuugn dag

Idag har det varit lugnt, gick upp vid kl.11.30 ungefär, åt, duschade och Binning fick ligga naken på sängen och vädra sig lite. Pratade med farmor på telefon och sen åkte vi iväg och handlade på City Gross, för idag kom ju första barnbidraget!! och nu är det slut.. Men vi har mat och blöjor så det räcker ett tag nu, dom hade fortfarande blöjor för 99:-/ förpackning max 2 st per hushåll. Kalasbra, hoppas dom jämt har så billiga blöjor för annars blir vi nästan ruinerade. När det blir lön/ föräldrapenning sen måste vi till City Gross en gång till antar jag, det är faktiskt billigare där. Man blir väldigt ekonomi- medveten när man får barn, tycker jag.. Slänger inte alls lika mycket längre och tänker mer innan man handlar osv. Trist att bli så vuxen, men det är väl nödvändigt också, pengarna måste ju räcka till vissa saker!

Den här månaden skulle jag vilja köpa nya sommarskor (helst två par), stallskor (måste jag köpa) och en bärsjal till Binning. Det blir förmodligen "bara" stallskorna nu, eftersom Carmencita också vill ha nya skor.

Idag har Binning på sig sina suporter-kläder! Blå body med gula kronor på, SWE- strumporna och jeansen. Han är verkligen världens sötaste unge!!


fullt upp

Sovmorgon idag, upp, käkade brunch och sen fick Binning ta ett bad. Mysigt! Ut på en promenad med Binning i vagnen, Carmencita brevid (och före) och Anna- Karin och Andrea också. Kul, fast Carmencita blev totalt galen när vi kom borta vid travhästarna, dom blev helt i extas är det kom en annan häst så dom galopperade omkring i sin trav- galopp och Carmencita blev jättestirrig. När vi gick över missväxt- åkern ringde Helené, när vi kom hem åkte vi till Vreta och hälsade på, först till stallet och sen till skolan också. Öppet hus där i helgen tydligen.. Kul att träffa Helené förstås, hon är ju mitt uppe i karriären nu så hon har fullt upp för det mesta. Nu är vi uppe hos Binnings farmor och farfar och hälsar på, Henke mekar förstås.

Idag har Binning på sig den blåa bodyn från Barngarderoben i Hedemora.. Med små mörkblåa tåg på och "tuff- tuff", jättesöt! Den har han fått av sin mormors mor (skrev nog samma igår tror jag).. Jeans och samma strumpor som igår med.

Nu ska jag försöka hitta nån loppis där jag kan sälja alla grejer jag vill bli av med och förhoppningsvis få in ett par hundringar..!


djur- dag..

Idag har vi varit till Solla, kollat på hennes söta djur. Hon har fått ännu fler kaninungar, fyra stycken den här gången.. Snacka om att dom pippar som kaniner, det är ju samma hona som fick ungar på sportlovet som har fått igen alltså. Dom var födda igår, såg ut som små nakna råttor idag. Inte särskilt söta än, men dom kommer bli! Hon hade världens sötaste kycklingar också, det var en liten höna som fått 3 stycken, hon låg på 2 ägg till med. Församlingen i Linghem hade sin avslutning hos Solla idag, det var en hel stor buss med ungar där. Jag och Binning hängde mest inne, betalade räkningar och sådär..

Idag har Binning haft på sig den vita bodyn med en ekorre och en räv på + dressen med flodhästarna på. När vi kom hem på eftermiddagen bajsade han världens lass, bajs överallt och eftersom resten av kläderna var i tvätten fick han ta på sig storlek 62 :) jeansen från sin morfar och en långärmad ljusblå body med små tåg på från mormors mor. Jättefina kläder, som vanligt, ungen har ju bara fina kläder :) Han hade på sig sina "Born to be a biker"- strumpor också för att matcha..

Nehej, nu ska jag kolla lunar också!

häst- news

Idag har jag pratat med Lisa som har två hästar och snart flyttar till Linköping, hon kommer och hälsar på i helgen och kollar på hagarna. Kalas! Hoppas hon tycker det är ok,annars får jag tvinga mig på nån annan så Carmencita kan få sällskap i hagen. Vi får se hur det blir..
Nu är vi uppe hos Eva och Lasse och när vi kommer hem ska jag pyssla lite med Carmencita, tänkte rykta henne och gå en promenad med henne..

trädgårdstraktor

för hela slanten.. Idag har jag klippt alla våra gräsmattor, Henke har klippt ute i djungeln, d.v.s. naturtomten. Det blev verkligen superfint! Nu behöver man gå med trimmern runt alla träd, väggar osv då kommer det bli superfint! Jag har klippt ner klätterrosen också nu, typ efter Sollas instruktioner fast jag tog jättemycket mer än vad hon sa. Vi får väl se om den överlever!

Jaa, annars är ju Carmencita ute i hagen, jag blir så glad varje gång jag ser henne där ute. Skoj skoj, längtar tills jag får börja rida!!

Idag har Binning haft på sig sin vita body med svampar och små hus på, dom grön- och blårandiga byxorna från HM och Mowglistrumporna från Sarah. Han bajsade ner dom kläderna och då fick han på sig sin skogsgröna body från Camilla och de ljusblåa byxorna istället. Nu på kvällen spydde han tydligen på dom byxorna så då satte Henke på honom de röda Polarn och Pyret byxorna och SWE- strumporna han fick av Bert med familj.


Binnings presenter under Hedemora- vistelsen

lördagskvällen kom Anette upp till Bert och Kerstin för att hämta Alva, så då träffade vi henne också. Kul att se henne och hon ville förstås se Binning. Hon gav oss 300 kr i presentkort på HM i Binning/ Cattis 21 år- present, snällt! Jag blev superglad eftersom jag knappt handlat nånting på hunda år känns det som, trots att det var i julas jag shoppade senast. Men stickade tröjor känns ju inte så aktuella nu, jag vill ha en till sommarklänning.. Binning vill ha en solhatt också.

Av Bert, Kerstin och Sigrid fick Binning supporter- kläder till fotbolls- VM i sommar. En blå body med gula kronor på och ett par gula strumpor som det stod "SWE" på med blå text. Jättefina saker förstås och Bert sa att vi fick se till att det var rätt storlek till VM :)

Binning fick paket av sin mormors mor också (ännu mer saker, hon har ju redan gett honom 3 bodysar). Han fick ett par gråa byxor, en blå-, röd- och vit-randig tröja, en gul- oh vitrandig stickad tröja (hon hade gjort den själv!) och en till randig tröja i olika färger, med en liten tiger på ryggen. Fina och bra kläder, storlek 68 på allt och det var verkligen toppen!  Mormor hade en fleecefilt med Nalle Puh, Tiger och Nasse på som han skulle få lite senare när hon sytt den dubbel. Snällt!

Av sin mormor fick Binning en randig tröja i mörkblått (tror jag) och vitt med ett tryck på bröstet. Fin!!

Äntligen blogg!

Guuud! Jag har nästan blivit galen när jag inte kunnat logga in och skriva på bloggen som en normal människa. Fattar inte vad det är för fel på datorerna hemma hos mamma(?!), jag loggar in som vanligt och kommer in, går in på nytt inlägg men sen blir jag utkickad *grr* Jaja, nu är vi hemma igen hela lilla familjen, vi har ju varit i Hedemora i helgen:

Åkte i torsdags kväll, det tog rätt precis 4 timmar att köra. Binning sov hela vägen, han är så duktig. Mammas kille! Vi satt uppe och pratade med mamma, Camilla och Sarah som kom ut till Österby för att vi skulle prata med pappa om farmor, pappa var borta och körde traktor åt Olle så vi hann prata nästan en timme tror jag..? När han kom hem åkte vi till McD och åt kvällsis, mums. Camilla var med också, skönt att få lite quality time med henne ensamma tyckte jag. Vi kom i säng vid kl.23.30 ungefär..

Fredagen började med att vi skjutsade in David till hans skola, där lurade han in oss i klassrummet och tvingade oss att stanna under första lektionen (vi trodde att vi bara skulle lämna honom efter att han fått visa upp Binning)..  Dom hade religion i ungefär en kvart och sen fick dom läsa. Så var inte skolan på min tid!! Menmen, tiderna förändras och det är ju skönt för ungarna antar jag. Hoppas bara att dom lär sig nånting. Efter Stureskolan åkte vi upp till Vickan och kollade på hennes supersöta ridponnyföl! Vickan var inte hemma, men jag pratade med Lena och Madde iallafall, skoj.. Kl. 12.30 var det lunch hos farmor, vi var hem till mamma en vända och kollade dator (Henke kollade på film), hämtade Camilla där också. Farmor bjöd på fläskkarré, klyftpotatis och trattkantareller, till efterrätt var det glasstårta och hallon, mums! Kl.14.20 var vi hos farfar, där var Gun också. Var där i ungefär en timme och pratade med dem. Mest med Gun för farfar hade nog använt upp dagens resurser.. Gun berättade att farfar hade blivit så glad att han börjat gråta när han fick höra att han blivit morfars far. Kul och väldigt oväntat! På fredagkvällen grillade vi med pappa o co, jättegott förstås. Satt uppe till kl.24 och pratade med dem, Camilla och Sarah kom ut en vända också.

På lördagen var ju Sigrids dop i Garpenberg kyrka. Tog massor med fina kort på dom, Adrian var hennes fadder. Efter dopet var det smörgåstårta i Backgården, verkligen jättegott! Sigrid fick massa fina presenter, ett körsbärsträd av oss (mamma o co, Christer o co + vi "lilla familjen"). Vid ungefär kl.15.30 tillbaka till stan; jag, Camilla och Sarah pratade med farmor om att hon inte alls mår bra och att hon måste skaffa hjälp till sin gubbe. Hoppas verkligen att det gick in och gjorde lite verkan nu.. Kl.19 var vi tillbaka i Garpenberg för att grilla, även det jättegott förstås! Kvällen var trevlig och vi kom i säng vid kl.24 igen. Egentligen alldeles för sent, men jag får ta igen det i veckan!

Idag har Henke hjälpt Dennis med hans golf (bytt fläkt) och jag har städat ur mitt rum hos pappa. David ska flytta in där istället, vilket är smart eftersom varken jag eller Sarah är där särskilt ofta. Vi kom iväg ungefär kl.13.30 från pappa, tog en vända förbi mamma och sen ut till stallet. Lastade i alla saker + Carmencita och lämnade stan vid kl.14.45. Ett stopp på vägen och sen var vi hemma vid kl.19.10 ungefär..

Nu måste jag verkligen sova!

Binnings små (olika) öron!

Idag har vi varit på hörselkontroll för nyfödda på lasarettet i Motala. Han hade helt normal hörsel sa dom, skönt det. Annars har han ju olika öron men det är gulligt.

Eva ställde upp och skjutsade oss idag, mycket snällt.

Idag har Binning på sig sin vita body med ett hus och en svamp på och ett par röda Bamse-strumpor. Fint!

Bus- Binning

Idag har Binning varit med mig och bl.a. grejat i allén.

Han har haft på sig den blå-randiga bodyn och de vita strumpbyxorna. När vi var ute i allén fick han ha på sig den vita bomullsmössan också, han såg ut som en liten tönt! Dock en söt tönt, bör ju nämnas.

Annars så skulle jag byta blöja och då kissar ungen, jag tvättat honom med en tvättlapp och har precis torkat honom när han kissar igen OCH bajsar. Då fick Henke komma in och bada honom. Nu är dom där nere och har lite quality time tillsammans. Idag har Binning faktiskt sovit massor på dagen, skönt fast han somnar ju bara i famnen och vaknar oftast när man lägger ner honom. Han är för söt..

PS) Idag har jag skrivit två (2) inlägg på bloggen, så scrolla ner och läs det andra oxå :P

Hästar..

Igår när vi åkte hem från Eva och Lasse kl.21 på kvällen mötte vi två söta ponnyston med varsitt ännu sötare föl. Fast dom kom i trav på vägen och det var nog inte riktigt meningen. Vi stannade och försökte fånga dom, som tur var sprang dom in på en liten väg mot bäckravinen. Henke fick åka iväg och leta reda på deras ägare och jag fick vakta vägen upp till den stora vägen.. Henke hittade ägarna iallafall och dom fångade in sina kusar, skönt! Jag bli bara så jävla förbannad på bilarna som låg bakom hästarna och fortsatte köra! Man KAN inte bete sig så med djur, det är ens jävla skyldighet att stanna och göra det man kan för att hjälpa till. Hur länge hade dom tänkt ligga bakom hästarna och driva dom framför sig egentligen?! *grr* jag blev jättearg så jag har skrivit en insändare till Corren på ordet fritt om att man ska visa hänsyn. Hoppas den kommer med i tidningen.

Annars då om hästar: Carmencita kommer ju hem på söndag, har satt in en annons på blocket om att jag söker sällskap till henne. Jag har ringt på en annons själv också om ett sto new forrest/ hbl som verkade intressant, det var inget svar. Får försöka igen senare..

Ja det var väl allt på hästfronten just nu tror jag..


nakenfis!

Idag har Binning luftat sin lilla kropp! Han låg på en mjuk och mysig handduk i skuggan på altanen och jag fick sitta och läsa brevid. Precis när jag tänkte att det nog var hög tid att sätta på en blöja kissade han och passade samtidigt på att bajsa. Blä! Då fick han ta ett dopp i sin badbajla.. Mysigt!

Annars har vi mest slappat, varit ute på en promenad med Anna- Karin och Andrea. Skönt i det fina vädret!

Idag har Binning mest bara haft blöja på sig, nu har han sin blå-randiga body och ett par gråa strumpor som det står "Little" på.

Nu verkar han vara feber-fri iallafall, skönt!!

febrig

Lilla Binning har fått feber, stackarn.. Fast han har ingen feber när vi tar tempen på honom, men han blir jättevarm och svettig emellanåt. Hoppas det går över snart annars får jag ringa och höra med vårdcentralen.

Idag har han på sig sin SoCal-body och de röda byxorna från Polarn och Pyret.

Full aktivitet

Idag är det full fart i Björkelunden: Vi har kört (och kör) massor med den nyinköpta trädgårdstraktorn.. Just nu kör Henke ute i den (oftast) vildvuxna delen av trädgården, dock har den inte hunnit bli särskilt vildvuxen än iår. Henke har kört undan massa stockar/ pinnar från den stora hästhagen och jag har klippt allt gräset i båda hagarna. Det blev superfint! Nu är snart allt klart tills Carmencita kommer hem, vi behöver väl köpa en vattenslang egentligen och fixa ett sällskap åt henne, men det kommer ordna sig!

Ja det är väl ungefär det vi gjort.. Men det har tagit ett tag kan jag lova. Jag tänkte kolla lite på internet nu och sen är det väl bara ut och greja igen, det är kul när det går så lätt! Och man blir solbränd också, fast jag har smort in mig några gånger, förhoppningsvis slipper jag bli bränd. Vi får se!

idag har Binning på sig den blåa dressen från Madde och Gunnar. Det är sista gången han har den för numer ser det ut att vara trekvartsärm på tröjan och byxorna är snart också för korta..

fårskinn!!

Idag har vi varit ute på äventyr.. Först till skolan med Helené och sen till Sollan, där fick Binning ett jättefint fårskinn! Det blev vi verkligen glada för, mest jag just nu kanske men i vinter är nog Binning glad, han med! Jag gick omkring och kollade på (nästan) alla djuren och Binning sov mest hela tiden. Det fanns jättesöta angorakaninungar och påfågelshannen hade fått lååånga stjärtfjädrar, säkert 1,5 m långa!

Idag har Binning haft samma kläder på sig som igår dvs: Bamse t-shirt och byxorna från "I am cute-dressen"..

Imorse fick han ligga naken också, han väntade länge med att kissa, faktiskt ända till jag frågade honom om han hade kissat än. Det var charmigt, han är en sån talang! Igår gjorde Henke en söt tuppkam på Binning, gulligt med hans långa hår!

BVC- kontroll

Idag har vi varit på BVC på kontroll, vi skulle komma in så hon kunde kolla om han fortfarande var gul. Hon kollade på honom och sa inget om det så jag antar att det är lugnt. Lilla Binning väger numer 5410 gram vilket innebär att han har gått upp 560 gram sen förra veckan bara! Vilken bjässe!!

Eva skjutsade oss till Borensberg och sen var vi till Linköping en vända. Kul och Binning fick ett par jättefina röda byxorPolarn och Pyret för han fick bajs på sina andra. Det är ju rätt så självklart att han skulle få bajs på kläderna just idag, eftersom jag sa i bilen innan att jag egentligen borde packat ner ett extra ombyte ifall att. Men jag glömmer det hela tiden trots att jag tänker på det då och då..

Har satt in 525 kronor på banken idag, visserligen på mitt konto men jag ska göra Banken Via Internet nu och se om jag kan föra över pengarna till Binnings konto. Det är trots allt hans pengar!

Idag hade Binning på sig sin blå-randiga body, de ljusblåa byxorna, ett par vita strumpor och angora-sockorna. Men när vi kom in till stan tog vi av byxorna eftersom dom var bajsiga (förstås), som tur är hade han ju overallen så tills vi kom upp till Eva och Lasse fick han ha "bara" overallen på benen.

Nu ska vi ha familjemys!!

orutinerat

Ibland vet jag inte riktigt hur jag tänker. Jag tog med Binning upp hit till datorn i baby-sittern och ändå vet jag ju att han trivs bäst när han får sitta i baby-björnen. Nu har han precis somnat igen, efter att han fått sitta i mitt knä en stund. Undrar om han vaknar snart igen? Vi får väl se..

Idag var första dagen ensamma för oss, Henke började jobba idag som ni vet. Först sov vi halva dagen, för Binning har inte velat använda sin napp inatt utan det skulle vara tutte och det innebar att jag inte heller fick särskilt mycket sömn. Inte många timmar i rad iallafall och det gjorde att jag var för trött för att gå upp och äta på natten och det är ju en bra start på en ond cirkel. Vi var i sängen till kl.12.30 ungefär, men då hade jag ätit frukost och lunch så det var väl ok ändå.

Annars har dagen varit superlugn, vi var ut på en promenad i en timme med grannen Anna-Karin och hennes dotter Andrea som är ungefär 10 månader. Kul med sällskap och bra att jag pallrade mig iväg, för det har verkligen fuskats med promenaderna på sistonde. Ett tag tänkte jag inte ens gå idag, men sen kom solen fram och då blev jag genast lite mer motiverad! Hoppas det fina vädret håller i sig nu, jag blir inte särskilt motiverad att gå ut när det regnar..

Idag har Binning på sig en vit body med en svamp och ett hus på, sina blå- och grönrandiga byxor och angora-sockorna som han fått av Eva. Dom var så mjuka och mysiga, tänkte att dom kunde värma hans kalla små tassar lite.

Bästa stället..

.. är i famnen på någon varm person säger Binning. Så fort jag sätter honom i bärselen somnar han, men det är väl ett bra tecken antar jag. Han satt i baby-sittern innan, men där verkar han inte vilja somna. Han sover vidare om man sätter honom där efter att han somnat i famnen eller så, men som sagt verkar han inte vilja somna där.
Tur att det är så mysigt att ha honom nära!

Idag är sista dagen på Henkes pappaledighet, tur att det är en kort arbetsvecka med bara fyra dagar. På onsdag ska Binnings farmor skjutsa oss till BVC och efter det skulle vi förmodligen åka och kolla i lite affärer. Det blir nog bra, bara vi hittar till BVC först..

Jag hoppas på massa familjemys ikväll eftersom det är Henkes sista dag hemma, vi får se.

Just nu läser jag i Jorunn´s bok "Nära föräldrar", den är jättebra och ger mig mer stöd än BVC och alla "goda råd" man får från släktingar och vänner. Läs mer om boken på Jorunn´s hemsida:
http://www.naraforaldrar.se/

Idag har Binning på sig en body med svampar och små hus och samma blå byxor som igår. Igår kväll hetsåt han massor och spydde ner typ 3 uppsättningar kläder så idag har han lite blandad utstyrsel..