Nya grannar?

I söndags var vi på visningen av grannarnas konstiga lilla torp. Det finns inget toalett inne i huset och dusch saknas helt. Vi vill ändå köpa det eftersom det vore bra att kunna styra vilka som bor där + att om vi äger det blir det inga problem sen när vi vill bygga stall precis intill.
   Mäklaren ringde igår och Henke la ett bud på 250 000:- (utgångsbud var 295 000:- men det var inte nån som hade bjudit det). Idag är det bankbesök som gäller och sen får vi se om vi hör nånting mer från mäklarna.

Jag ska åka och jobba, B ska till dagis för sista inskolningen. Eftersom det har gått så bra var det ok att jag åkte och jobbade istället. Skönt! Idag blir det dubbelpass mellan 12-20.25.

Motion?

De senaste tre dagarna har jag kommit igång jättebra med både promenader och ridning, det känns bra. Idag ställde jag klockan på 7.30 för att vi skulle komma upp i tid och hinna gå en sväng före dagis och jobb. Men jag känner mig inte alls motiverad idag och hade det inte varit för att B vaknade och var superpigg hade jag inte varit upp ur sängen än. Men nu är det väl lika bra att byta om och ge sig ut en vända.

Galning!!

Just nu springer Binning omkring som en galning och slår på allt han kommer åt: möbler, väggar, sängen, mig m.m. När han slår mig säger jag till honom, men annars tänker jag att det verkligen borde göra mest ont på hans små händer. Jag vet inte riktigt varför han blir så aggressiv just nu, men det är väl en övergående fas som allt annat. Han blir verkligen helt galen och jag blir full i skratt när jag ser honom så arg. Menmen, det är bara att bita ihop och skratta på insidan istället.


Big Binning

Binning är så stor och duktig nu för tiden, han kan massa saker. Här om dagen hoppade han nerför hela trappen på rumpan. Ett steg i taget bara, sen halkade han till på näst nedersta steget men det gjorde inget eftersom han landade på fötterna. Han har lärt sig springa också, när vi är ute och går vill han skjutsa vagnen själv och springa med den. Han är helt galen den lilla plutten. Jag har fler nya bilder som fortfarande är i digitalkameran, vi får se när dom kommer upp. Jag har varit extremt kass på bildfronten på sistonde, men det blir snart ändring på det!

Binning B.

65196-172

Jag = städtant

Jepp, jag har dammsugit nästan hela nedervåningen (sovrummet är kvar) och gjort rent ugnen. Jag har aldrig gjort rent den förut och jag misstänker starkt att de som bodde här innan oss inte skurade ur den ordentligt innan dom flyttade heller. Jag höll på en timme och sen fick det vara nog för då hade B vaknat efter sin tupplur.

Vi har varit ute lite också, en promenad på förmiddagen (Binning i vagnen) och nyss slängde jag alla halvruttna äpplen och päron som getingarna kommer för att mumsa på. Henke får jättekraftiga reaktioner på getingstick, alltså måste jag plocka bort all fallfrukt. Binning fick ett päron att mumsa på under tiden (ett nytt fräscht från trädet alltså, inte ett halvruttet från marken).

Nu tänkte jag passa på och diska spisinredningen innan Henke kommer hem, för då har jag tänkt åka till stallet och rida. Vi får se om det blir tillsammans med Linda och Manilla eller om det blir en sväng på tu man hand.


Älskade lilla Binning..

.. sluta dammsug nu är du snäll. Jag troddde att jag var smart när jag satte igång dammsugaren och lät honom dra lite i den, men nu vill han inte sluta och jag får huvudvärk av ljudet. Ajaj. Nu leker han att dammsugaren är en häst istället, skönt på två sätt! Ett: han har roligt och två: han kan galoppa på den istället för att ha mig som häst.
Pust, det blir jobbigt i längden att galoppera omkring på hela nedervåningen med 12-15 kg på ryggen. Jag vill inte vara en tråkig häst som bara skrittar heller. När jag inte orkar mer rullar jag av honom på soffan, han skriker av skratt. Jag är en sån bra mamma som gör honom så glad. Hehe, med risk för att bli liiite självgod.

Idag är väl tanken att jag ska komma iväg och rida igen, vi får se hur det går med det. Annars hade jag tänkt att vi skulle ut på en promenad alldeles snart, med Binning i vagnen förhoppningsvis.

Ridit!!

Idag har jag alltså ridit, äntligen!! Det var roligt, fast hon var rätt nipprig i början. Jag fick lov att tukta till henne lite och sen gick det toppenbra. Annars hade hon tappat sin grimma i hagen nånstans, jag får leta efter den imorgon när jag har lite mer tid på mig. Jag fångade in henne med ett grimskaft, hon nästan hoppade på mig när jag kom ut i hagen faktiskt. Skönt att vara lite efterlängtad, det brukar dock vara första dagen och sen är hon som vanligt igen. Idag fick hon typ 3 kg hö att mumsa på + sin vanliga näve havre och betfor efter ridningen. Hon är definitivt smalast i hagen, ibland anar man hennes revben och det är inte undra på eftersom hon har börjat sätta massa tjock vinterpäls redan. All energi som finns kvar i gräset går väl åt till vinterpälsen just nu. Hmm, jag kanske skulle titta in på Hööks före jobbet och köpa lite B- vitamin? Det vore ansvarsfullt och bra, hon kan ha användning för det..

Nu ska jag hämta lilla B på dagis!

Konstig magkänsla

Nu sitter jag här hemma, alldeles alldeles ensam. Binning är på dagis och jag behövde bara vara där en timme idag. Det är så konstigt att komma hem till huset när allt är precis tyst, ingen liten Binning som springer omkring och slänger leksaker omkring sig. Jag saknar honom!!! Han brukar alltid vara med mig om jag inte jobbar, annars är han precis utanför med Henke eller nånting sånt ju.

När B och bäbis flyttat hemifrån ska jag skaffa massa hästar och hundar som kan väsnas och ta upp all min fritid. Henke kanske kan få lite tid också, om han inte hunnit skaffa sig massa bilar och moppar. Vi får väl se!

Framöver tänkte jag att jag skulle ta tag i det enorma berget med disk och sen kanske, kanske gå en promenad.

Sååå trött.

Nu igen. Jag ska nog gå och lägga mig nu tror jag.

Idag har jag varit med Solla och kört bröllop med häst och vagn. För en gångs skull hade vi gott om tid, selarna var putsade, hästarna badade och vagnen tvättad när jag kom strax efter 12. Jag borstade hästarna och fixade med Jaanas skor (hon har utanpå-skor) medan Solla fixade vagnen (blommor skulle på). Vi hann t.o.m. fika innan vi åkte, vilket måste vara rekord! Annars brukar vi aldrig hinna äta nånting, jag är alltid jättehungrig när vi kommer tillbaka efteråt. Det gick bra att köra brudparet också, min hatt blåste av och ut på en åker men vi plockade upp den sen. Det var blåsigt värre men ändå rätt varmt.

Sängen. NU!

Konstiga drömmar

Jag drömmer om en hemsideadress, eller om jag alltid kommer ihåg den väldigt väl precis innan jag somnar. Då tänker jag att jag måste komma ihåg att kolla upp den imorgon, men nu har jag inte en aning om hur den var. Konstigt. Sen drömde jag om en kille som hade en superhjälte-pappa (men det visste han såklart inte om eftersom pappan dött när han var liten) och nu hade elakingarna tagit över världen (drömmen utspelade sig i Norrköping, undrar varför)? Aja, den här killen fick iallafall lov (= måste på dalmål) att ta tag i problemet och rädda världen från elakingarna.
   Det var väldigt konstigt och futuristiskt, t.ex. åt man inte utan man tankade i sig en näringsdosa en gång om dagen, vanligtsvis på natten när man ändå låg ner eftersom man måste stänga av sig under tiden. Det var en kvinna som skulle fylla på sin energi, men då kom elakingarna och drog loss energigrejen innan hon var tillräckligt påfylld och då dog hon inte, men hon svävade liksom runt, kroppen var som ett skal och hon kunde tänka, men inte göra nånting. Obehagligt. Jag tror att det slutade bra sen. Fast jag kommer inte ihåg slutet.


Dagis igen, suck.

Jepp, idag var Binning mest själv, jag fick sitta i personalens typ vilo/ kapp-rum och hänga. Det var skittråkigt. På måndag ska jag åka hem, jag är ändå bara ett telefonsamtal bort och det tar 5 minuter att köra ner om det skulle vara nånting. Skönt skönt skönt! Då kan man kanske få nåt vettigt gjort, eller åka och rida kanske? Fast det känns som lite skolk men varför inte passa på? Jag kan rida på gräset i vår lilla "hemmapaddock", om dom ringer kan jag kasta in henne i stallet och sen åka iväg. Hmm, tål att tänkas på.. Jag är verkligen ridsugen nu när jag tänker på saken. Jag kanske hinner rida en svängom imorgon innan jag ska hjälpa Solla att köra bröllop.

Just nu sover B i vagnen ute och jag har hängt lite tvätt, läst alla dom vanliga bloggarna. Jag har inte en aning om vad jag ska hitta på nu, jag är trött och omotiverad. Jag kanske skulle lägga mig och sola lite. Hmm hmm. Vi får se, som med allt annat.

Ikväll ska jag jobba ett extrapass jag fick igår eftersom jag gått hem massor den här månaden. Förra månaden kändes det som att jag nästan inte jobbat nånting, men ändå fick jag ut 7200 ungefär. Skönt! Herregud när Ava Estelle(får vi hoppas) kommer innebär det att jag kommer få ut kanske 5000 i månaden i föräldrapenning och hur faaan ska vi klara oss då? Det blir till att börja jobba extra dagen efter förlossningen förmodar jag. Suck. Eller vinna mycket pengar på triss. Jag gillar det sista förslaget bäst om jag får säga det själv!

Fyllekörning

För några veckor sen berättade Henke för mig att lika ofta som man möter en taxi, lika ofta möter man någon som kör full (eller påverkad av alkohol). Nu tänker jag såklart på det varje gång jag möter en taxi och rycker till. Vilket såklart är helt i ionödan eftersom det (förmodligen) inte är taxichaufförerna som kör fulla. Dom har säkert alkolås i sina bilar.

Det är verkligen obehagligt att tänka på alla fyllon ute i trafiken. Skärp er (om nån fyllekörare nu skulle läsa min blogg)!

Slut

Guuud vad trött jag är, jag ska strax stupa i säng. Men först en liten uppdatering om kvällen. Det blev såklart diskat och fint, sen hittade jag den saknade delen till skurhinken, alltså blev golven skurade också. Hurra, det är så skönt att gå på nyskurade golv. Rent och härligt! Efter det målade jag ytterdörren till gästis "skåneblå", vilket innebär att alla påbörjade ytterdörrar är klara och nu är dörrarna färdigmålade för iår. Det är bara dom där jävla sofforna kvar att måla två gånger till, men jag tänker fortsätta förneka dom, om jag har tur kanske det blir soligt och fint i helgen.

Henke och Binning klippte lite gräs medan jag målade och när jag hade målat klart var det dags för Binning att ta sitt kvällsbad. Henke fixade det och jag klippte klart alla gräsmattorna, skönt! Det får bli trimning imorgon eller i övermorgon, vi får se. Det bästa av allt var ju att jag blev klar kl.19.50, precis i tid för att hinna se Söderläge. Nice!

Nu: sängen, tack!

Städa på 1 och 2

Egentligen skulle jag vara på jobbet just nu och säga "hej tack och 23,50 tack" men det fanns ingenting att göra så jag fick i princip vända direkt i dörren. Lite trist eftersom Anna skulle jobba, hon är trevlig och rolig att prata med. Vi träffas sällan, vi går jämt om varandra och så även idag.

Istället fick jag åka hem och börja städa. Hittills har jag tvättat, hängt tvätt, plockat undan (massor, som vanligt), dammsugit nedervåning och nu tänkte jag diska eftersom jag inte kan hitta själva urvridningsdelen till skurhinken.

Ikväll ska vi klippa gräset + trimma alla kanter. Henke tycker att det är onödigt eftersom grannhuset ska ha visning i helgen och då vill vi framstå som sluskar så ingen ska vilja bo brevid oss. Men jag fick sätta ner foten för det ser faktiskt för jävligt ut med allt gräs ute. Det är nästan aldrig tillräckligt bra väder för att klippa heller, alltså måste vi passa på idag!

Back to business, innan Henke och Binning kommer hem och upptäcker mig här. Hehe.

JÄVLA, äckliga unge!!

Jag hatar den där äckliga,bortskämda snorungen vi har inskolning med. Det är bara "mitt, mitt, mitt" eller "min, min, min" och "jag hade den först".BLÄ! Jag tål inte att vara i samma rum som henne och eftersom det är föräldrarna som skapat monstret avskyr jag mamman också (det är hon som skolar in).

Men annars är det helt ok. Vi är uppe hos Eva och hälsar på, hon ska vara barnvakt medan jag jobbar sen.

Nu ska jag ta och rensa kantarellerna som Eva plockat till oss, tack för det!

Civilization II

Jag erkänner, jag är lätt beroende. Men nu har jag precis spelat ut en omgång (det har tagit halva dagen ungefär) allt kändes bra och ändå fick jag bara 49%! Grr! Men nu är det färdigspelat för idag, annars fastnar jag för alltid. Nu ska jag ner och kolla om familjen är kvar i soffan eller om dom har flyttat över till sängen.

Första dagen på dagis..

.. dom är såna mesar. Jag förstår verkligen om man måste ha hur långsam inskolning som helst för barnen som aldrig varit ifrån sina föräldrar. Men det blir lite löjligt när Binning helst av allt bara vill vara med de andra barnen och ändå måste vi sitta inne och leka. Jag förstår om han ska vänja sig vid innemiljön först, det låter vettigt men det här systemet kommer vara så segt. Det finns liksom ingen hänsyn till hur barnet anpassar sig utan det ska vara som det alltid har varit. Suck.

Lång dag på jobbet

Idag kändes det verkligen långsamt, även fast jag pysslade med massa olika saker. Jag fick gå hem kl.18, det var skönt men lite synd att missa den sista timmen som ju är den bäst betalda.

Annars är det lugnt, har handlat, ätit och nu ska jag strax ner till familjen i tv- soffan igen. Ikväll blir det "2 och en halv män" och sen "My Name Is Earl". En bra men lite för lång tv-kväll.

Film

Hmm vi såg Simpsons The Movie istället för Harry Potter. Harry började inte så bra, det var lååångt ifrån handlingen i boken kände jag. Mycket var ihopblandat och man hängde inte riktigt med i det lilla vi såg.

Nu är det dags att åka till jobbet igen, har jobbat hela helgen. Imorgon är jag ledig och då ska vi till dagis för första gången. Det ska bli intressant och se vad Binning tycker om det.

Pizza och godis.

Jepp, som vanligt på lördagar. Henke blev helt överumplad när jag ringde efter jobbet kl.17.30, han trodde att han hade till kl.19 på sig innan jag kom hem. Lurad.

Annars har det väl gått bra att jobba, det kom en kund och betalade med massa hundringar, helknäppt.

Ikväll ska vi se "Harry Potter och Fenixorden", filmen kan aldrig leva upp till boken eftersom den är så tjock och detaljerad. Men eftersom jag är vuxen vet jag att filmen omöjligt kan vara lika bra som boken och därför tänker jag att jag ska se en film, vilken som helst, och slipper bli besviken.

Plommon, hur snabbt verkar dom?

För Binning står här brevid och klämmer, han fick ett plommon till frukost. Sist jag gav honom ett till frukost skällde Henke ut mig eftersom det var han som var hemma och fick ta hand om det (hehe) då sa jag att jag skulle ge Binning ett plommon på lördag, igen, innan jag åker till jobbet. Det var mest jag som skrattade faktiskt.

Vårdcentralen

Det gick helt ok där, Binning har inflammation som kom från öronmusslan (eller nånting sånt) och det har spridit sig till trumhinnan. Det kunde bero på ett sår som blivit inflammerat och sen har inflammationen spridit sig. Henke är på apoteket och hämtar ut medicin just nu, det blir både antibiotika som vanligt och örondroppar.

Jag är så förvirrad. Jag ringde Henke och sa att jag skulle föra över pengar till honom, men när jag la på luren gick jag ut och hämtade posten istället. Tur att jag kom på att jag inte hade fört över pengarna. Ibland vore det smidigt om såna saker fungerade med tankekraft.

Nu ska jag lägga mig på soffan ett tag för jag är helt slut. Pust.

Elvis,elvis, elvis!

Idag lyssnar Binning och jag på lite Elvis, det är aldrig fel. Vi började med att lyssna på nån barnkammarboks skiva och den var sååå trist. På tal om Elvis så har en liten fågel viskat i mitt öra att min mamma har köpt den supercoola och roliga boken "Pek- Elvis" till Binning.

Just nu väntar vi på att Maria och Lars ska komma hit och hälsa på. Kl.15.30 ska vi vara på vårdcentralen också, Binning har förmodligen haft öroninflammation (han blödde ur örat i söndags).

Försvunnen och upphittad

Igår på dagen slarvade Binning bort Henkes bankdosa. Jag tänkte inte på att Binning tog den, eftersom han alltid lägger allting på golvet precis brevid datorn när han tröttnat på dom igen. Men inte den här gången. Jag letade och letade och sen orkade jag inte leta mer. På kvällen när Henke såklart skulle ha sin dosa letade både han och jag massor, men vi kunde inte hitta den. Henke var jättesur medan jag menade att den inte kunde vara så långt borta. Och nu hittade jag den precis! Den låg under tangentbordet. Jag sa ju att den inte var så långt borta!

Mat. NU.

Nu är jag verkligen jättehungrig, Lena, Sarah och jag ska upp på stan och fika/ äta.

Tidig(?) morgon

Idag blev det tidig uppstigning för oss, redan kl. 8. Vi brukar oftast sova till 9-10 ungefär, skönt att få lite ordning på tiderna. Då kanske B kan somna tidigare ikväll också.


Idag ska jag jobba mellan 11.10-16.55 och efter det ska jag träffa Sarah och Lena i lkpg och fika lite. Det ska bli skoj.


Annars är tanken att Kjell ska komma idag och sko om Carmensita bak. Hon hade tappat en sko på ena bak igår när jag kom till stallet för att rida. Suck. Vi får se om det blir nån skoning eller ej eftersom Kjell absolut måste ha nån med. Förmodligen blir det väl inget, jag har försökt få tag på Helen men det var ingen hemma där..


Yeye

Idag är en helt underbar dag! Jag älskar att vakna till solsken, även om det var lite svårt att se det eftersom rullgardinerna var nere. Men jag såg att det var sol och pallrade mig upp kl.9, jag är så oerhört trött just nu.
Jag har dammsugit hela nedervåningen, plockat undan massa saker, startat en tvättmaskin och när den är klar kan jag hänga tvätten ute. Hurra! Jag har tänkt tvätta hela dagen, hoppas allt hinner torka, det är så trist när man måste ha all tvätt på tork i vardagsrummet.

Framöver (alltså riktigt riktigt snart) ska jag göra en skink- och ostpaj. Jag är jättesugen på det, så mums!

Regn

Idag har det varit superkvavt hela dagen på IKEA, det är väl lite dålig luftcirkulation där också eftersom huset är byggt för 30 år sen och då hade man inte riktigt planerat för den mängd med kunder som vi hade idag. Det gick ok att jobba iallafall, men jag är helt slut nu. Var inte ens sugen på kvällsmat.

Jag har iallafall tagit en dusch och sen har jag klippt den sista gräsmattan som var kvar att klippa. Skönt att ha det gjort, vi missade ju den förra gången eftersom det regnade hela tiden då med. Nu började det regna när jag hade ungefär hälften kvar men jag klippte klart ändå, annars blir det bara dumt.

Nu ska jag käka lite godisbläckfiskar och sen ska jag hoppa i säng! Min underbara lagade säng, inatt kanske jag slipper ligga som en idiot och få ont i ryggen. Hoppas hoppas.


Henke - min ängel

Han är allt bra duktig han. Igår fixade han nya brädor vid vattenpumpen, idag har han redan hunnit laga min säng och måla lådan i taket mellan hallen och köket. Det är verkligen skönt när såna saker blir klara.. Vi har hållt på med den där lådan hur länge som helst nu. Med "vi" menar jag Henke.

Jahapp, jag ska strax åka till jobbet. Igår kväll var Kjell här och slog på Carmensitas tappskor, hon hade tappat den andra framskon också. Han ska komma i veckan igen och sko om henne bak med, för de satt lite dåligt.

Sjuuuk

Men jag har bestämt att jag måste jobba ändå, annars blir det aldrig några pengar. Jag har varit krasslig hela veckan och det har inte gått över än. Det kan bero på Binning, man har aldrig en lugnt stund när man är med honom, han springer omkring och ska kolla grejer. Annars kommer han och tar mig i handen och vill att vi ska gå och göra nånting. Fast han är såklart världens goaste unge också, men när man är sjuk vore det skönt att bara få ligga i soffan och glo på film hela dagen (jag har inte ens provat att kolla på film eftersom jag vet att det aldrig fungerar).

Läslusen

Det är jag det! Igår började jag läsa och läste ut "När skrattet tystnar" eller nånting sånt. Den var bra läsning under dagen.. På jobbet undrar dom hur många böcker jag läser per år, nån som vet? 100 stycken ungefär gissar jag på. Man kanske kan räkna efter i bloggen som eftersom jag oftast skriver vilken bok jag läser i just nu.. Hmm. Det måste jag kolla nån gång när jag orkar.

Varför..

..svarar ingen när jag ringer? Va?! Skit samma egentligen, men när man väl tar sig lite tid för att ringa och bry sig lite, då passar det minsann inte. Haha, jag låter verkligen bitter, men jag menar det inte seriöst.

Idag har jag jobbat 12-16.55, Binning var hos Solla. Nu har vi precis käkat, ni kan säkert gissa vad det blev till kvällsis idag. Ikväll blir det nog lugnt, det går inget bra på tv så det blir nog sängen tidigt ikväll igen. Kanske en kvällspromenad först, igår gick jag en sväng på kvällen. Sollas dotter, Maria, går en promenad varje dag och hon är smal och vältränad. Just nu får hon vara min inspiration! Synd bara att det är så kvavt hela tiden tycker jag.

Annars har jag sett till att skicka iväg ett kort till en liten tjej som fyller 2 på måndag, får se om det kommer fram i tid (tror inte hon läser bloggen)..

I helgen blir det mest jobba (11-18 lörd och 12-18.30 på sönd) hoppas på regn i Linköping= mycket att göra, men sol i Fornåsa till Binning och Henke. Kjell skulle komma ikväll eller imorgon och slå på Carmensitas tappsko också. Jag tyckte att det kunde vänta till nästa vecka, men det kunde det minsann inte sa Kjell. Jag måste komma igång och rida igen tycker han. Kul!


Ösregn och åska

Jepp idag får man hålla sig inomhus. På förmiddagen läste jag ut "Harry Potter and The Deathly Hallows", den var såklart jättebra men mer kan jag inte säga om den. Läs den!
Jag har diskat, gjort mat och fixat lite, nu tänkte jag dammsuga också sen är det lite fräscht och skönt här hemma. Binning ligger i vagnen, jag hoppas att han ska sova lite till, det behöver han.
Vi har varit bort och tittat på Mickes får idag och sen var vi till Andrea o co en sväng med förstås, Binning vill dit jämt nu. Måste åka förbi dom och hämta sand till Binnings sandlåda typ igår helst + fixa ett skydd så inte katterna använder sandlådan som toalett..

Nu ska jag dammsuga och efter det ska jag läsa ut senaste VeckoRevyn som kom igår.

Läggdags!

Har (nästan) precis kommit hem från jobbet (15-20.25) och kollat alla bloggar. Nu är det verkligen läggdags för jag är trött och förkyld. Jag behöver sova och vila ut, fast jag har svårt och sova eftersom jag är täppt i näsan och då måste jag andas genom munnen. Det innebär att jag blir helt torr i halsen och börjar hosta istället. Great!

Men försöka sova måste jag, annars får jag läsa lite i Harry Potter..

Harry Potter and the Deathly Hallows

Vad nu det kan betyda? Det är skönt att jag håller på och läser i en bok på engelska och jag har inte ens förstått vad titeln betyder. Som att det spelar nån roll egentligen..

Dags att gå ner och läsa vidare, det är spännande trots att den spännande delen inte ens har börjat.

Vissa saker går i arv

När jag var ungefär 1,5 år gammal målade jag ytterdörren hos pappa lite vit. Den är svart egentligen, dom där vita strecken syntes väldigt tydligt. Idag fick Binning tag på en pensel som stod i en lasyburk, han målade vitt och fint på altandörren som är brun. Som tur är målade han på insidan, jag målade utsidan blå igår och jag hade inte blivit lika glad om han hade målat på det blåa. Så går det när man lämnar penslar framme, lite kul var det faktiskt tycker jag..

Måla, måla och måla

Idag har vi fått mycket målat. Jag har grundat utesofforna en gång, målat klart ytterdörren och altandörren (blåa) på själva huset och grundat (vitt) ytterdörren på gästis. Henke har börjat lasera fönsterkarmarna vita med.

Vi har varit på Elgiganten och köpt ett tvåpack med bärbara telefoner, sen till Coop där vi handlade lite mat och till sist förbi Ljungsbro.

Nu ska vi kolla på en, förhoppningsvis, rolig film som vi hyrt.

Håll tummarna!

För att Binning somnar tidigt ikväll, det innebär att jag kan sitta och dega i soffan framför tv:n... Hoppas hoppas...

Klumpfot

På väg upp till datorn råkade jag trampa Findus på svansen, han for iväg som en raket, hoppade rätt ut två meter från trappen och sen full fart ut på altanen där han gömde sig under bordet. Det var faktiskt hans eget fel för han flyttade svansen precis när jag satte ner foten. Jag kollar alltid innan jag sätter ner foten och det här var första gången som han flyttat svansen på det här sättet. Hoppas det var sista gången också!

Just nu väntar jag på min viking kebab utan lök som världens snyggaste och bästa "pizzabud" förhoppningsvis är på väg med!

Helgen blir nog lugn, jag har mått illa idag. Blä!

Tappsko

Det är så typiskt att när jag väl pallrar mig iväg till stallet för att rida, då har Carmensita tappat en sko. Nu var det en framsko, om det hade varit en baksko kanske jag hade ridit ändå. Kjell har inte tid förrens typ nästa vecka. Suck! Trist!

Slappat

Det enda jag gör nuförtiden är slappar och läser i Harry Potter. Det kanske är därför jag är så trött och seg. Måste komma igång lite mer.

Just nu är Henke på väg hem och förhoppningsvis kan jag åka och rida ikväll.

Det blir inget Dalarna i helgen heller, för tyskarna skulle åka därifrån på fredagen och då känns det trist att sitta och åka så pass långt när vi ändå bara får 1 och en halv dag ungefär.

Skänninge marknad

Jepp. Idag har Binning och jag varit med Solla och Anders till Skänninge marknad. Det var mest kokosbollar, konstiga kläder, strumpor och rengöringsgrejer. Jag köpte en låda med kokosbollar, 6 söta tavlor och 2 affischer med änglar och barn på. Jag tänkte att Binning kan ha dom i sitt framtida rum. Jag hade tänkt köpa strumpor också, men det fanns inte i rätt storlek..

Annars har jag städat, diskat, tvättat, hängt tvätt och lagat mat. Pust. Trist, men fint! Jag har tänkt skura golvet också, för det är inte så fräscht.

Just nu läser jag Harry Potter och halvblodsprinsen. Spännande! Näst sista..