aj min rygg

idag gör ryggen jätteont för jag har inte legat o vilat nånting. då får man kanske skylla sig själv, men jag tänker gnälla ändå :) ska strax lägga mig tänkte jag.. nu är det nedräkning, två dagar kvar!

mammatidningar..

läser i mama o sen har jag läst "vi föräldrar gravid" oxå. skoj att läsa, men man behöver ju inte ta precis allt på allvar. har precis läst om Hannah Rosander o snart ska jag kolla artikeln om Bingo Rimér tänkte jag.


sockerchock

världens sockerchock igår kväll tror jag.. jag kunde inte sova över huvud taget så jag antar att det berodde på allt godis jag hade satt i mig. nu ska jag åka med Eva o handla!


mums!

godisprovningen är över och sockerhalten har skjutit i topp.. jag orkade bara äta godis halva vägen runt, efter det la jag ner det mesta i väskan så Henke skulle få smaka lite med. om jag får följa med på nåt mer sånt här så ska jag definitivt ta en större väska :)
jag fick ett jättefint hubbabubba-nyckelband med.
annars var det förstås superkul att träffa Helen och Cissi, träffar ju inte dom särskilt ofta..


godisprovning!

alldeles strax kommer Helen o plockar upp mig, vi ska på godisprovning i Cupolen :) mums!


barnmorskan

har vi varit hos idag.. kom på igår kväll när vi skulle sova att vi ju faktiskt skulle dit. menmen! allt var bra, hon tyckte att jag hade sammandragningar, jag hoppas det betyder att det är dags snart för jag har verkligen ont i ryggen o kan inte sova särskilt bra på nätterna heller *suck* jaha. för er som vill veta så är jag i v.39+1 dag, hade ingen aning själv men det stod så fint på dataskärmen så jag kunde ju kolla där :)

guuud va gott med piggelin :)

ont i ryggen

tyvärr! det är inte kul, får ont om jag sitter upp i mer än typ 10 minuter så jag försöker mest att ligga på sängen. som tur är har jag en bra bok, "Idun", andra delen i Johanne Hildebrants serie om Valhalla. Läste ut den första, "Freja" nu på eftermiddagen och började på den andra. Dom böckerna var verkligen ett (eller tre) fynd på bokrean för dom är jättespännande och bra!! Bästa på länge faktiskt och det bästa är att det är tre stycken så det inte tar slut på en gång..


barnuppfostran

Det verkar ju inte vara det allra lättaste, men om man prioriterar sakerna man tycker är viktigast och inser att barnen redan är färdiguppfostrade när dom når tonåren så ska allt gå bra. Allt enligt boken jag läser nu "Ditt kompetenta barn på väg mot nya värderingar för familjen" av Jesper Juul. Vi får väl se, jag hoppas att jag kan vara lite avslappnad iallafall och sen är det ett tag kvar också.

Annars vilar jag mest, har legat på sängen i en timme och försökt vila ryggen som jag har ont i. Tyvärr får jag ont när jag sitter här så jag antar att jag får gå och lägga mig igen. Trist!

phu

Jag är helt slut. Duschade nu på förmiddagen och det tar på krafterna kan jag lova! Sen har jag ont i ryggen också, men förutom det är det ju bra. Har sovit en hel del inatt faktiskt även om det blir lite konstigt när man måste gå på toa var tredje timme ungefär. Idag är det "bara" en vecka kvar å andra sidan kan det lika gärna vara 3 veckor kvar, men jag hoppas att ungen vill ut inom den närmsta veckan för annars måste jag göra mig okontaktbar. Blivande gammelfarmor (eller vad man kallar min farmor) lär ju trakassera mig till döds om jag inte drar ur telefonen..

utseende

jag

så här ser jag (nästan) ut. större mage nu dock, bilden är från i julas..

så är man bloggare då..

jepp! bloggare..

kan säkert bli kul..!