JOBB!

Igår jobbade jag 12 timmar och idag 8 i Sollas kiosk. Det var fullt upp igår och idag har det rullat efter kl.13 iallafall.


Nu ska jag äta kvällsmat med min älskade familj och sen ska vi åka till ÖoB!


Diskmaskin

Förresten så har vi precis nyss köpt en diskmaskin, så Henke håller på och bygger om köket så vi ska få in den. Sen får vi se när rörmokaren (Henkes brorsa) har tid att komma med så den blir inkopplad...

Trevlig helg!

Ja ni, dagarna rullar på. Jag har jobbat lite, hjälpt Solla lite och nu är det dags för ännu en jobbhelg.

Carmensita står här hemma i hagen för hon vill numera inte gå in i transporten. Det är en lång historia och jag orkar inte ens skriva ut den för just nu är jag trött och frustrerad. Jag ska iallafall inte ta tillbaka henne till stallet förrän hon går in i transporten igen.

Barnen är så stora och duktiga, A E kan säga träd: "tääd" och B pladdrar på som aldrig förr, han bygger längre och längre meningar.

Jag har väl egentligen inte så mycket att säga, jag ska kolla lite bloggar och sen läsa. Jag läser "bara vanlig vatten" av Kajsa Ingemarsson just nu. Den är bra!

Jag äter jordgubbar med mjölk och popcorn till kvällsmat, nyttigt va?!

Hemma igen

Nu är vi hemma, vi har handlat och ätit tacos till lunch. Jag ska packa upp medan Henke och barnen klipper gräset. Sen hoppas jag att vi ska hitta på nåt skoj, vi får väl se  vad som händer.

Igår såg vi Twilight, den var jättebra så nu måste jag låna böckerna och läsa dom. Dom är säkert ännu bättre!

Trevlig midsommar!

Iår blir det fäbod, midsommardansande, kransar och tradition. Fint! Dalarna på midsommar, det är riktig sommar det. Och komplett med klassiskt midsommarväder! Kan det bli bättre?! Kanske om det hade varit lite soligt, men men! Undrar om det finns nån statistik för hur ofta det regnar på midsommarafton... Det vore spännande att se.

Jag hoppas hinna sova lite middag innan det är dags att åka för A E vaknade 5.30 imorse och ville inte somna om. Å andra sidan somnade hon kl.18 igår kväll också, det är smällar man får ta.

Henke (som kom med tåget igår), jag, Camilla, Bert, Kerstin, Pygge, Ole och S åt på En och En Halv Kök och Bar igår. Det var jättebra, jag åt lamm.

Lata dagar

Igår och idag har det varit soligt och fint. Igår var vi till Säterdalen med Sandra och Alex. Barnen lekte i lekparken (B åkte den längsta rutschkanan! Coolt), vi kollade på alla djuren och åt lite matsäck. På eftermiddagen åkte vi upp till Bert och Kerstin, Camilla hade med sig två barn också så det var världens dagis där. Barnen lekte jättebra med varandra. Vi fikade och sen åkte vi till En och en halv och åt kvällsmat: kyckling och pasta. Jättegott!

Idag  har vi varit hos min mormor, min kusin S var också där. Vi fick mormors goda kycklingfilé med ris och sås. Mellan lunch och fika var vi i Sveaparken nån timme. A E klättrade upp till rutschkanan typ 20 gånger, det är väldigt imponerande för det är en trappa upp med ca 20 steg. Barnen hade det jättebra, dom lekte med allt.

A E sover redan för natten och B sitter i badet. Vi är tillbaka hos mamma nu efter två nätter ute hos pappa. Imorgon ska vi till min farmor och på kvällen kommer Henke. Hurra!

Ett litet inlägg...

Mamma och Sarah är här och hälsar på, dom har tagit med barnen till Kolmården. Det verkar som att dom bara skulle gå på Tropicarium, det blir säkert bra. Henke och jag vill också åka till Kolmården så det är bra om dom sparar nåt till oss.

Det är som julafton varje gång det kommer nån. Jag har fått senaste Mama, Amelia, Se och Hör och VeckoRevyn. Mamma har lånat både Från mina händer till dina av Monty Roberts och den senaste Marian Keyes-boken till mig. Dessutom har jag fått låna Kajsa Ingemarssons senaste av min snälla svärmor.

Annars då... Hästarna fick komma tillbaka till stallet igår. Det tog tre timmar och 6 personer att fånga in henne, men det gick till sist. Och lastningen gick superbra. Sarah red hem Carmensita.

Nu ska jag åka och jobba, vi får se när vi ses nästa gång. På fredagkväll efter jobbet ska vi åka till dalarna. Jag har packat iordning kläder till mig och barnen och skrivit en lista på resten så det ska gå lite smidigt. Jag ska väl hänga upp lite tvätt och tvätta lite mer nu innan jag åker...

Nehej nu slutar jag

Jag hinner verkligen inte med att blogga just nu, jag visste att det skulle bli så när jag började jobba igen. Dessutom är det sommar och vi är mer ute. Menmen! Jag kanske börjar blogga igen, förmodligen kommer jag skriva nån gång i veckan för jag inte kan hålla mig borta.

Det blir en bloggpaus eller nedtrappning eller nåt, vi får se.

Hmm hmm

Sitter och funderar lite.

Idag har vi varit hos Solla, vi stöttade upp lite pioner och sen kom Maria och L ner. Vi gick en promenad, B red på Nisse Po och idag har han travat för första gången. Han tyckte att det var skumpigt men roligt för han satt och skrattade. A E och L red också lite, dom var inte lika intresserade som B.

På kvällen har jag jobbat, det gick bra. Det var massa folk.

Nu börjar det bli dags för sängen. Idag har jag sovit middag i Sollas säng, det var såå skönt. Hon har tempurmadrass.

För övrigt har B blivit en utekissare och bajsare av rang, ända sen i fredags när han fick bajsa ute i fårhagen hos Solla envisas han med att bajsa ute också. Det tycker inte vi är särskilt fräscht, men varje gång man får se honom stå och klämma börjar man ju skratta = han tycker att det är ännu bättre att bajsa ute. Han säger inte till före heller, utan han smyger iväg och står och skiter nånstans. Han drar ner byxorna och kalsongerna först alltså, men det är ändå inte så kul att ha massa B-bajs på hela gården...

Tidsbrist

Eller inte tidsbrist direkt, men jag har inte så mycket tid till datorn nu. Och det är ju skönt!! På sommaren kan man inte sitta här och glo för då ska man ju vara ute. Nu ska jag börja läsa i "en desertörs bekännelse" av Joshua Key, den verkar jättebra.

Söndag och måndag

Igår var det sovmorgon, jobb 10-17 (jag har fått massa ny energi till jobbet sen jag sökte vik. kassaledartjänsten i lördagskväll) sen trodde jag att jag åkte till stallet för att rida. Men då sa Malin som har Konvalj att hon ville prova och rida Carmensita nån dag så då fick hon göra det. Hon red henne i alla gångarter och jättefint! Sen ville Minou också prova och det fick hon såklart med. Hon red också i alla gångarter. Båda tjejerna red Carmensita jättebra, det var kul att se! Och kul att dom ville prova att rida, i vanliga fall rider dom ju C-ponny tror jag så dom var jättemodiga som vågade både trava och galoppera på Carmensita.

Idag har vi varit hos Sarah och Björn i Norrköping hela dagen, det har varit kalasbra. På förmiddagen var vi till stallet, Fia och Robin var också där. Vi fick se Sweet´s Top Notch på avstånd iallafall. Sen åt vi våfflor till lunch och på eftermiddagen gick vi promenad, badade tårna och slappade.

Nu på kvällen har jag varit och ridit. Vi skrittade och travade lite, det var 31 grader i skuggan när jag åkte men i skogen blåste det lite så vi tog lite trav också. Innan jag åkte från stallet fick jag klia massor på lilla söta Daisy. Det är så gosigt med föl!