Ute i snön

Idag har vi varit hos Solla hela dagen. Vi har åkt pulka, snowracer, fixat lite i stallet, grillat korv, ätit mat, fikat, busat, lekt och pratat. Och läst. Det har varit en toppendag, nu är jag jättetrött. Imorgon blir det jobb för mig igen, det blir säkert bra. Just nu läser jag mycket och bakar efter nya brödrecept. Gjorde franskbröd igår, mums!

PS) Förra veckan hade jag kjol två gånger och klänning två. Idag har jag leggings + tunika på mig, så det får räknas som klänning idag...

Orka

Jag orkar inte ladda upp fler bilder just nu, det kanske kommer senare. Vi får se. Om jag orkar. Nu är det godnatt för mig, vi har varit hos Solla idag på julgransplundring. Det var toppenbra och roligt! God mat, trevligt folk och godis och dans kring godisträdet. För jag tänker inte kalla det en gran. Ni kanske får bildbevis en annan dag. God natt.

Mellandagar, nyår och efterdagar i bilderDet handlar mycket om att stå på händer/ huvudet just nu. Här är de B och lammet som visar upp sina talanger.Två tjejer i flätor, A Es julklappar (hårsnoddar och hårklämmor) var jättebra och används typ varje dag...Tada! Vi står på händer tillsammans!B gillar Homer-muggen.Nyårfina barnen.Jag, Björn och Fia. Jag ser bara full ut, är inte det...B gillade verkligen att leka med Björn.Barnen fick jättefina böcker (och grisar) i julklapp av Sarah.Skål och gott nytt år!Snö, sol och jättekallt!Jag känner mig lite rysk. Eller också är det bara mina fördommar som talar.


Nyårslöften...

Iår har jag inte direkt några nyårslöften utan lite mer önskemål. Kan man ha det?

Maria satsar ju på beach 2010 så jag hänger på. Tänker äta lördagsgodis och bara det. Eller nånting gott på lördagen, det måste ju inte vara godis. Jag vill gärna gå ner lite mer i vikt.

Sen tänker jag försöka klä mig lite piffigare och ha kjol en gång i veckan. Så idag hade jag kjol på mig. Duktigt va?! -16 grader, men jag tog dubbla leggings så det var lugnt.

Jag vill såklart rida lite mer, 3 gånger i veckan är ju inte orimligt känner jag.

Jag behöver få i mig lite mer kultur också, det är nog den svåraste punkten. Ska se vad jag kan göra med det.