BADA BADA BADA

Idag var första gången på simskolan för barnen, de fick varsitt BADA BADA BADA BADA BADA-kort, de får bada hur mycket de vill under perioden de går på simskola. D.v.s. så mycket föräldrarna orkar hänga i badhuset. Min käre man och jag passade på att simma 1000 meter medan barnen var på simskolan, bassängerna är precis intill varandra så det var perfekt. Simlärarna vill ändå vara ifred, föräldrar är bara välkomna första och sista gången, upplägget passar oss väldigt bra. Mysigt att få göra nånting tillsammans bara jag och min man och ändå är barnen precis i närheten och gör nåt kul dom med. Nästa gång ska vi prova att basta, iallafall vi två som använder snipprummet och byter om i, enligt A E.
 
Eftersom vi är på simhallen passar jag också på att prata lite kroppar och utseende med barnen, dom har lagt märke till att alla människor ser olika ut och jag tycker det passar bra att dom tänker till lite extra på det eftersom mediaklimatet ser ut som det gör med väldigt stereotypa modeller på hur "man ska se" ut idag. I simhallen ser man ju tydligt att alla människor är olika!

Drömlista?

Har ni en drömlista? Jag hade en på min gamla dator och jag trodde att jag publicerat den här på bloggen, men det verkar inte som att jag gjort det trots allt... Ska se om jag kan hitta den. Det är saker som jag vill göra eller lära mig. T.ex. att spela piano, resa till Paris, hoppa fallskärm m.m. En del saker är redan avbockade, en del saker kommer kanske aldrig att hända. Men har man skrivit upp dom kan man gå tillbaka och kolla vad man vill göra och ta tag i nånting.
 
Just nu håller jag på att lära mig hur man bygger hemsidor med hjälp av Treehouse. Det är jättekul och svårt att sluta i tid på kvällen :) På deras hemsida kan man lära sig allt möjligt, t.ex. hur man bygger appar, hemsidor m.m. Det är roligt, pedagogiskt upplagt och man får poäng i varje steg. Just nu provar jag gratis i 2 veckor och efter det får man betala medlemsavgift (ca 320 skr per månad, man kan pausa när som helst). Jag har laddat hem Sublime text som är ett program man kan skriva kod i, det kostade strax under 500 kr.
 
 
 
Jag har inte blivit sponsrad för att skriva det här inlägget utan tipsar bara om en sida och ett program som jag verkligen gillar och har kul med.

Vad tror du?

Vad gör jag hellre än att göra min sjukgymnastik?
 
A) Eldar
B) Tvättar
C) Lagar mat
D) Allt ovanstående och lite till