A Es nya rum

Eller snart är det hennes nya rum iaf, jag har en vägg kvar att måla + finliret (närmast listerna) på en vägg... Det går undan!
 
 
Jag hade tänkt måla grått, så jag tog en färg i affären som det stod "himmel" på, jag tänkte att himlen kan ju också vara grå och är den blå så funkar det med och det blev ju väldigt bra. Väldigt mycket snyggare än innan iaf :)
 
 
Det är så givande att måla, man får ett klart och tydligt resultat direkt framför näsan. Jag blir sugen på att måla om vårt nästa rum, men där sitter inte tapeterna kvar så isof måste dom rivas bort och det blir helt enkelt för mycket jobb, när man har begränsat med tid. Men jag funderar på att kanske måla taket där inne, jag har en halvfull burk med grundfärg som bara står...
 
 

Djuuuur

Imorse klev jag ut genom dörren kl.05.20 och klev rakt in i älgarnas sovrum, tydligen. En älgko med kalv låg i trädgården, jag kunde verkligen inte förstå vad det var jag såg förrän älgkalven sprang förbi och älgkon reste på sig. Utefter vägen till jobbet träffade jag på en trött grävling.
 
Nu på kvällen har jag varit ute en liten stund och tittat på en fladdermus som flyger runt vårt hus och alldeles när jag skulle gå in såg jag en liten groda som skuttade ut i gräset. Jag fick lov att fånga den och visa min kära man och dotter. Sonen är sjuk och sover hos farmor och farfar inatt, han ska vara där imorgon. Vilket påminner mig om att jag måste avboka taxi och sjukanmäla med mera, ska fixa det direkt.
 
Hur har din helg varit? Har du varit ute nånting?

Sommar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vårt "nya" köksgolv

 
Det nya fina golvet...
 
 
...och det gamla