Loppisfynd

Dagens fynd:+ fotbollsskor till B och en spargris till A E. Alla nöjda och glada. Ni kan väl gissa vad plaggen kostade? Sarah får såklart inte gissa... Tyvärr var det dåligt med gummistövlar, men det kommer fler chanser.


Barnloppis

Nu ska vi slänga i oss lite frukost och sen hänga på låset till barnloppisen i St Paulusgården, det är tydligen jättepopulärt...

Vi är på jakt efter gummistövlar!

Nya frisyrerna

Har tyvärr ingen bild på A E, får försöka fixa en annan dag. Det är dock störst skillnad på mig och B. Bilden på honom har Camilla tagit och bilden på mig har Sarah tagit.

 

 

 

 


Onsdag

Igår klippte vi oss, A E toppade sig och B och jag klippte oss ordentligt. Vi har lite längre uppepå huvudet och kort i nacken och på sidorna. B bestämde helt själv och blev väldigt nöjd. Han har svart spray i håret och A E har rosa slingor. Hon ville helst ha hela håret rosa, men nån måtta får det vara :)

Vi lunchade hos mormor, åkte ut till farfars tant och hälsade på. På kvällen kollade vi lite på min brorsas fotbollsträning och sen gick jag en promenad med Camilla. Vi mötte min ena morbror. På kvällen var det lite kalabalik här, men det ordnade upp sig sen.

Idag är planerna att träffa några av mina kompisar och deras barn + åka till Ivarshyttan och hälsa på en sväng.

Ikväll blir det lugnt, barnen ska få lägga sig strax efter läggdags kvällsmaten, hoppas alla får en tidig kväll för det behöver vi.

B sitter vid bordet och bygger teknik-Lego som han fick i present av sin moster Sarah, A E har redan byggt ihop sitt Star Wars-Lego som hon fick. Dom är superduktiga, A Es Lego var ålder 6-12 år och Bs är 7-12! Stolt mamma, som vanligt :)

Min frisyrinspiration

Antigen såhär:

 

eller så får frisören fria händer.

 

 


Ser verkligen fram emot att B ska klippa sig imorgon

 

Bs val av frisyr, får se om hårfrisörskan tycker det är genomförbart...

 

 


Daaalarna

Nu är vi i dalarna och hälsar på, vi har hittills ätit lunch hos farmor, gått promenad till båda lekparkerna i hennes område, kollat på film. Jag och min kära syster var ut på en timmes promenad på kvällen igår.

Så livet är bra.

Idag har vi varit till "min" ridskola där jag red i massor med år, det tyckte barnen var kul ända tills jag började prata med mina gamla ridlärare :) vi åkte vidare till Sveaparken och lekte men det började regna så vi gick till mormor på bibblan istället. Jag lånade en hel hög med serieböcker för vuxna som jag snart ska börja kolla i. Barnen fick varsin Legohjälte-figur som dom byggt ihop och varsin glass. Nu är det snart dags för kvällsmat: lax och potatis. Tidig läggdags för barnen idag, tänker jag, vi får se om dom tänker i samma banor...

Hur har Du det?

En liten vår uppdatering

Idag har jag äntligen en ledig dag, senast jag var ledig var för precis en vecka sen så det är skönt att vara ledig. Jag försöker hinna med lite av varje, på förmiddagen har jag eldat, tvättat, skolat upp tomatplantorna, chili, persilja, spenat och rosmarin. Jag har en bröddeg på jäsning, jag testar ett annat recept på tekakor som jag fick av min kära svärmor. Dom här tekakorna såg ut precis som dom man köper, iallafall när hon gjorde dom så vi får se hur mina blir!

Annars är det fullt upp, A E fortsätter med sin ridning varje lördag och B väntar på att bolleken ska komma igång igen, nu blir det riktig fotbollsträning istället.

Jag ska bara jobba 2 dagar till den här veckan och sen vara ledig i 10 dagar i streck, det ska bli så skönt att hinna slappa lite och hinna göra roliga saker med barnen.

I helgen har min käre man och jag vår första lediga helg tillsammans på det här året, jag har jobbat alla helger förutom en söndag, en helg då jag åkte till Gävle och en helg då vi hade främmande från dalarna. Så det har varit fullt upp det här året.

I helgen tänker jag att vi kan sortera och städa i plåtskjulet, vi får se vad som händer!

Hoppas ni har det bra, vad ska ni göra i veckan?


Glad påsk!

Vad har egentligen hänt sen sist? Nina efterfrågade ett blogginlägg och då kommer det såklart ett. Dock utan bilder eftersom vår dator pajat och vi lånat en annan dator av min snälla svärmor.

Jag jobbar massor, som vanligt, när jag inte jobbar försöker jag undvika att fastna vid datorn...

A E var jättenöjd med sitt kalas. Dagen före kalaset var vi till Solla och lånade Nisse Po så hon fick rida, hon är verkligen jätteduktig på det! Kul, gissa vem som är världens stoltaste mamma?? :)

I tisdags var vi till Solla på förmiddagen tillsammans med en jobbarkompis och hennes son, på eftermiddagen var vi till trädgårdsföreningen tillsammans med Sarah och Milton, Ida och Casper var också där en stund. Barnen älskade verkligen lekparken där, det fanns hur mycket kul som helst att göra. Nästa gång vi åker dit ska vi ha picnic!

När vi var i lekparken tappade B sin lösa tand och på natten kom tandfeén med två femmor.

Vad mer vill du veta Nina? :)