En liten vår uppdatering

Idag har jag äntligen en ledig dag, senast jag var ledig var för precis en vecka sen så det är skönt att vara ledig. Jag försöker hinna med lite av varje, på förmiddagen har jag eldat, tvättat, skolat upp tomatplantorna, chili, persilja, spenat och rosmarin. Jag har en bröddeg på jäsning, jag testar ett annat recept på tekakor som jag fick av min kära svärmor. Dom här tekakorna såg ut precis som dom man köper, iallafall när hon gjorde dom så vi får se hur mina blir!

Annars är det fullt upp, A E fortsätter med sin ridning varje lördag och B väntar på att bolleken ska komma igång igen, nu blir det riktig fotbollsträning istället.

Jag ska bara jobba 2 dagar till den här veckan och sen vara ledig i 10 dagar i streck, det ska bli så skönt att hinna slappa lite och hinna göra roliga saker med barnen.

I helgen har min käre man och jag vår första lediga helg tillsammans på det här året, jag har jobbat alla helger förutom en söndag, en helg då jag åkte till Gävle och en helg då vi hade främmande från dalarna. Så det har varit fullt upp det här året.

I helgen tänker jag att vi kan sortera och städa i plåtskjulet, vi får se vad som händer!

Hoppas ni har det bra, vad ska ni göra i veckan?


Kommentarer
Postat av: inger jonsson rönnqvist

hej Cattis,

Jag blir alldeles matt när jag ser hur mycket du hunnit med. Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen. Du är verkligen superduktig. Kul att A-E rider - kan hon ha det i blodet tro? Konstigt att B inte mekar redan, men roligt att han gillar bollek.

Ser fram emot att träffa er nästa vecka. Kram

2012-04-17 @ 17:02:40
Postat av: Nina Liljedahl

Men hjälp vad du jobbar! Jobbar du både på din egen tjänst och extra i kök eller har du gått upp i tid eller vad har hänt?

Var ska B träna fotboll i år? Han tränade väl i Fornåsa förra året?

Nu ska jag åka och göra mitt första arbetspass på nya jobbet :-) Så spännande!

Postat av: Matilda Bäck

sv: Tack tack :)

2012-04-20 @ 18:38:09
URL: http://dalaryttaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback