"Isprinsessan"

läser jag nu, den är bra. Fast jag kommer nog inte kunna somna förrens Henke kommer hem igen. Han är på julfirande med firman och sen skulle dom gå nån spökvandring också. Scary.

Binning ligger i vagnen och sover, somnade vid kl.19.30. Stackarn har spytt igen idag och bara fått behålla en muffins + lite cola och blåbärssoppa han druckit. Trots det har han sprungit omkring nästan som vanligt, han har varit väldigt kramig och kommit upp i knäet massor. Mysigt för mig, men förmodligen är det för att han inte känner sig helt frisk. Älskade lilla unge! Hoppas han blir frisk snart, han käkade några små pizzabitar nu på kvällen + kanske 5 ostkrokar och det har han inte spytt upp. Just nu är läget mest att jag blir glad om han får behålla nånting, oavsett vad det är.

"Predikanten"

läser jag nu, spännande. Men det framkallar såklart mardrömmar, det är därför jag normalt sett inte läser deckare eller "kriminalromaner". Jag har alldeles för bra hörsel och vild fantasi.

Å nej!

Nu har Binning också fått kräksjukan, vaknade inatt av att han spydde. Fast han gjorde det utan minsta lilla ljud så jag fattade inte först. Stackars lilla barn. Första gången var kl.2.30 och andra gången kl.4.30. Typ alla sängkläderna och kuddfodral är i tvättmaskinen just nu. Suck. Han kan inte rå för att han inte kan säga till innan, det är trots allt första gången han spyr "på riktigt". Tror jag. Iallafall så har han fått en halv mugg med blåbärssoppa till frukost och det verkar som att den får stanna i magen än så länge.


Annars säger han att han vill "ha pappa", alltså att han vill att Henke ska komma hem. Jag försöker förklara att han är på jobbet och att han kommer sen, idag stänger dom ju hans bygge kl.13 så han dyker väl upp strax efter det.


Nu ska jag strax ringa återbud till dopet vi skulle gått på nu på lördag (trist att missa, men vi vill ju inte smitta ner alla) och sen vet jag inte vad vi ska hitta på.


Musen

Jag känner att jag har varit dålig på att uppdatera er om vår husmus den senaste tiden. Den har försvunnit nu, för jag hittade matförrådet och slängde det. Den var aldrig i nåt skåp utan uppe på köksbänken och käkade på alla pumpafrön vi torkat och sparat sen halloween.Den vägrade att gå i fällan jag satte bakom micron och sen dess har den tagit sin tillflykt till någonannans hus. Nice! Hoppas att den håller sig undan nu, jag gillar att få sova flera timmar i sträck på natten.

Cattis Swartling?

Jag tänkte att jag skulle leka lite Peter Swartling (även fast det är Henke som är den sanne Swartling i familjen, han vet alltid vad Peter tänker säga).. Japp då börjar vi: Andreas borde vinna Idol 2007. Tänk på saken! Hur går det egentligen för dom som vinner Idol? Just det, käpprätt åt helvete. Deras "karriär" lever ett år med massivt stöd från skivbolaget och sen dör den ut. De som kommer två eller ännu "sämre" däremot, för dom går det oftast riktigt bra sen: Darin och Måns har t.ex. lyckats bättre än Daniel (who?), Agnes och Markus.

Som ni märker är det här kanske inte riktigt vad Swartling hoppas och tänker på, men det är sanningen. Det bästa för Amanda och Marie vore att Andreas vann, då kan de få göra musik så som de vill och skapa egna fantastiska karriärer med låtar som faktiskt fastnar i folks minne till skillnad från Idol-vinnarnas meninglösa ballader och värdelösa skivor.

Word.

Dagens skratt

Det här är kul, Petter är alltid kul.

Så där ja.

Igår läste jag ut Harry Potter och Dödsrelikerna. Jag läste den på engelska precis när den släpptes i Sverige, men Henke köpte den svenska versionen och då blev jag sugen på att läsa den också. Och den slutade likadant, hör och häpna.

Nu har jag inga fler böcker hemma att läsa. Om jag inte vill läsa några Camilla Läckberg böcker jag fick av mamma förut, egentligen gillar jag inte deckare men jag kanske skulle läsa ändå? Vi får se..

Typiskt..

.. att jag också blivit sjuk. När Henke varit sjuk har jag varit hemma och kunnat åka och handla till honom och sådär, men jag är hemma själv (Binning har ju inte körkort direkt) och kan inte få nånting handlat. Inte för att jag får behålla nånting, men det vore kul med lite blåbärssoppa och en hyrfilm kanske..? Jag mår så illa, vet inte vad jag ska våga mig på att prova att äta. Det kanske räcker med att dricka lite cola? Hmm. Vet inte om jag vågar för jag mår så jävla illa hela tiden. Spydde nästan rakt ut när jag käkade frukost, för er som vill veta. Och för er som inte vill veta så fick ni precis veta ändå.

Binning är söt

Jag frågade om han ville gå och lägga sig i vagnen, nej det ville han inte. Då frågade jag om han ville ha nappen, nej det ville han inte (han säger inte nej utan han skakar på huvudet). Och sen säger han: "ha pappa". Gullunge! Henke har varit hemma sjuk mån-ons, det är inte konstigt om B saknar honom idag. Men nu har han turen att jag har blivit sjuk istället och är hemma med honom fast jag egentligen skulle jobba idag. Mindre tur för mig dock.


Härligt med barn!

Förut tog Binning av sig blöjan själv, jag antar att han kände att han var kissnödig. Sen kissade han på golvet i köket och på sina böcker som han hade slängt där. Nice. Jag visste inte ens att han hade tagit av sig blöjan. Jag pratade med mamma om blöja/potta för ett tag sen och då sa hon att jag alltid tog av mig blöjan, Binning kanske är likadan.

Julklappar

Nu är det dags att börja planera julklappsinköpen. Tänkte skriva en lista först och sen åka iväg och handla, har varken tid, lust eller ork att springa omkring i alla affärer och leta grejer. Måste ta reda på vad alla önskar sig också, jag har ju en del uppslag till några personer, men det är långt ifrån alla. Henke är hemma sjuk idag, alltså blir han tvungen att hjälpa till och tänka ut roliga saker.

Annars har jag diskat, börjat tvätta och jag ska väl vika tvätt framöver också. Kul liv. Eller inte. Men det måste göras.

Jaa..

Idag har jag egentligen ingenting spännande att skriva om. Vi kom upp i tid, kl. 8.30 ungefär och då hade vi varit vakna en halvtimme. Jag var trött och ville helst fortsätta sova men om det ska vara nån ordning på kvällen sen så gäller det att pallra sig upp fast man är trött (inte för att det var särskilt tidigt ändå). Jag har dammsugit köket och hallen, Henke ska ta vardagsrummet och sovrummet alldeles strax, bara Binning somnat. Men det har han nog redan gjort för det är helt tyst.

Det blir jobb idag igen och jag är väldigt sugen på att köpa en superfin, grå stickad kofta jag såg när jag haltade förbi Vila igår.. Jag kollade inte hur mycket den kostade, men jag kan inte köpa nånting till överpris. Ska försöka hitta den på deras hemsida.

Smygäter

Nu sitter jag här uppe och ska strax hugga in på min värma-i-ugn-pizza. Jag har en 50 cl coca cola också, mums. Jag köpte en igår och en idag för jag var helt säker på att Henke skulle ha druckit upp den jag köpte igår, men det hade han faktiskt inte gjort. Konstigt nog. Han måste ha sett den. Hmm. Alla utskällningar kanske har funkat? Eller också kände han sig nöjd efter sina 1½ l julmust igår. Får hoppas på det, han har typ 6 hål i tänderna eller nåt sånt.

Anledningen till smygätningen är såklart Binning, det säger bara glufs och sen har han satt i sig halva pizzan och då är det inte så mkt kvar till mig. Det låter faktiskt lite småsnålt nu när jag skriver ut det, men jag brukar alltid få dela mina sena middagar med honom och idag vill jag faktiskt äta ifred. Med all rätt.



Daniel fick lämna Idol, yes!

Han var ju helt överskattad, Andreas borde såklart ha åkt ut för länge sen, snacka om att människan aldrig kan ta till sig av kritik. Men han var faktiskt bättre än Daniel igår. Inte för att jag har nåt musiköra.
Jag måste säga att jag faktiskt verkligen ogillar Andreas. Det tycker jag säger en hel del om saken att jag ändå tyckte det var rättvist att Daniel fick åka.
Juryn kanske borde fatta att det inte funkar att dissa Andreas hela tiden, det gör ju att folk sympatiröstar på honom. Jag trodde dom hade fattat det för massa program sen, men inte då.

Aj

Sådärja. Haft ont i magen hela natten och magen har varit stenhård. Som vanligt har jag vaknat en gång i timmen, Findus var tydligen inne och kom och började trampa mig på magen en gång, fick lov att slänga ut honom genom fönstret. Annars var vår husmus igång och knaprade igen. Trots att Henke har laddat 2 fällor inne i skåpet och en utanför. Jag blir galen om jag inte får sova snart, jag håller på att drabbas av insomnia.

Framöver är det snart dags att åka till jobbet, den här helgen säljer vi blockljus för 9 kr st som jag tänkte köpa ett gäng av innan jag börjar.

Varför?

Varför kan mitt magont inte vara som i högstadiet när jag hade mensvärk? När man hade sjukanmält sig och kommit halvvägs hem försvann det som genom ett trollslag, eller för att man hade rört på sig i 10 minuter istället för att sitta still i skolan. Och sen hade man en trevlig dag hemma med film och glass. Men så är det inte nu, nu fortsätter det göra ont fast man kommit hem efter jobbet (åkte hem tidigare).. Hoppas kunna jobba helgen, men vi får se hur det går. Jag får ta en dag i taget.

Böcker

Min bokönskelista just nu:
1. "
Mästaren och Margarita" av Michail Bulgakov
2. "Brott och Straff" av Fjodor Dostojevskij (kunde stava båda ovanstående författarnamn utan att kolla först)
3. "Vid hägerns skarpa skri" och
4. "Och himlens vida väv" av Lian Hearn
5. "Eragon" av Christopher Paolini
6. "Den äldste" av samma som ovan.

Sen vill jag gärna läsa nåt av Doris Lessing också, jag tänkte försöka bli lite mer djup och intelligent genom att läsa lite Nobelpristagare. He he.

Stackars Binning

Idag är Binning sjuk, eller förkyld snarare, det har varit på gång hela veckan.. Han är hostig och gnällig, nu ligger han redan i vagnen och sover. Han har sovit dåligt hela veckan och därför har jag också sovit dåligt. Planen är att jag ska ner och sova en timme eller två nu..

Igår kom Henke hem med senaste Harry Potter! "Harry Potter och dödrelikerna", jag har redan läst den på engelska men nu blev jag väldigt sugen på att få hugga in på den svenska versionen.


En rolig sida!

Kolla här och skratta! Det gjorde iallafall jag.


Bokhoran?

Pratade med mormor igår och då tipsade hon om en rolig blogg som handlar om böcker. Den skulle heta "bokhoran", nån som kan adressen dit? Annars är det bara för mig att vänta på mormors urklipp som skulle komma på posten.

Just nu läser jag "Huset vid havet" av Rosamunde Pilcher. Jag har läst den förut, men ville ha nånting lättsamt att läsa. D.v.s. en bok som jag vet hur den slutar. Annars funderar jag på om jag måste pallra mig iväg till biblioteket nån dag för det finns snart inga olästa böcker här i huset.. För övrigt skulle jag vilja köpa den fyra och fem i "Sagan om klanen Otori". Dom heter "
Vid hägerns skarpa skri" och "Och himlens vida väv". Inte nog med att dom säkert är jättebra dom har fina omslag också och det är en viktig grej.

Dagens skratt!

Annika tror att våra katter fångar möss. Ha ha ha! Jag skrattar högt och rått (fyndigt) innan jag tänker efter: att jo, visst fångar dom både möss, fåglar och ödlor. Ute. Inne är dom som världens lataste innekatter som knappt ens reagerar på lite musljud. Fast å andra sidan får dom inte vara inne på natten för då kan jag inte sova, det kan ha nånting med saken att göra. Jag har t.o.m. börjat slänga ut Polkis när hon kommer och slickar mig i ansiktet. Hon är värre än farmor Gudrun (som är snäll och inte menar nånting illa) men hon vill alltid krypa upp i ansiktet på en när man kramas.

Musen är i ett skåp, skafferiet och katterna kommer inte in där även om dom vill. Men vi får se om vi får död på den eller ej. Det blir en spännande blogg-följetong! Nu måste jag ner och kolla till maten.

Luspank

Nu är jag helt lus-luspank. Dubbel luspank känns inte bra. Eftersom det bara är den 20:e fick jag "låna" av sparpengarna så vi kunde handla på City Gross idag. Vi behövde så mycket att det kändes meningslöst att småhandla några dagar till. Det gick på 2500, men vi fick massor för pengarna såklart. Men vi köpte bara två limpor bröd eftersom vi bakar mycket själva nu för tiden. Vi får se hur länge det håller i sig, hehe. Det känns bra att skriva att vi bakar själva nu för tiden, men vi har bara gjort det en gång var hittills. Men det brödet ska väl räcka ett tag till hoppas jag, sen ska jag få ett recept av Cissi på jättegoda limpor med lite mer smak.

Nu blir det sängen för Binning var vaken rätt många timmar under natten och när han väl hade somnat kom vår jävla husmus fram och började gnaga på nånting i skafferiet. Jag fattar inte varför den bara inte kan sätta sig i en av våra strategiskt utplacerade fällor. Och svar ja, jag vaknar alltid av minsta lilla ljud. Tyvärr.

Binning använder pottan, hurra!

YES äntligen! Igår gick han utan blöja hela eftermiddagen och kissade på pottan. Hurra, vilken duktig unge! Dagens blöjor är tydligen för bra så dom knappt känner om dom kissar eller ej och därför har han fått gå utan blöja i helgen och då har han kissar på golvet. Henke och jag har sagt att "nästa gång kanske det kommer på pottan istället" ( lite EC- inspirerat). Och igår kom det i pottan!

Fast efter det kom det en omgång i soffan också men det gjorde inte så mycket. Då hade han först blöjan på sig och så kände han att han var kissnödig och ville ta av blöjan, vi gick till pottan men det kom inget kiss där och sen väl tillbaka i soffan drog han på sig en filt och kissade. Nice. Men det kan bara bli bättre.

Och till alla er som inte har barn och inte vill läsa om min unges blöj- respektive pottvanor: läs nån annan blogg.

Brödbak

Mmm.. Jag ska till och baka bröd tänkte jag, kokade vatten i vattenkokaren och nu måste jag vänta tills det svalnat till 45 grader ungefär. Jag hittade ett brödrecept på baksidan av mjölpaketet, tänkte testa det men jag gör dubbel sats så det blir nåt! Igår bakade Henke grahamsbullar, mums! Imorse pekade Binning på brödet och sa "pappa", hur söt som helst! Fast det brödet är slut nu eftersom Henke tog med sig det mesta till jobbet, lämnade bara så det räckte till vår frukost..

Annars läser jag i en jättebra bokserie ("Sagan om klanen Otori") som stått i bokhyllan hur länge som helst. Jag tror att jag bara läst den första boken förut, vilket är konstigt eftersom jag haft dom här böckerna ett bra tag och jag älskade den första boken första gången jag läste den. Nu i eftermiddag ska jag börja på bok nr 3.

Grrr..

Idag är jag på dåligt humör, trots att jag sovit massor inatt. Var så trött igår kväll att jag gick och la mig vid kl.19.30. Skönt, vaknade utvilad strax innan klockan ringde imorse (7.30). Jag har ingen lust med nånting idag, därför har jag skrivit massa adresser på julkort som vi ska försöka skicka i tid iår. Vissa år kommer man på att man vill skicka julkort den 20 december.. Tanken är att jag ska pyssla och fixa med grejer tills jag blir på bra humör, men jag är inte säker på att det fungerar. Om man har gjort massa saker men fortfarande är på dåligt humör har man iallafall fått nånting gjort. Hmm. Jag ska gå ut och starta en tvättmaskin nu och sen diska.

Ajöken sålänge..

Redan helg

.. och så var det lördag. Just nu är vi uppe hos Eva och Lasse, Henke mekar med 240:n som ska besiktigas i veckan och jag sitter här.

På förmiddagen har jag städat alla bokhyllor hemma, tagit bort allt och dammat + städat så att det nästan bara är böcker i hyllorna. Jag har flyttat alla pokaler och Henkes bilar och annat småtjafs till en egen hylla istället + att det blev en hel låda med grejer över.. Suck, men det får vi väl se vad jag hittar på med.

Det blev väldigt fint! När vi kommer hem ska Henke dammsuga och torka golven och jag får väl diska eller nåt. Sen kommer det vara helt underbart att vara hemma när allt är rent och fint. Förutom köksluckorna men dom tar vi en annan dag..

Min dag

Dagen idag, en ny dag. Idag har vi varit på barntimmar, inte hela tiden ut, men ett tag iallafall. Vi kom hem ungefär 11.30, Binning fick lite mat och sen var det dags för honom att krypa ner i vagnen och sova lite. Jag har diskat massa disk (fast det finns lite kvar) och gjort rent filtrena på köksfläkten, dom var riktigt sunkiga men det är dom alltid tycker jag. Det spelar ingen roll hur ofta man gör såna där tråkiga grejer. I helgen har jag tänkt att vi ska skura rent alla köksluckorna för dom har förfallit. Trots att jag torkar av dom varje gång jag diskat, så irriterande att dom ändå är skitiga. Men det är säkert Henkes fel, jag skyller allt på honom (i Henkes släkt skyller man alltid på den som inte är med och kan försvara sig)!

Jag ska snart åka och jobba, B ska till dagis. Hoppas det går bättre att jobba idag än igår, då åkte jag hem vid kl. 17 för jag hade så jävla ont i magen. Och sen vägrade bäbisen sparka på hela natten men imorse kom den igång som vanligt igen. Pust. Jag tänkte att det nog skulle göra det, men man vet aldrig.. Det var lite obehagligt eftersom jag inte hade ont som vanligt igår utan ett annat ont, det var liksom en punkt på magen som gjorde jätteont. Jag föredrar faktiskt att ha jämnont överallt istället.

Nu ska jag hämta posten!

Äntligen snö!

För några dagar sen kom det lite snö och just nu snöar det för fullt, underbart! Hoppas det blir lika underbart att åka till jobbet, men det borde inte bli några problem eftersom jag tvingade Henke att byta till vinterdäck i lördags.

Annars börjar det närma sig jul, jag har massa tankar kring julen i huvudet. Eva hade beställt några julkort till oss som jag tyckte var fina så det är väl snart dags att börja med det, annars blir det aldrig av. Det vanligaste är ju att jag glömmer att skriva julkorten och sen är det ändå försent att skicka dom. Så ska det inte bli iår. Annars tänkte jag att vi skulle ha lite adventsmys här hemma med lite kompisar + barn. Kompisar utan barn också såklart! Typ glögg, pepparkakor, lussekatter och julmust. Det skulle vara kul. Det ska styras upp i tid bara och nu blir det ju mer krav eftersom jag faktiskt skrivit ut det här i bloggen. Hehe. Ni som är intresserade kan ju förvarna i kommentarerna..


Polka- född till innekatt

Såfort man släpper ut Polkis sitter hon och skriker utanför dörren, hon  måste ändå gå ut och göra av med lite överskottsenergi för annars får jag aldrig sova på natten. Det är väl helt ok att hon vill gosa / bråka men hon ska vara i mitt ansikte precis hela tiden och det är inte ok. För några nätter sen låg och raklång på min mage och kramade mig, det var mysigt faktiskt. Och skönt att hon var still. Jag försöker få henne att ligga på min mage, men det vill hon absolut inte. Sen är hon så trögfattad också, det räcker inte med att man kastar bort henne en gång utan man måste göra det 7-15 gånger innan hon fattar vinken.

När man släpper in henne efter en stund ute (allt från 5 minuters utevistelse och uppåt) springer hon raka vägen till kattlådan och går på toa och sen äter och dricker hon. Det är rätt kul att hon inte hittat nånstans att gå på toa ute än, men hon kanske väntar tills sommaren. Findus tycker också att det är obehagligt att gå på toa ute på vintern, det blir väl kallt kan man tro.

Potatisgratäng och fläskfilé

Idag är det som bekant (?) fars dag. Henke har fått ett kort med två trisslotter i och ett nytt jättetjockt täcke. Han får alltid ligga och frysa och på fars dag är det meningen att pappan ska få tråkiga saker typ: slips, strumpor eller kalsonger. Då passar ju ett täcke bättre tänkte jag. Och då får han nästan bara roliga saker i julklapp istället.. Henke och Binning var hos Eva och Lasse på farsdagsmiddag och fick med en matlåda hem till mig, därav rubriken. Har precis käkat den, mums! Jättegott.

Jag har jobbat hela dagen och när jag kom hem diskade jag.. Nu ska jag ner och sova tänkte jag!

Duktig, jag?

Annika tycker att jag fixar och grejar jämt, det tycker inte jag. Men det är ju kul att hon tycker det =) jag är bra på att alltid berätta om minsta lilla sak jag gjort däremot, för om t.ex. Henke har diskat eller vad som helst då vill han alltid ha beröm för det och om jag har gjort minsta lilla sakska jag också ha beröm för det. Det ska inte vara så att jag gör det och sen går det obemärkt förbi bara för att jag råkar vara kvinna och folk tror att jag måste göra mycket mer hemma jämt. Men det sista var mest en parentes egentligen..

Och jag har inte så mycket ork, eller den senaste tiden har jag haft lite mer ork än vanligt och då försöker jag greja lite eftersom jag antar att det inte blir nån tid alls över sen när bäbisen kommer: beräknad 29 mars, Maria.

På övervåningen vill jag måla taket vitt, jag har målat väggarna vita och det blev superbra men taket behöver nog också bli vitt för vi har inte så mycket lampor och bara ett fönster.

Idag, när jag jobbat hela dagen, är jag däremot helt slut och nu tänkte jag snart krypa ner i sängen. Fast imorse innan jag åkte till jobbet diskade jag och hämtade kaninmat i stallet, eftersom jag visste att jag skulle vara trött på kvällen..

Aj och inspiration

Just nu sitter jag och letar julklappar på massa fina inredningshemsidor, det är kul att se vad som finns. Mycket kan man faktiskt göra själv trots allt! Jag blir inspirerad att måla om taket ute i hallen här på övervåningen och sen vill jag att vi ska bygga den där väggfasta bokhyllan jag tjatar om hela tiden också. Vi får se när jag får fingrarna ur och börjar måla taket för det måste ändå göras först!

Annars har jag ont i höften och jättemycket sammandragningar. Inte särskilt kul faktiskt, men det går.. Jag har gjort potatisgratäng och revbensspjäll som vi ska käka när Binning vaknar. På förmiddagen var vi och handlade + hälsade på fåren. Jag har tänkt att vi ska åka till stallet i eftermiddag men vi får se hur det blir med den saken..

Diska, fixa, trixa..

På BVC blev det ingen spruta för B, precis som jag trodde. Han var verkligen inte sugen på några undersökningar heller och när läkaren (samma som i måndags) klämde honom på pungen gav han henne onda ögat kan jag lova! När hon skulle kolla pulsen i ljumsken slog han henne och sa "gong" (det säger han alltid när han slåss). Han var  88-89 cm lång och vägde 14,5 ungefär. Enligt kurvan så det verkade ju bra.

Efter BVC svängde vi förbi Nina och lämnade stallhyra, där blev det fika och sen blev vi kvar där i två timmar ungefär. Det var trevligt! Nu på kvällen har jag diskat, gjort matlådor till Henke (man är ju hur gullig som helst idag), startat en tvättmaskin, städat och plockat undan alla grejer och sopat av i köket. Nu är det rent och fint tills imorgon. Då tänkte jag baka bröd, om jag fortfarande har samma motivation som idag. Tidigare idag var jag bara trött och ville sova, men det gick över efter att vi hade varit hos Nina och dom. Skönt!!

Nu tänkte jag fixa lite på internetbanken och sen kila ner till familjen som sitter i soffan..


En Binning-dag

Idag har vi varit på barntimmar, det var skoj fast Binning vill verkligen inte dela med sig när han har leksaker. Jag tror att det beror på att hans dagiskompisar inte låter honom vara med (om det jag har sett med Binning/ dagiskompisar på barntimmarna stämmer på dagis så förstår jag verkligen att Binning blir ledsen när vi lämnar honom, han får aldrig vara med).

Just nu sover den lilla gullungen och kl.14.15 ska vi vara på BVC på läkarkoll och spruta, jag vet inte riktigt hur det blir nu när han går på pencillin, men det märks när vi kommer dit..

Öroninflammation

I hörselgången, den här gången. Förra gången var det faktiskt trumhinnan som var inflammerad. Jaja, medicin fick han såklart, en dunderkur och örondroppar med. Bra, han vill bli frisk nu!

Imorgon ska B vara hos sin farmor medan jag och Henke jobbar. Kan vara skönt att slippa dagis om han inte är riktigt fit for fight.

Jag har uppdaterat ett gammalt inlägg med lite bilder, så scrolla ner och kolla.

Binning plaskar

Binning i lördags; plaska i vattenpölar är nog det roligaste som finns!


Fy fan

Jag mår så illa, jag kan inte ens ge Binning lunch för tanken på att öppna kylskåpet och ännu värre: värma på kall mat så den blir varm och börjar lukta. Fy fan. Kommer inte på fråga. Nu käkar han ett äpple och strax ska vi åka till vårdcentralen och få medicin mot öroninflammation, igen..

Det känns som att jag aldrig mått såhär illa i hela mitt liv. Men annars är det bra, har vilat/ sovit medan Binning sov i vagnen eftersom jag var vaken 2 timmar inatt.

Binning älskar mjölk!

binning 1

binning 2

binning 3

Och nu har dom åkt

Vi har spelat spel, varit i badhuset (Binning var hos Solla och Camilla fikade med Maria).. Kul att ha dom här, den här gången kändes det som att man hann umgås också och det är ju en fördel när man får besök.

Annars är det lugnt, Binning springer omkring och leker. Henke är ute och fixar med skorstenen, vi ska också gå ut en sväng tänkte jag och senare idag måste vi städa också.


              

Bild 1: Farmor, David och Camilla på väg till fårhagen

Bild 2: Fåret har bajsat fram Binning

Bild 3: Binning på väg hem från fåren

Bild 4: Binning i sina nya kläder från Camilla (en del av de nya kläderna alltså, han fick massor mer och 4 böcker).