Kolmården, besök m.m.

Veckorna försvinner snabbt nu, tanken är ju ett inlägg i veckan, jag vet inte riktigt hur det går med det?!

Vi var ju i Kolmården och tittade var min mormors pappa bodde ett tag, precis vid sjön som dom tar vatten till Kolmårdsdjuren. Vi tittade också på huset där mormor firade sina barndomssomrar, jag plockade lite fina stenar vid havet. På söndagen var det Kolmårdens djurpark precis hela dagen. B älskade Bamses värld, djuren var ju också roliga. Han fick prova att köra bil för första gången, små elbilar, det var kul när han fick in tekniken. A E satt mest i vagnen och var glad, hon gillade att klappa getterna i Barnens bondgård eller vad det heter.

Mamma och Mats följde med oss hem några dagar, jag hann slipa golvet uppe i barnens rum. Henke och jag var dessutom på bio alldeles ensamma en kväll, det var jätteskönt att komma iväg bara vi två. Vi såg Transformers 2 - de besegrades hämnd.

Farmor kom på torsdagen och åkte hem idag. Hon har mest varit barnvakt, jag har jobbat en del och läst en del. Jag har läst ut The Twilight Saga, på engelska. Alla böckerna var jättebra och det var en hel del oväntade händelser...

A E har fått två nya tänder uppe och vi väntar på att två nya ska visa sig nere också, hon är rätt irriterad på kvällarna men på dagarna går det bra. Här om dagen sa hon "goo upp" när jag skulle ta upp henne ur sängen.

Annars fördriver jag dagarna med att läsa massa nya roliga bloggar, nämligen
Cissis, Lasses och Marias. Kolla in dom ni också.


Bajs

Ja, bajskorven på bordet är fejk. Men den ser väldigt riktig ut, speciellt när den är lite blöt.

News!

"Boys, have I got news for you"Henke har hittat anledning till att golvvärmen i sovrummet inte funkar. Så nu ska det lagas.Här är vår fina diskmaskin som faktiskt har en bättre och mer praktisk plast under diskbänken i vanliga fall.Det regnar hela tiden, A E och jag plockade en hel hand full med goda smultron som barnen fick dela på.B gillar också smultron.

Annars har vi byggt en till hästhage till Carmensita, hon vill dock inte låta sig fångas i hagen just idag så hon går kvar i den största hagen fortfarande (hagen var klar för typ två timmar sen så hon har inte väntat särskilt länge).

I helgen ska vi bo på pensionat Skogsvilan utanför Norrköping, vi ska fira min morbror som fyllt 50 och på söndagen blir det Kolmården med hela släkten på mammas sida. Förutom syster Sarah och K, dom får vara hemma och jobba(??)