mot City Gross

så snart jag har satt över pengar. Idag har Binning och jag varit i stallet och mockat + städat undan alla torra grejer och hängt upp dom blöta på tork igen. Hemma igen delade vi på lite skink- och ostpaj, Binning fick med morotspuré i sin.

Stora grabben Binning..

blir mindre faktiskt.. Han hade gått ner 200 gram (10 745 gram, 75 lång) när vi var till BVC i fredags, vi ska dit igen den 22:a dec. Barnmorskan var lite orolig, inte vi, han rör sig supermycket nu vi tror att det är därför han gått ner lite + tänder och allt. Men vi ska försöka ge honom lite mer mat då kanske..? Han ska tydligen "rätta in sig" i ledet, men inte så att han går ner i vikt. Jag ska fixa bild snart, lovar jag Annika, som frågat efter en.

Camilla: ja tack gärna, du kan väl kolla på priser åt oss.
Fröken Pastej: det vore trevligt, vi får höras på telefon.

Just nu är vi uppe hos farmor Eva och hälsar på, jag har skaffat bank ID så jag kan anmäla föräldraledighet via internet, det verkar fungera bra. Nu tog jag ut 3 dagar i veckan två veckor framöver, vi får se hur det blir med ekonomi och sådär. Det borde fungera eftersom jag jobbat varje helg (tror jag) i November + massa i veckorna.

Nu ska jag kolla lunar och plocka upp Annikas nya lösen, jag har saknat att läsa hennes blogg!

Annars har jag Binning och jag haft sovmorgon idag, somnade vid kl.21 igår. Skönt! Vi har varit till stallet och mockat med. Vi får se om det blir någon ridning ikväll, det känns verkligen som att det behövs men vi får se när Henke kommer hem.

Och förresten så har det mördats i Hedemora igen, jag förstår faktiskt inte varför det är så mycket skit i Hedemora jämt. Usch!

Toscana!

Vi ska åka till Toscana i sommar! En långhelg blir det,förmodligen över midsommar. Det ska bli superkul, mamma o co har hyrt ett hus.

en liten hälsning från Binning:
m
02
33333,


Binnning har fått en till tand nu också, kan vara därför han varit så gnällig på sistonde.


Idag har jag och Carmensita varit med Helen, Fredrik och Akilles i ridhuset och hoppat lite. Det var superskoj. När jag hoppade fram gick det inte särskilt bra, jag fick inte in nån känsla alls men sen hoppade jag en 5,5:a två gånger och då gick det super. Kul!


Ingen tid..

att ens sitta här egentligen, men eftersom jag kollat banken tänkte jag skriva några rader och visa att jag lever. Superkul att ni kommenterar även om jag inte hann läsa idag, lovar att göra det nästa gång..

Kl.11.10 börjar jag, hade tänkt åka nu, men det blir alldeles strax. Går till 20.25 ikväll, ibland är man lite för snäll när man tackar ja tror jag.

Idag har jag varit ute och galopperat järnet med Carmensita, det var superkul tyckte vi båda två. Imorgon ska vi åka med Helen till ridhuset och hoppa.

Med Binning är det full fart, han börjar snart krypa, han kan åla sig fram hur snabbt som helst nu och man ser hans lilla tand den är typ 3 mm stor. Henke är kalasduktig med honom hela dagarna.

Nuuu är det dags att åka. Ha det fint alla som läser!

vart tar tiden vägen?

Det var typ en vecka sen jag uppdaterade, känns det som.. Idag har jag ridit på morgonen och precis duschat av mig all hästlukt, om 10 minuter ska jag slänga mig i bilen och åka till jobbet. Idag jobbar jag 12-18.30. Stängning alltså, det är skönast att ha den långa dagen på lördagen och den kortare dagen på söndagen. Fast den här helgen var tanken att mamma o co skulle komma, men det blir en annan helg istället. Efter nyår antar jag eftersom jag jobbar varje helg utom julhelgen.

Det går superbra bra att rida, idag har jag galopperat, hon var pigg. Förstås.

Annars är det lugnt, Binnings lilla tand har kommit upp ännu mer och förmodligen är det en till på gång eftersom han inte sover särskilt mycket på nätterna= jag får inte sova särskilt mycket heller. Men det är ju en begränsad period som tur är.

Nu måste jag sticka!!

Prison Break

Nu är hela familjen uppe hos Eva och Lasse och tittar på Prison Break, nu ska vi se avsnitt 2 säsong 2.. Eva är inte hemma, men hon kommer vart efter. Jag tänkte laga mat sen; fläskfilé fylld med bacon och ädelost med bakad potatis till.

Binning sitter i bilen och sover, han var trött. Imorse ramlade han ur sängen när jag var i stallet, Henke vaknade av att han låg på magen på golvet och skrek. Med ett rött märke i pannan, jag hoppas att han inte gjorde sönder nånting inne i huvudet. I fortsättningen ska han få sova i sin spjälsäng om jag åker hemifrån på morgonen eftersom Henke har noll-koll på honom. Jag sover aldrig så tungt, jag vaknar vid minsta ljud tex imorse när Bärnst klöste sig runt hela sängen bara för att han ville ut. Klockan var typ 20 minuter innan jag skulle gå upp så jag tänkte lite smart att han får fan vänta med att gå ut. Men inte då, kattjäveln pissar på golvet (typ som en femkrona stort bara men ändå!) och kraffsar väldigt noga efter sig så jag blir tvingad att gå upp och släppa ut honom. Nästa gång jag har stallskorna på mig och har möjlighet ska jag sparka av honom ett par revben tänkte jag. Henke säger att jag inte får göra det, men vadå han "lärde" ju mig en läxa när jag inte lydde och släppte ut honom på en gång, då kan väl jag lära honom en läxa tillbaka.

Idag har jag börjat klippa Carmensita, det blir proffsigt snyggt! Jag har huvudet och lite mellan frambenen kvar för jag fick åka från stallet i panik kl.9.30 eftersom jag lovar att vara hemma senast kl.9.15..

Jippie!

Vad kul det är att rida, det hade jag faktiskt glömt bort. Idag red jag så jag kom ut borta vid Ruben. Bakom honom har de renoverat hela banvallen, den var superfin och allt sly var bortröjt. Världens underbaraste galoppsträcka, kan man tänka sig. Idag var det skritt som gällde och det är det i ett par dagar till antar jag. Nu har jag ridit tre dagar, fast hon stod igår. Imorgon ska jag och Nina rida tillsammans, skoj.

Annars har jag jobbat hela helgen och försökt hinna med min älskade familj lite också.

Nu ska jag försöka snabba mig på lite här tänkte jag. Imorgon ska jag träna yoga och jobba, det blir jättemycket jobb den här veckan eftersom Henke är pappaledig. Jag måste ju dra in lite cash!

Mina muskler är typ 2 cm långa..

.. för jag har precis varit med Fröken Pastej på gymmet och tränat bodypump. Fy fan vad jag kommer ha träningsverk imorgon. Och då ska jag jobba också, jag måste fixa stolen då.. Jag kommer inte palla att stå upp hela dagen med spännande muskler..

Jaja, jag har faktiskt ridit både igår och idag och det var superkul.

Nu ska Lena bjuda på lunch och sen måste jag rusa till parkeringshuset innan jag får böter..

spindelväv

Hemma hos oss har vi jättemycket spindelväv i fönstren, men aldrig tid eller lust att torka bort det. I somras hade jag det kvar för att flugorna skulle fasta i det och nu var det nyss Halloween. Lite stämning måste man ju ha. Men vad ska jag skylla på nu när det snart är jul? Det ser tyvärr inte ut som mysigt julpynt..

underlig hundupplevelse

Igår när Binning och jag skulle åka till stallet sprang det ut en hund framför bilen. Jag tvärbromsade, klev ut och frågade henne vad hon gjorde där (det hade varit superunderligt om hon hade svarat). Hon kom fram och nosade lite på min hand och sen hoppade hon in i framsätet och satte sig. Då tog jag fram min hunduppfostrar-röst och beordrade henne att kliva ut ur bilen. Det gjorde hon inte, men hon klättrade bak till baksätet istället. Då ringde jag till Helen och Fredrik och frågade om de hade hört nånting om en lös hund eller så, det hade dom inte men efter kanske 2 minuter hoppade hunden ut igen och sprang in i skogen.

Konstigt värre.

mest jobb..

fast inte än, som tur är.. Idag jobbar jag kl.16.30-20.25, missar Mickes kalas som börjar nån gång då.

Just nu är vi uppe hos Eva och Lasse, Henke och Eva pratar om cross-bussen som Micke och Lasse ska hämta på söndag. På andra sidan Vänern, det är verkligen jättelångt. Idag har jag varit i stallet, pratat med Kjell (som tänkte komma under eftermiddag och sko Carmensita, vilket ju inte fungerar för mig), varit på Tornby med Henke och köpt massa saker.

Här näst tänkte jag att jag ska ta en dusch, vi har 14 grader i köket och badrummet och då vill jag inte duscha där. Burr. Eva har alltid omkring 25 grader inne och i princip obegränsat med varmvatten- underbart!

Lite uppdatering kanske är på sin plats..

Det är så jävla körigt just nu, ständigt fullt upp jag har inte en aning om vart dagarna tar vägen..? I måndags jobbar jag 15-20.15 har jag för mig, det gick bra i varje fall. Tisdagen var ledig men då gjorde jag också nånting, kan dock inte komma på vad just nu, onsdagen var också jobb: 11.10-16.55. Binning har varit hos Solla och Maria när jag jobbat den här veckan. Annars har jag hunnit med att gå på IKEA (idag) och shoppat lite ljus, servetter, ljushållare och en back till Binnings leksaker. Kul! Jag har varit till Cissi och hälsat på, lunchat med Lena, tittat på en hund som vi inte ska köpa.

Jag är verkligen sugen på att skaffa hund efter att vi varit hos Johnny, Lena och Felicia i helgen. "Alla" har hund och jag vill också ha en, det här var dock fel ras, ålder och kön så det kändes inte särskilt aktuellt. Han ville inte ens komma fram och hälsa. Jag vill ha en blenheim-färgad tikvalp av rasen Cavalier King Charles Spaniel, du som har en kan ju hojta!

Just nu håller jag på och bakar bröd, Henke sitter och väntar på mig i tv-soffan och jag antar (och hoppas) att Binning ligger och sover i sängen.

Jag lovar att jag ska göra mitt bästa för att hinna ladda upp nya bilder i helgen, om jag hinner.. Jag ska jobba båda dagarna.

Hoppas alla som läser mår bra, skriv gärna en kommentar när du varit här!!