100 % koncentration

Allt julstök är i princip klart. Ikväll ska det griljeras skinka och imorgon ska vi väl laga lite mat med, sånt som går att förbereda.

Barnen leker med Lego i köket, jag plockade fram julklapparna och hittade två undangömda lådor med mitt och mina systrars gamla Lego. Barnen är i sjunde himlen och leker, leker och leker. Jätteskönt för mamman, att jag inte dragit till med det här triumfkortet tidigare!

Nehej! Jag är sugen på att göra lite julgodis, men det innebär en tur till affären och jag kan inte uppbåda nån motivation för det. Kanske stannar på soffan med en tidning istället!

Ooooost

 


Lucia

 

Barnen hade ju luciatåg den 13:e, men jag glömde lägga upp bilden så här kommer den.

Fina va?!

 


Rock 'n' roll!

När vi åkte bil häromdagen skriker A E från baksätet "du måste lyssna på rock 'n' roll, mamma!!!". Så jag bytte skiva från The Like till Royal Republic istället. Då skriker hon att jag måste höja ljudet, så jag höjer och höjer tills det dånar i bilen och då är hon nöjd.

 

Idag får ni vända på huvudet för att se bilden åt rätt håll...

 

 


Hundkoja

 

Barnen gjorde en hundkoja åt Doris.

 


Barnens talanger!

 

B vill lära sig skriva lite. Här är ett smakprov. Jag fick skriva ordet först och sen härmade han. Verkligen duktigt! A E skrev ett pyttepyttelitet A. Dom är så duktiga. B kan dessutom läsa bolibompa, på Bolibompaspelet jag vårdslöst lämnat framme upp på bokhyllan.

 


Klänningen som gör mig sinnessjuk

 

A Es klänning som hon ska ha på julafton. Den är allt jag inte gillar, men som hon älskar. Och hon vet vad hon gillar och vill ha så då får hon det. Hon är mycket lycklig och det är det viktigaste!

 


Levis Curve Id!

Jag älskar mina nya jeans som jag var in och "hämtade" idag! Födelsedagspresent från min kära man. Jag är en "slight curve" vilket betyder att jag inte bara är smal utan jag saknar rumpa också. Men jag kunde ha strl 26 så det är ok ändå!

 

Dom är rätt stretchiga så jag tog minsta möjliga jag kunde få på mig. Ivrigt påhejad av den trevliga tjejen i affären. Hade lust att köpa massor för hon gav verkligen bra service. Och det uppskattar jag! Vill ni ha bra service gå till Carlings i Gränden i Linköping.

 


Ny klänning

Idag var jag och shoppade lite. Jag har fått pengar av min farmor i födelsedagspresent (fyller egentligen på måndag). Jag hittade den här fina klänningen som jag piffade upp med ett skärp från H&M. Klänningen är från de.corp (tror det var så)...

 

 


Smällkarameller

 

Häromdagen gjorde vi smällkarameller. Jag älskar A Es attityd!