Goddag yxskaft

Här sitter jag och är livrädd för det verkar som att nåt hackar-program har snott mitt lösenord. Sen visade det sig att det bara var en av tangenterna på tangentbordet som inte tog... Pinsamt. Men skönt att det inte var värre!!

En annan glad nyhet är att jag ska få ha lite praktik på VPF (varupåfyllnaden) på jobbet, det ska bli jättekul. Jag ska söka jobb där också tänkte jag!


Goodbye Farmville!

Nu har jag raderat min farm på Farmville (Facebook) så nu kanske det blir lite mer blogginlägg. Eller mer ridning, vilket vore ännu trevligare. Jag har inte lyckats fånga båda barnen och Camilla på en och samma bild till bloggen än, men jag jobbar på det.

Strax ska vi äta enchiladas till kvällmat, gött!

Syster!

Min kära syster Camilla är här och hälsar på oss. Det är kalas, för hon har (nog) aldrig varit här och hälsat på helt ensam förut. Även om det är trevligt att det kommer ett helt fest-gäng och hälsar på är det skönt för både mig och barnen att ha henne för oss själva. Idag har vi mest slappat och imorgon blir det lite shopping. Nu ska jag se om jag kan ladda kamerabatteriet och ta ett kort på henne när hon sover i soffan.

Skrutt-bil!

Imorgon bär det av till Biltema för att inhandla motorolja och spolarvätska till vår stackars bil. Såna saker faller tydligen på min lott eftersom det är jag som använder bilen. Jag har faktiskt köpt motorolja en gång förut men då lurade min kära man mig, vilket har gjort att jag tappat motivationen rätt rejält. Men imorgon är det alltså dags. Och det kanske är på tiden eftersom spolarvätskan har varit slut i ett halvår, jag har ingen aning om hur tiden gått så snabbt.

Nehej, nu ska jag skriva en shoppinglista!

Skruttungar

"Jag gillar gråsuggor" säger han i tid och otid. T.ex. när man frågar om det är kul att leka med gaffeltrucken eller när man hittar en daggmask.Härifrån kommer mest morrningar för hon är en liten tiger. Dessutom har hon lärt sig världens coolaste min med ena ögat halvöppet, fast den vill hon inte visa på bild såklart.


Hallen!Ny hylla och nya krokar. Två krokar i barnhöjd längst till höger så barnen kan hänga upp sina jackor själva. Tyvärr räcker inte det här särskilt långt, jag har en krok och ungarna 3 var. Mannen har inte en enda till sina kläder så vi måste hitta på nånting mer.En hängmojäng till mössor, vantar, halsdukar osv. Alla har varsin och sen finns det en för omaka vantar och en för avtagna luvor och shit. A E har den längst ner och B den tredje nerifrån, allt för att dom ska göra så mycket som möjligt själva. Alla grejerna är från IKEA.


STOLT mamma!

Idag är jag en mycket stolt mamma för världens duktigaste unge A E har gått på pottan. Och kissat!! Duktigt va?! Hon vet själv när hon kissar för då brukar hon göra kiss-ljud. Hon är alltid jätteintresserad när jag går på toa så jag brukar låta henne vara med och säga pedagogiskt att "nu kissar mamma på toan, kiss, kiss". Imorse bytte jag blöja som vanligt men sen tänkte jag att hon kan ju få prova pottan och så kissade hon där. På första försöket! Jag har världens bästa unge(ar)!


Spermie-maskar

Jaha våra katter har tydligen spolmask, så idag blir det en kort tur till apoteket för att köpa maskmedel. Det var troligen Polka som spydde upp en stor spermie på sovrumsgolvet igår. Veterinären jag ringde till skrattade glatt när jag beskrev hur masken såg ut men det var faktiskt en klockren beskrivning om jag får säga det själv.

Usch usch usch jag hatar verkligen när katterna har mask, det är så äckligt. Jag har lite av mask i magen-fobi tror jag. Uäck!

Hjärnskakning

Jepp, jag har hjärnskakning. Är hemma och försöker ta det så lugnt det bara går. Får "promenera", absolut inte motionera eller bära tungt. Barnen är dumpade på dagis för dom yr omkring och låter precis hela tiden, inget de kan rå för men det blir för mycket för mig. Min syster Sarah är här och hälsar på, hon får ha det rätt tråkigt. Vi hade tänkt gå på stan och så, men det blir inget med det nu.

Det känns på ett sätt rätt bra att jag fått en förklaring till varför jag inte kunnat komma ihåg vart jag lagt mina grejer den senaste tiden. Imorse skrev jag ett SMS och precis när jag hade raderat det kunde jag inte alls komma ihåg vad jag hade skrivit. Läkarna säger att det gäller att vila sig i form så nu ska jag lägga mig på soffan en stund. Får inte läsa eller göra nånting i timtal så att läsa böcker och titta på film är rätt uteslutet. Tyvärr... Jag äter mest hela tiden faktiskt.

Annars vill jag säga stort GRATTIS  till Helené och F till deras nykläckta lilla pöjk!