B säger

Häromdagen sa B till A E: Mitt namn är "hans förnamn", "hans efternamn" och sist sina mellannamn. Och sen sa han: du kan kalla mig John. Dessutom vill han heta Henrik när han blir stor. A E säger att hon heter Bs mellannamn och hon lägger dessutom till sson på efternamnet... Hon vill heta alla namn!

Det är så kul att lyssna på dom när dom leker tillsammans och tror att man inte hör. Igår var B pappan och A E var barnet. Då måste dom kalla varandra för pappan och barnet, dom får inte använda några namn. Skönt att dom leker så bra tillsammans iaf!

Julbak

I lördags bakade vi pepparkakor med Fia, Sarah och Milton.


Idag gör vi lussekatter, det här är barnens plåt. Dom lite mer avancerade har jag gjort på beställning av B.


 

Medan jag väntar på att få grädda lussekatterna passade jag på att sätta upp vårt fågel"bord" från Rusta. Hängde upp några tallbollar också. Nu får vi se om några fåglar hittar hit, barnen undrar var dom är. Jag försöker förklara att man måste börja mata fåglarna i tid för att dom ska hitta hit.

 

 

Den galna hunden fastnade också på ett kort.

 

 


En dag på stan

Idag har jag varit med min underbara svärmor Eva och mina, inte fullt lika underbara, barn (vi hade alla sovit dåligt inatt=dåligt humör) på IKEA, Ikano och den där lilla pysselbutiken i Tannefors. Vi har haft en toppendag. Det blev en hel del inhandlat, bl.a. en fågelmatare som vi ska sätta upp imorgon, vaxduk, vinterstövlar till B, pysselgrejer (silkespapper, piprensare m.m.) och sista stoppet var på Coop.

 

Köpte ny, billig, vaxduk på Rusta. Visst blev det bra?!

 

Läste och såg att Emma Hamberg har satt tyg innanför sina vitrinluckor i köket. Hon har samma luckor som oss så jag snodde idén rakt av och tog några stuvbitar som ändå låg framme i väntan på att bli nåt...


 

Jag tycker det blev så bra, nästan så bra att man inte ser hur stökigt det är i resten av köket. Egentligen "borde" jag städa, vilket jag inte tänker göra eftersom jag varit igång precis hela dagen. Nu blir det soffan med en ny bok och choklad. Härligt!


Såhär snygg är jag i min nya Adidaströja!


Min önskelista 2010

- Jeans Levi´s curve id- Underkläder (matchande set, tack)- Cashmeretröja (svart, brun eller grå)

- En bakbok ("Söta saker" av Therésia Erneborg, "A piece of cake" av Leila Lindholm eller "Kärleksmums" av Emma Hamberg och Anette Rosvall)- Prenumeration på Family Living (229:- för 6 nr)

- En rosa yogamatta- Pengar eller ev. presentkort på IKEA

- Body butter från The Body Shop (favoriter är Oliv, Moringa, Cocoa, Coconut och Shea)- Hemp hand protector från The Body Shop har köpt själv . . .- Önskar mig också andra saker som inte är prylar. T.ex. barnvakt en kväll så min fina man och jag får göra nåt själva. Eller en upplevelse, du och jag sticker iväg och gör nåt kul.

Har dessutom redan fått presenter: Mia Skäringer-kväll med restaurangbesök, en Adidaströja och ett par löpartights.