Jättekonstig dröm

Jepp, så nu ska vi se hur pinsamt det blir för mig att komma till jobbet och träffa den här jobbarkompisen. . . Sandra behöver jag ju inte träffa än på ett tag. Ha ha! Undrar vad den här drömmen betyder egentligen, nån som vill tolka?

Tog bort lite text för det var inte så uppskattat...


Städdjävulen

Jag har blivit drabbad av städdjävulen, vilket är bra eftersom vårt hus såg ut som en svinstia tidigare. Nu har jag dammsugit, skurat golven (fick byta vatten mitt i för det var så skitigt), vattnat alla blommor, hängt tvätt och startat en ny maskin och såklart har jag plockat undan också. Annars kommer man inte åt golvet ju. Nu ska jag börja med lunchen och kanske plocka undan i trappen.

Sjuklingar

A E har feber, hosta, gult snor och förkylningsastma. B sover fortfarande och han var lite febrig igår kväll så han är förmodligen på gång han också. Och jag är bara så trött efter att ha vaknat typ 6 ggr under natten för att försöka hjälpa A E att kunna somna om. Jag fattar inte att hon aldrig behöver sova längre än till kl.7 på morgonen, det är ju helt sanslöst. Å andra sidan somnade hon vid kl.18 igår kväll så jag ska inte klaga...

Ungen tvärtemot

Henke tyckte att vi skulle åka till Biltema och köpa en springcykel till B. En grön liten cykel, ser ut precis som vanligt förutom att den inte har några trampor. Ok, vi frågade B och visade en bild på internet och han ville ju åka och köpa en cykel. När vi är inne på Biltema går ungen och gråter hela tiden och säger "jag vill inte ha nån cykel". Det lär ju varit första ungen i historien som beter sig så, eller vad tror ni?! Det känns ju som att motsatsen händer i princip dagligen...

Inköp

Jag handlade lite också förresten... En tisha till B, en till puff som barnen kan ha istället för att sitta direkt på golvet. Den här är jättefin i olika färger och mönster med snäckor och paljetter och grejer. Det låter sådär, men den är jättefin! Ett träskrin hittade jag också, två små porslinsskrin, en rosa sjal och en cremefärgad tunika med ceriserosa fjärilar på i olika storlekar. Henke (och jag) fick en stor Baccardi Razz och en förpackning med winegummin. Mums! Det var väl det mesta tror jag... Tänkte fota lite förut, men jag har ingen aning om vart kameran är så det blev inget med det.

Jag har väl läst ungefär 4 böcker på semestern också. Gött!

Nu är det snart dags att lämpa av mina fina ungar på dagis ett par timmar och jobba istället.

Hemma igen

Igår kväll kom vi hem igen. En skön vecka på Cypern med sol varje dag och bad varje dag med, kanske? Vi badade inte första dagen iallafall. Hotellet var väl ok, väldigt långt under Sollas vanliga standard på hotell iaf, men jag bryr mig inte om hur hotellet är för man ska ju ändå bara sova där. Vi har haft det jättebra, vi har ridit på lite vanskötta åsnor (tyvärr) och åkt till det högsta berget (av 2) och tittat. En jätteskön vecka, men nu är det skönt att vara hemma igen också.

Idag jobbar jag 15.50-20.25 så det är direkt in i smeten igen.


Dags att göra sig klar, kanske?!

Undrar lite varför jag sitter här, jag borde egentligen ta och duscha men Solla sa att hon kommer vid 14-14.30 så jag antar att jag har gott om tid... Allt är färdigpackat och söta lappar till familjen är skrivna.

Ja, det mesta är klart helt enkelt och då blir det väl nån slags motreaktion att inte göra nååånting fast jag har den där duschen kvar.

Nu ska jag ta tag i situationen.


Anonym!

Vems blogg är det som jag missat att kommentera?? Jag är inte arg på nån iallafall...

Börjar bli packad

Idag har jag packat nästa alla kläder och det mesta handbagaget. Eftersom passet kom imorse slängde jag i det också nu på kvällen + lite pengar som jag växlat till mig. Tror jag har det mesta, det är väl typ Visa-kortet, körkort och mobil + tandborste som ska med sen... Ska tvätta lite mer också så jag har precis allt jag vill ha med mig i väskan. Känner mig redo, ska jobba hela helgen nu så det är skönt att veta att väskorna är i princip klara.

Nu ska jag krypa till kojs.

Separationsångest eller lyx?!

Alltså. Jag börjar redan sakna mina barn lite och tänka att jag faktiskt ska vara borta från dom i en hel vecka. Sen tänker jag att jag får fan skärpa till mig lite för nu ska jag åka bort, ha roligt, äta god mat, bada och ha det jätteskönt. Och lugnt. Och sova massor. Och det förtjänar jag! Så skärpning nu, Cattis!

1 vecka på Cypern!!

På måndag åker jag till Cypern en vecka tillsammans med Solla. Egentligen skulle hon ha annat ressällskap, men hon backade ur när biljetterna redan var bokade och då fick jag åka med istället. Efter att ha kollat dagis, fixat en ersättare till mina helgpass på jobbet och försökt styra upp ett nytt pass. Men nu har det mesta ordnat sig och passet hoppas jag kommer den här veckan eller såklart allra senast på måndag. Om det inte har kommit på måndag måste vi åka förbi Skavsta och fixa provisoriska pass. Vi ska flyga från Örebro, men allt kommer ordna sig. Kul och skönt. Jag kan behöva lite semester :)

Sjuuuk!

Usch, idag mår jag inte alls bra faktiskt. Fick börja med en Ipren till frukost och en dusch. Allt brukar ju kännas lite bättre om man iallafall är ren och fräsch tycker jag. Tog dessutom på mig jeans istället för myskläder för att jag ska låtsas vara piggare, men det funkar inte heller. Och nu har jag huvudvärk igen, trots Ipren för bara ett par timmar sen... Blir nog Panodil också. Idag har jag vård av barn, A E är sjuk. Men B ska få åka till dagis och leka en stund idag eftersom jag också är sjuk. Vi var hemma igår också, A E vaknade kl.5 igår morse och hostade och snorade. Sen sov hon från 6-9 igen.

Inte så kul inlägg men en lägesrapport från mig iallafall! Jag har dessutom dammsugit av huset nu på morgonen för det var jätteskräpigt på golvet. Visst är det lustigt att jag inte bara kan sägga mig i soffan fast jag är sjuk? Jag hatar när det knastrar under fötterna när man går inomhus...