Telefon?

Nån som har en vanlig hemtelefon att ge bort till oss (eller låna ut på obestämd tid)?? Våran har nämligen pajjat...

En stund över?

Läs- och tänkvärt.

Bloggen ligger nere

Hej hörreni! Kul att ni fortfarande tittar in här. Jag har inte riktigt tid för bloggen nu så fram tills jag får tid igen kommer jag med gott samvete fortsätta att inte uppdatera, som det ju blivit efter julledigheten. Jag satsar all ledig tid på att vara med min familj, jag jobbar mycket och går chefsutbildningen på jobbet. Det räcker så bra för att fylla min tid för tillfället. Nåt enstaka inlägg kanske poppar upp men ingen matdagbok eller så kommer komma... Vad gör ni i vår?

I am your father Luke

 

Nytt år- nya tider

Jag har inte haft särskilt mycket tid eller framför allt lust för bloggen under jul och nyår. Vi har iallafall haft det bra, förra veckan jobbade jag 5 dagar så det var fullt upp och det har blivit många lästa böcker.
 
På många bloggar sammanfattar man sitt 2012 så jag har funderat en hel del på mitt 2012 och hur det var och vad som hände. Det var mycket hårt jobb från min sida, jag har jobbat mycket på mig själv och hur jag vill vara, mest på jobbet. Under våren jobbade jag i princip varje helg. På sommaren slet vi som idioter på taket och bytte det. På hösten landade jag ett nytt jobb+en plats på chefsutbildningen. Så mycket hårt jobb som gett resultat. På det stora hela ett mycket tillfredsställande år. Nu ska det bli spännande att se hur 2013 blir! Det som är inbokat är Amanda Jenssen i Gävle med syrrorna, Budapest över 1 maj i samma fina sällskap. Med familjen tänker vi årskort på Skara Sommarland iår, så vi kommer åka dit och campa flera gånger. Bl.a. på natset som kommer vara där iår igen. A-bombers är väl ett måste. Vi planerar att dränera runt huset och betala av ett lån. Jag kommer försöka vara med familjen mina lediga dagar och helger och verkligen hinna träffa barnen och min käre man ordentligt.
 
Hur var ditt 2012 och vad ser du fram emot under 2013?