Äntligen snö!

För några dagar sen kom det lite snö och just nu snöar det för fullt, underbart! Hoppas det blir lika underbart att åka till jobbet, men det borde inte bli några problem eftersom jag tvingade Henke att byta till vinterdäck i lördags.

Annars börjar det närma sig jul, jag har massa tankar kring julen i huvudet. Eva hade beställt några julkort till oss som jag tyckte var fina så det är väl snart dags att börja med det, annars blir det aldrig av. Det vanligaste är ju att jag glömmer att skriva julkorten och sen är det ändå försent att skicka dom. Så ska det inte bli iår. Annars tänkte jag att vi skulle ha lite adventsmys här hemma med lite kompisar + barn. Kompisar utan barn också såklart! Typ glögg, pepparkakor, lussekatter och julmust. Det skulle vara kul. Det ska styras upp i tid bara och nu blir det ju mer krav eftersom jag faktiskt skrivit ut det här i bloggen. Hehe. Ni som är intresserade kan ju förvarna i kommentarerna..


Kommentarer
Postat av: Fia

Hjälp, jul är typ om en månad. Då måste allt vara klart å pyntat hemma å grejer. Hoppas det blir snö i år iaf :) Gillar Binning snön? Hur går det med hästen föresten? *rim* =D kram

2007-11-13 @ 23:36:45
Postat av: Sandra Lindell

Japp här är det oxå vinter..längtar till julen är så mysigt då.kram

2007-11-14 @ 09:45:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback