Drömlista?

Har ni en drömlista? Jag hade en på min gamla dator och jag trodde att jag publicerat den här på bloggen, men det verkar inte som att jag gjort det trots allt... Ska se om jag kan hitta den. Det är saker som jag vill göra eller lära mig. T.ex. att spela piano, resa till Paris, hoppa fallskärm m.m. En del saker är redan avbockade, en del saker kommer kanske aldrig att hända. Men har man skrivit upp dom kan man gå tillbaka och kolla vad man vill göra och ta tag i nånting.
 
Just nu håller jag på att lära mig hur man bygger hemsidor med hjälp av Treehouse. Det är jättekul och svårt att sluta i tid på kvällen :) På deras hemsida kan man lära sig allt möjligt, t.ex. hur man bygger appar, hemsidor m.m. Det är roligt, pedagogiskt upplagt och man får poäng i varje steg. Just nu provar jag gratis i 2 veckor och efter det får man betala medlemsavgift (ca 320 skr per månad, man kan pausa när som helst). Jag har laddat hem Sublime text som är ett program man kan skriva kod i, det kostade strax under 500 kr.
 
 
 
Jag har inte blivit sponsrad för att skriva det här inlägget utan tipsar bara om en sida och ett program som jag verkligen gillar och har kul med.

Kommentarer
Postat av: Nina

Fasen att jag ska vara så himla dålig i engelska! Det där skulle vara jättekul annars. Jag skulle så himla gärna vilja lära mig en massa om datorer, det är helt hopplöst ibland att inget kunna...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback