Binning fyller 1 vecka!

Guud vad tiden går jättefort. Det känns inte som igår han kom ut i och för sig, men det känns INTE som att det har gått en vecka. Hoppas bara att det inte alltid går så här fort för då kommer jag aldrig hinna med.

Idag har vi varit på återbesök på BB i Motala. Han hade ökat 165 gram i vikt så nu landar han på 4475 gram. Stor kille som äter jättebra, sa dom på BB. Sen var han lite gul också tyckte dom (vi har inte tyckt att han varit särskilt gul, jag frågade barnmorskan hur gula dom skulle vara när dom ringde nån dag i början. Hon sa att det var lugnt eftersom han åt så bra, då rensas tydligen det skadliga i det gula ut ändå). Dom tog ett test på honom (gulhet) och det visade 176 vilket vi inte hade en aning om vad det betydde, men det var tydligen bra. Skönt skönt att allt var bra!

Idag har lilla Binning haft på sig en söt blå- randig body, ljusblåa stumpor, mörkblåa mys-byxor och den vita omlottröjan med "I am cute"- text och en liten nalle.

Imorse ramlade navelsträngsstumpen bort också, jättebra för den luktade ruttet! Nu är han ren och fin, det är lite äckel-gojs kvar men det försvinner nog snart det också.

Annars har vi varit ute på en jätteskönt promenad i vårvädret, Binning låg snällt i sin vagn en hel timme medans vi fick pinna på lite. Tänkte försöka gå en vända med barnvagnen varje dag det är fint väder så jag kommer igång lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback