dags för napp!

Igår fick Binning sina första nappar. En med en sköldpadda på och en med en liten fisk, jättesöta. Vi tänkte att vi skulle prova med napp eftersom han är så snuttig och hittills har det fungerat super! Han sov tex jättebra inatt, 3,5-4 h åt gången och då hade han snuttat innan han somnade bara. Skönt för mig att han sov så bra också eftersom han ätit/ snuttat varannan timme tre nätter i rad. Man blir rätt sliten efter ett tag..

Igår var ju Binnings morfar, morbror, moster, Pia och morfars mor hit och hälsade på. Kul att träffa dom och Binning fick förstås massa kläder. Han tycker att det är jättekul med kläder faktiskt, eller det tycker iallafall jag :)
Han fick en jeansjacka, ett par jeans och en fotbollsdräkt av morfar o co. Hans morfar sa att han inte ville att Binning skulle vara nån liten mes, det är ju ingen risk med dom kläderna iallafall.. Det var lite större storlekar på grejerna också, det var jättebra eftersom han snart kommer ha storlek 62 och i den storleken har han rätt så mkt kläder faktiskt. Av Camilla fick han en till Bamse t-shirt, jättefin förstås, och en tröja med en apa, en giraff och en elefant på. Det stod "Animal Village" på den med, den var också i lite större storlek.. Som jag sagt tidigare verkar det nästan som att Camilla jobbar på att ordna en helt egen garderob till honom, inte mig emot för hon har verkligen bra smak!

Igår var vi på kalas hos Henkes kusin Victoria också. Hon fyllde 10 år (tror jag), Binning fick en jättesmart bitgrej i present, alla barnen får en liten leksak i present av Eva och Lasse varje kalas för att dom ska ha nånting att leka med. Binnings bitgrej hade nåt material som jag tror hette "Coolice", det ser ut och känns som krossad is. Man lägger bitgrejen i frysen och då blir det kallt men inte hårt och sen kan ungen gnaga på den när han får tänder. Den kommer säkert till användning.

Idag har Binning på sig sin blå dress från Madde och Gunnar (han får använda den mycket nu för det är storlek 50, den kommer snart vara urväxt) + en body och "Born to be a biker"- strumporna för dom är så tjocka och mysiga till hans små tassar..

Just nu sitter Binning på min mage i bärselen, den är superbra! Man får händerna fria och ändå får han vara nära.. Perfekt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback