busy busy

Idag gick jag upp kl.7, för då ringde klockan och jag var pigg. Hör och häpna. Jag kunde sovit en halvtimme till, men jag ville gå upp. En underlig känsla, men samtidigt kände jag mig väldigt nyttig.

Jag fixade matsäck och sen åkte Binning och jag, vi mötte Helené och Oliver på Bergsvägen och sen åkte vi i karavan till Valla Fritidsområde och kollade på shettis-utställning. Cissi visade Bibbi, Hällifant och Amaretto. Vi åkte precis efter att hon visat Hällifant, den enda jag vet poängen för är Amaretto han fick 37 poäng och silver. Han är ett sånt charmtroll, jag ska ladda upp lite bilder när jag skrivit klart det här tänkte jag.. Efter ponnyutställningen åt vi på McDonald´s i Vallarondellen (mitt gamla jobb) och där träffade vi lärar- Micke från Vretaskolan, han sa att det var fölmönstring på Vreta idag. Jag tänkte att jag skulle stanna och kolla men jag var så trött när jag åkte förbi att jag tänkte att jag kollar imorgon istället.

Väl hemma igen har jag klippt alla gräsmattor och det värsta i allén, kört med trimmern och snyggat till runt husen, träden i trädgården och på jordkällaren. Innan jag gick in och duschade plockade jag ihop alla björkpinnar i allén till två stora högar.
+ och minus med allén:

+ fint + underbart ljus på sommaren när solstrålarna silas ner genom de gröna bladen
- alla grenar som ramlar ner hela tiden, som jag måste plocka upp

Nehej, nu ska jag plocka upp Binning och ladda upp kort.

Idag har Binning haft på sig dressen från Familjen Fredriksson, Zlatan-bodyn från Birgitta, Åke o co, mössa o strumpor från Camilla, förstås.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback