idag ska vi tll BVC..

Det ska bli kul att se hur mycket och om han har vuxit. Det känns som att han borde gått upp lite i vikt iallafall, nu har jag lagt undan nästan alla kläder i storlek 68, det känns lite taskigt att brotta på honom kläderna. Han har ju massa i storlek 74 som han kan använda, det enda han har lite lite av är bodysar men det är som det är. Han har ju massa t-shirts istället.

Idag har han på sig de beiga hängslebyxorna och den vita tröjan som hör till. Det har han fått av min farmor, sen har han på sig de röda PoP-strumporna från Camilla.

Just nu är vi uppe hos Eva o Lasse, jag tänkte att vi ska hänga här och sen åka direkt till Borensberg när det dags. Efter BVC ska vi stanna hos Cissi o Arvid och kolla när Arvid går. Och hälsa på med förstås, det var jättelänge sen vi träffade dom.

Annars har jag fått lite jobb (hurra) jag ska följa med Solla och rensa ogräs två dagar den här veckan. Kalas, skönt att kunna spara lite på föräldraledigheten, för övrigt hoppas jag fortfarande på IKEA. Madde sa att chefen hade semester just nu.

Igår var Madde och hälsade på oss, vi kollade på film, promenerade, var till Ulfåsa och hade trevligt.. Kul att ha besök hela dagen sådär. På kvällen hade hon hand om Binning medans jag red också, för Henke och Gunnar bytte motor och mekade med Henkes folkracebil. På söndag är det kombiracet i Linköping som både Henke o Micke ska köra om allt går som planerat.


Kommentarer
Postat av: Lotta

vart på ikea har du sökt jobb?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback