mest mat..

Idag har jag lagat mat: köttfärssås o spaghetti, gott.. Jag har gjort en paj också (på bilden är den halvklar). Det är en marängpaj (marängen är översta lagret och är inte ditklickat på bilden). Det är rabarber, svarta och röda vinbär och röda krusbär som fyllning. En riktigt sommarpaj, gott förstås. Jag hittade receptet i "Land" hos Madde o Gunnar igår och tänkte att jag skulle prova det på en gång.

 paj

Dagens bild på Binning, han ligger i babygymmet förstås, tränar lite.. Han har på sig den röda Laban-bodyn som jag tror är från både Camilla och Sarah..? Rätta mig om jag har fel. Stumporna är iaf PoP från Camilla. Eftersom det inte varit speciellt varmt idag har han haft på sig dressen från familjen Fredriksson också (mammas kusin Sussie med familj).. Jag kan inte riktigt säga vad det är för färg på den, men typ grå-grön och sen är det en drake på med, jättesöt!

Binning


         

Här är ett par bilder på tidsskriftssamlarna jag tapetserat med, närbilden är för att man ska kunna se tapetmönstret lite bättre. Jag gillar verkligen den tapeten.

Nu tänkte jag sticka ut på en ridtur, hoppas regnet håller upp och att Carmensita inte är alltför pigg. Igår blev vi kvar hos Madde och Gunnar efter grillningen hos Eva o Lasse. Vi fick mat där och sen hyrde vi film o käkade snask. Trevligt och gott. Vi såg "Att göra en pudel" med Eva Röse, den var bra och speciellt kul eftersom det var en bra svensk film.. Många svenska filmer är så trista och överseriösa, det är skönt att dom släppt loss lite mer och gjort en skön komedi.

Kommentarer
Postat av: Anonym

hej! oj, tyckte du om den filmen? jag såg den på barnvagnsbio, tyckte den va skitdålig, faktiskt. inte alls min typ av film. vet inte om du läser min blogg, har lösenordsskyddat den, kan skicka dig lösen om du vill/är intresserad. /Annika

2006-08-14 @ 22:06:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback