idag är inte (heller) min dag

Kl.12.30 ringer telefonen, det är Peter från jobbet som undrar "var jag är". Hemma såklart, vart annars? Men jag skulle tydligen jobba 11.10-16.55. Jaha. Jag blir superstressad och ringer Eva och Lasse, som ställer upp som barnvakt (hur skulle jag klara mig utan dom?). Jag var inne på jobbet kl.13.40 ungefär, sen på fikat får jag veta att jag inte får jobbet på TS för det gick till någon som hade sitt fokus klart inställt på Aspiranten. Det känns ok ändå, för jag var "tjej med klös i" och en sån som dom behöver på avdelningen. Dom skulle tänka på mig för ev. timanställning framöver, det är alltid nåt. Eller också sitter chocken i fortfarande och sen när den lossnar blir jag skitarg. Men det får vi se då!

Ja. Annars har jag dammsugit och städat hela köket, superfint! Jag kom precis hem från stallet, Carmensita har fått nya fina skor och jag har betalt Kjell. Skönt att vara hyffsat skuldfri nu, måste låna pengar till en ny bil bara? Vi får se hur det blir. Du som vet ett bra jobb, gärna på OB-tid och minst halvtid med hyffsat betalt kan säga till! För annars blir det inget stall i sommar, snyft..

Tusen tack till alla gulliga som är så omtänksamma både nu efter krocken och alltid annars!

En annan sak jag kommit att tänka på nu: Det är lustigt men jag har inställningen att jag kan bli precis vad jag vill. Trots att jag kommer från en liten håla med folk som har inställningen "det går inte", "det är för långt", "det är för kort", "du är för tjock", "..för smal" osv osv i all oändlighet. Även om jag kanske aldrig "blir nåt" i livet vet jag att jag iallafall hade kunnat bli nånting om jag hade lagt manken till.
   Hmm, det kanske är bäst att lägga manken till ändå? Jag skulle verkligen, verkligen vilja göra nånting med hästar och ridning om dagarna. Nånting som innebar hyffsat betalt utan att man behövde arbeta ihjäl sig alltså. Första steget kanske är att se till att få ett jobb så vi kan bygga ett stall. Hmm. Hmm.. Ja vi får se!

Kommentarer
Postat av: annika

he he. jo rune är väl lite av en "familjehund", en mycket dyr sådan ska tilläggas. jag har jättesvårt att göra mig av med honom. för var skulle han hamna? vem vill ha en skadehäst? han går utmärkt att lufsa runt med i skogen, rida lite lättare ridning på. precis som jag önskar, förtillfället. nej, jag har inga planer på att sälja honom. jaha, har du sett annonsen. nej det skrev du inte. ganska dålig bild, vi tog bara en för de e bättre o ha en bild än ingen alls. imorrn kommer en tjej från jönköping o kollar. hon verkar vettig. ja, det varierar så mycket i pris. beror på va de e för stam. vet inte om jag törs skriva va runes förra ägare betalade för honom på ettårsauktionen? i alla fall, sisådär 250-300 000. ganska mycket pengar, fast de finns dom som e dyrare oxå. att han sen "bara" sprang in lite drygt 200 000 e en annan historia....

2006-12-29 @ 20:19:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback