Grejat..

Idag har vi varit upp till Eva och Lasse, Henke hämtade sina fälgar + däck till sin 32:a (på bilden nedanför) och sen fick han dom krängda under dagen, såhäe blev resultatet (bilen är ett pågående bygge, men visst är fälgarna snygga):

Henkes bil
Vi har varit in till Lkpg och handlat. ByggMax, Coop och Biltema. Nu har vi resurser vill jag lova, när vi kom hem oljade Henke klart trädäckena, jag gjorde lite finlir runt staketen och sen målade jag lite också. Imorgon ska iallafall jag måla klart staketen runt altanerna och Henke skulle börja med listerna i garaget sa han, vi får väl se vad som händer på den fronten. På onsdag kommer Eva o Lasse hit och hjälper oss.

Idag (på förmiddagen) hade Binning på sig kläderna på bilden nedan. T-shirt från Camilla och Sarah, byxor från Ann i Sthlm och stumporna är också från C & S. Sen blev han varm och fick vara naken istället

Binning!Annars har vi sett en film idag, "Aeon Flux" hette den, helt ok. Men det känns lite töntigt att såfort det är en kvinnlig cool, hård actionhjälte så måste hon alltid bli kär i en kille, det känns töntigt och förlegat. Jag vill se en actiontjej som klarar sig själv genom hela filmen utan att bli kär eller påverkad av "mannen med stor m".

Annars har jag varit med på en tävling också, jag hoppas att vi har stor chans att vinna för det skulle verkligen behövas. Ni kan kolla här om ni vill:
http://www.varstagarderoben.se/images.jsp?uniqId=626&storeId=5 

En liten grej till bara, jag har pratat med Kjell nu han sa att han skulle komma imorgon för nu var han äntligen klar med höet. Vi får väl se hur det blir med den saken, jag har lärt mig att vara skeptisk..
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback