måleri

Nu har jag precis målat ett par timmar, snart är det klart.. Jag trodde att termometern började närma sig 17 grader, men jag hade hel-fel. Det var 26 grader när jag kom in och det är fortfarande för varmt att rida då, tycker jag! När det är 20 grader brukar jag börja göra iordning Carmensita och sen brukar det vara ungefär 17 när vi rider iväg. Visst är det underbart med sommar, man kan kolla temperaturen istället för klockan. Verkligen en fördel, om du frågar mig..

Dopet ska vara i Fornåsa Kyrka

Vi har varit till tippen med skräp idag, handlat en sprayburk med silversprej: jag ska fixa till några klädnypor som vi kan sätta på väggen och däri tänkte jag att vi kunde ha alla teckningar Henke får av Binnings kusiner hela tiden (dom får snart inte plats på kylskåpet längre).. Vi köpte mer olja och sen var vi upp till Henkes päron och bytte tillbaka till vår bil. Henke har spacklat i garaget idag med, imorgon ska vi limma upp väv och på torsdag kommer Henkes brorsa med familj hit och hjälper till med. Kalas.

Nu snart ska jag ut och rida en vända på min kära lilla häst. Det ska bli skoj, jag red inte igår för det blev så sent med filmen och allting. Jag hade tänkt rida imorse, men Binning har varit rätt så gnällig på sistonde (och inatt) så jag orkade inte pallra mig upp i tid.

Nehej, nu måste jag mata sonen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback