MIN häst är bäst!

Idag blir det ett par olika inlägg för att bringa lite ordning i oredan som uppkommit efter att jag inte bloggat på flera händelserika dagar. Smisk på mig.

Jag har ridit 3 dagar i rad nu, skrittat henne. Hon har sår på ett fram- och ett bakben, hon får gå utan lindor just nu och skydden skulle ändå bara sitta mitt på såren och skava.

Första dagen red jag runt banvallen, när jag red upp på banvallen blev hon jättelycklig och trodde att hon skulle få galoppera. Vi hade en liten diskution om saken och sen gav hon sig efter ett tag.

Andra dagen (dvs igår) red jag "bara" runt förbi Knaust och Hallberg (dvs den lite länge vägen runt kalkbrottet).

Idag red jag runt förbi ridbanan, travade lite också för att försöka bli av med lite "blinningar" som vi plockade upp på vägen genom skogen. Skönt att kunna variera sig lite och slippa rida samma väg fram och tillbaka. På hemvägen mötte vi en farbror med en fläckig isbjörnshund, den verkade jättesnäll men precis när vi gick förbi gjorde den ett utfall mot Carmensita. Som tur var blev hon så förvånad att hon knappt reagerade alls. Jag blev verkligen imponerad.

Just nu är Carmensita (och antagligen Cassandra) hemma hos oss och käkar gräs, för på betet finns det bara stubb och snår.  Idag har jag köpt jodopax till hennes sår och en saltsten också, hon kommer bli så glad..

Det är verkligen superkul och skönt att jag kommit igång med ridningen igen, jag är jätteglad!!!

ps) idag har jag gjort en lapp om stallplats som jag ska sätta upp vid affären i Fornåsa också, sen är det bara att hoppas att nån vänlig själ i närheten läser den och svarar..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback