Vår midsommarafton

Vi var uppe i Garpenberg, först käkade vi chili- con- carne lunch hos Calle och Bettan, sen åkte vi till fäboden. Där fikade vi, gjorde kransarna till midsommarstången, killarna drack öl och ljög sen högg dom ner en björk till stommen på midsommarstången. Jag gjorde en liten krans till Binning, han blev jättesöt men var arg när jag skulle ta kort på honom. Vid kl. 18 ungefär var vi nere i Garpenberg igen och satte upp midsommarstången, de andra dansade kring stången, jag matade Binning just då så jag kunde inte vara med. Jag spelade in massa filmer när dom dansade iallafall.
När dansen var klar gick vi över till Bert och Kerstin igen, satte igång grillarna och åt. Vi åt färskpotatissallad med sockerärtor, grillad lax, tzatsiki, det var jättegott förstås och jag var jättehungrig.. Senare fick vi jordgubbstårta, mums. Vi kom hem vid kl. 01.30 efter att vi skjutat in 3 gubbar till stan (en nykter, en mittimellan och en jättefull) åkte vi hem och la oss.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, men förmodligen tänkte jag åka till stan och tvinga Sarah att massera mig för min rygg är inte vad den borde vara..


Igår hade Binning på sig sin gröna body med en gul folkvagn på, de gråa hängselbyxorna från sin mormorsmor och "Born to be a biker"- strumporna..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback