betessläpp + ny mobil

Idag har jag släppt Carmencita på det stora betet med Helens hästar, hon blev superglad och de andra med. De ( Cassandra, Atena och Akilles) hade tydligen varit på besök hos Carmencita igår kväll. Vi märkte ingenting när vi kom hem på kvällen, hon var lugn och allt var som vanligt förutom att tråden hängde en aning slappare på ett ställe. Coolt att hon var lugn trots att dom andra varit där och vänt. Idag såg jag alla spåren, dom hade nog kutat omking där ett tag såg det ut som.

Idag kom sotaren med och sen åkte Binning och jag till Solla och hälsade på ett par timmar, nu är vi uppe hos Eva och Lasse.

Binning har på sig sin röd- och vitrandiga body från HM ( present från moster Sarah), de svarta hängslebyxorna med Bamse på från Micke m. fam och Bamse-strumpor till. Jättefint. Nu använder vi mest storlek 62, 56 är så tajt och för kort i ärmarna nu med.

I Söndags skaffade jag en ny mobil med. Sony Ericsson V600i svart- och silverfägad. Inte för att jag kan skriva SMS på den, men jag får väl lära mig. Det är med kamera osv, jag har tagit massa kort som jag tänkte föra över till datorn och lägga ut här på bloggen framöver när jag satt mig in i hur man gör det..

Idag har jag köpt ett par nya skor med, Adidas rosa, silver och vita har jag för mig. Camilla hade ett par och nu har hon köpt ett par till mig med. Kalas, jag behöver verkligen nya skor. Jag måste köpa ett par stallskor också så jag kan börja rida efter hand. Carmencita går barfota nu med, Kjell hade inte tid att sko om henne runt om på en gång och eftersom jag ändå inte skulle rida tyckte jag att hon kunde gå barfota ett par veckor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback