luuugn dag

Idag har det varit lugnt, gick upp vid kl.11.30 ungefär, åt, duschade och Binning fick ligga naken på sängen och vädra sig lite. Pratade med farmor på telefon och sen åkte vi iväg och handlade på City Gross, för idag kom ju första barnbidraget!! och nu är det slut.. Men vi har mat och blöjor så det räcker ett tag nu, dom hade fortfarande blöjor för 99:-/ förpackning max 2 st per hushåll. Kalasbra, hoppas dom jämt har så billiga blöjor för annars blir vi nästan ruinerade. När det blir lön/ föräldrapenning sen måste vi till City Gross en gång till antar jag, det är faktiskt billigare där. Man blir väldigt ekonomi- medveten när man får barn, tycker jag.. Slänger inte alls lika mycket längre och tänker mer innan man handlar osv. Trist att bli så vuxen, men det är väl nödvändigt också, pengarna måste ju räcka till vissa saker!

Den här månaden skulle jag vilja köpa nya sommarskor (helst två par), stallskor (måste jag köpa) och en bärsjal till Binning. Det blir förmodligen "bara" stallskorna nu, eftersom Carmencita också vill ha nya skor.

Idag har Binning på sig sina suporter-kläder! Blå body med gula kronor på, SWE- strumporna och jeansen. Han är verkligen världens sötaste unge!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback