Inlägg..

Igår skrev jag ett bra inlägg, men det fick inte vara kvar.. Hela internet var konstigt på vår dator, jag la ner projektet istället. Igår på utbildningen fick vi lära oss hur man tar bort felslag och sånt, nu vet jag vilken blankett jag ska ha från Skatteverket också. Vi fick passerkort och kläder, nu har vi blivit inrättade i mainstream IKEA-ledet..

Idag har Binning och jag varit med Eva till Motala och köpt mattvarp och trasor, vi käkade lunch på "Baltzar von Platen" och sen kollade vi om Henkes nya däck hade kommit med Bussgods. Det hade dom inte, då åkte vi hem istället.

Just nu håller jag på och beställer lite nya fräscha böcker från Bokus: "Martina-koden", "Hej Lättja..." och sen ville jag beställa del tre i "Gossip Girl"- serien också, men den hade inte kommit ut på svenska än tyvärr. Jag är ute efter lite roliga, lättsamma böcker.

Idag har Binning på sig ljusblå byxor och en röd långärmad body, från HM och citrongula PoP-strumpor. Han har smakat ärtpuré idag, det var ingen höjdare, han fick gröt när han började bli lite tveksam.

Kommentarer
Postat av: Sara

Om du vill läsa nått rolig roligt ska du läsa "Smulklubbens skamlösa systrar" och "Trekant" av Mian Lodalen, dom är jättekul:D (sålänge man klarar av att läsa om lesbiska:P) Annars kan du läsa "Små citroner gula" av Kajsa Ingemarsson :D Roliga böcker ^^,

Postat av: annika

tipsar om "små citroner gula" men det har visst ovanstående kommenterare sara också gjort. läs den. liksom karin wahlbergs böcker om kommissarie claes claesson, heter typ "sista jouren", "flickan med majblommorna" osv. lättlästa mycket. och en bok man inte får missa "simon och ekarna" så underbar. jag har den, vill du låna? lite svår, men helt underbar. kram

2006-10-06 @ 12:35:46
URL: http://baluba.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback