BVC

Längd: 72 cm (vuxit 5 cm sen sist)
Vikt:10945 gram

Idag har vi varit i Malmslätt och flyttstädat tillsammans med Solla, Cissi och Arvid. Jag var där i tre timmar, efter BVC och före Boris. Vi träffade Boris vid Cloetta Center och lämnade bilbarnstolen till honom, han ska ta med den upp till
Hedemora igen. Bert o Kerstin ska sälja den och då känns det ju lämpligt att lämna tillbaka den, skönt att få det klart. Kl.17 var vi ute i Hornstäve och kollade på Marie och Calles hoppträning. Det var kul att se lite hästar och hoppning, när de stora hästarna red sen blev jag också sugen. I första hand ska jag väl se till att hon får skor nu och sen får det bli dags att komma igång med ridningen känner jag!

Nu är planen att snarast ta sig till sängen och sova, jag är jättetrött just nu. Förmodligen för att Binning vaknar massor med gånger på natten. Idag fick han sin gröt för ungefär en halvtimme sen, jag hoppas att det gör att han sover lite bättre.

Kommentarer
Postat av: annika

min dotter har haft värsta natten på länge. vaknat o inte velat somna om. man blir helt konstig när man inte får sova ordentligt... de blir väl bättre när de blir äldre. man får tänka så.

2006-09-29 @ 13:58:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback