Dag 3

.. och jag måste säga att det går hyffsat. Idag hade jag hur mycket energi som helst på jobbet. Skönt! Det är svårt att inte ta typ potatis och ris till maten av gammal vana. Idag t.ex. stod riset precis brevid mig när vi skulle äta, och då höll jag på och ta av det förstås. Till frukost har jag käkat massa ägg: 2 stekta och ett kokt och en morot också. Frukosten är det svåraste målet känner jag. På lunchen och middagen är det ju bara att ta sallad + kött, kyckling eller fisk.

Kommentarer
Postat av: fäbo´jäntan

jag ska sälja han för jag har varken tiden jag behöver eller engagemanget kvar för att det ska vara värt att lägga ut alla dessa pengar jag gör för honom, ja jag ska åka till thailand med carro och sen frågade lena om jag e.v vill följa till usa. sen ska jag spara resten till framtida bruk! kram på dig

Postat av: Fia

Hej! Så du kör på GI diet ser jag. Det är rätt lätt när man väl vet vad man kan ha istället för riset, pastan och potatisen. Vitt bröd är ju ganska äckligt igentligen och socker är inte omöjligt att sluta med. Lycka till!

2007-07-14 @ 15:57:22
URL: http://fiaia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback