Häst ute dygnet om

Tack för alla kommentarer om det här. Carmensita går alltså ute dygnet om nu, på dagarna har hon tillsammans med de andra hästarna (som går ute dygnet om året runt) fri tillgång på hösilage och på natten har de ett vind- och regnskydd med äthalm i. Stallet hon brukar stå i är inte isolerat och dessutom har de en tät granskog i hagen som de kan vara i på natten om de vill. Alltså tycker jag det är toppenbra att hon kan gå ute dygnet om just nu, det är oftast plusgrader eller nån minusgrad på natten här just nu men som mest har det varit -2 grader och omkring 17 plus på dagarna. Och som sagt har hon ju ändå täcke på natten.

Kommentarer
Postat av: Mia

Jo.. det ska bli spännande med idol.. har lite svårt att välja låt bara :P Herregud.. var glad över att din häst har möjlighet att vara ute! :P Jag hade gärna släppt Benita på bete nu, men i och med att det inte är min häst så har jag ju inte den förmånen att bestämma.. Sarah vill helst att hon går med täcke dygnet runt.. ÄVEN på dagarna nu.. Katastrof :P Krama

Postat av: Helene

Tycker verkligen hästarna kan gå ute dygnet runt.. dem gjorde det året om förut, om inte vi håller på "förskönar" dem o dem får MASSSSOR med mat klarar dem sej ju.. :) Dem mår bara bra av det, halvblodet ja rider vetu, hon gåt ute dygnet runt året runt.. hon älskar det! :)

2007-03-30 @ 15:35:27
Postat av: Fia

Äsch klart de kan gå ute dygnet runt även om det är fina halvblod. Så jävla kallt är det inte på nätterna längre och din är väl inte klippt?

2007-04-04 @ 23:37:01
URL: http://www.fiaia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback