Är det nån kattpälsexpert som läser?

Igår kom Bärnsta in med jättefin och glansig päls. Han hade inte en enda tova kvar, vilket nog aldrig har hänt förut. Vi funderar på om han har varit otrogen mot oss och skaffat en gammal tant han går till och blir borstad av. Annars kan det vara att han precis har bytt till vinterpäls och då borde det inte börja med att vara tovor. En tredje idé vi har är fodret. I förra veckan fick dom Bilanx (japp, Lilie och Sussi- fodret) för katter med tovig päls/ problem mage/ psykproblem (det sista stod inte på paketet med maten verkade kunna lösa de mest skilda problem så jag tog mig lite friheter på slutet). Findus är också fin och glansig i pälsen (han står för problemmagen annars) och nu funderar vi på att alltid köpa Bilanx till dom istället, alla andra specialfoder har såklart olika påsar för problemmage/ päls, förutom Bilanx. Synd att det är så jävla dyrt bara.

Kommentarer
Postat av: annika

jag e ingen kattpälsexpert, men jag skulle tro att det är fodret o inte nån tant som borstar. jag ger mina katter nutra nuggets (grannen tar hem gratis till mig, hon jobbar på sånt företag) o mina katter har alltid fin o glansig päls. morsans katter däremot, som hon ger billig skitmat till, de har matt o glanslös päls o fäller jämt jättemycket. de e definitivt maten som avgör!

2007-09-09 @ 07:58:24
Postat av: sarah

ha ha katter har ju en förmåga att vara otrogna med gamla tanter, du minns väl snövits otrohets affär... men jag hoppas på att det är fodret. ok ang sambo boendet så flyttar han inte in i mitt rum, fast det skulle kunna vara ganska mysigt! jag ska försöka ta med han neröver och visa upp han för er framöver =)

2007-09-10 @ 09:21:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback