Vigseln

Vi hade inga ringar, ska inte åka på bröllopsresa och det var bara en person som visste förutom oss och vigselförrättaren. Dock blir det förmodligen en lite seriösare fest nästa sommar, då menar jag typ fest med band inget jätteavancerat... Det var väl det, jag vet inte vart jag har gjort av kameran så ni får vänta på bilder. Men vi ser ut precis som vanligt på korten ändå. Glada och gifta bara.

Kommentarer
Postat av: fia

jaså så man kan bara gå o gifta sej sådär utan o säga nått.. jajaja. grattis då..kram

2008-08-30 @ 09:35:49
Postat av: Tin

Han vägrar förlova sig, tycker att det är skit töntigt säger han. Jag brukar vara duktig på att få folk att ändra sig men där är det tvärstopp. Blir det inga ringar i efterhand heller? Skittufft att bara göra det så där, hade ni planerat det länge?

Postat av: Sandra Lindell

Grattis!!

Hmm har oxå funderat på att gifta oss men det blir nog om några år.Vi vill ha ett stort bröllp med fest o fin klänning o allt det där. som allt annat kostar det ju en massa pengar.Många kramar på er o Lycka till i framtiden!!

2008-08-30 @ 20:23:30
Postat av: Ida

Grattis!! Oj vad chockad jag vart :) Jag ska hälsa grattis så mycket från hela familjen Stam. Hoppas allting är jättebra med er och att ni hade en underbar bröllopsnatt! Kramar

2008-08-30 @ 22:28:05
URL: http://stammen.blogg.se/
Postat av: eva b

chocken sitter i än, har jag drömt eller.

jag är lycklig att jag fick vara med.

ett jättestort grattis från svärmor.

att ni kunde hålla det hemligt.

jag fattade som vanligt ingenting.

2008-08-31 @ 09:59:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback