Mitt hjärta!

På väg hem från MVC stannade jag hos Nina för att lämna stallhyra, det är alltid lika trevligt där. Men nu var det inte Nina som var mitt hjärta, även om man skulle kunna tro det, utan Carmensita. Hon stod med ryggen till när jag kom ut och skulle hälsa på henne i hagen och sen vände hon sig om och gnäggade. Trevligt! Carmensita gnäggar nästan aldrig, typ bara när hon är jättebrunstig. Det är skönt att veta att hon kommer ihåg mig!


Kommentarer
Postat av: Nina

Hallå Cattis!

Nu BLIR jag faktiskt lite besviken, jag trodde absolut att det var jag som var ditt hjärta.
Livet är en hård skola, man stöter på motgångar varje dag.....

Hoppas i alla fall att det är bra med dig, bebben i magen och resten av familjen.

Och du ska inte behöva försvara dig för att Binning är på dagis. Han mår bra där och har roligt med de andra barnen(på tal om att du skrev någon dag att han var där i fem timmar och sov två av dem). Du är INTE en dålig mor för att du väljer att låta Binning vara där sina 15 timmar i veckan. Han har ju roligt där vetja´. Dessutom, han mår varken bättre eller sämre av att han sover bort två timmar av sin vistelse där. Det är du som TROR att du är en bättre mamma om du inte lämnar bort honom så många timmar av hans vakna tid. Men du är en lika bra mamma även om han skulle vara vaken alla fem timmar han är på dagis. Såde´så!!!

Så nu tycker jag att du ska njuta av din barnlediga tid. Ta hand om dig, läs, träffa kompisar eller vad du vill. Det här är ju sista månaderna på mycket lång tid som du kommer att ha chansen till det. Du minns väl hur det var att ha en nyfödd bebis? Nattvak, nattvak och åter nattvak......Så passa på att vila så du är stark när det blir dags.

Ha en skön helg och ta hand om dig!/Nina (hjärtat?)

2008-01-11 @ 15:15:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback