Bad!!

Idag var vi hos Solla på hennes "privata strand" (visst låter det snofsigt) och badade tillsammans med Sarah, Inga-May och Fia. Maria, L, Solla och Tiina var också med. Jättehärligt och skönt, lite kallt i vattnet men det blev lagom att stå i vattnet och värmas av solen. Vi kastade massa stenar, varje gång man badar måste man kasta bort 10 stenar från mitten och ut mot sidorna, det finns sandstrand gömd under alla stenar. Det vore ju fint att få fram sanden igen. Idag kastade vi massa stenar. Henke och B åkte massor i Sollas lilla båt och jag var också med en gång, kul att ro. Fast skeppet fick slagsida eftersom Henke satt på ena sidan och B på den andra...

Efter sol och bad åkte vi till Venus och käkade sen lunch, nu är vi i Stjärnorp hos Eva och Lasse fast de är inte hemma. Henke har mekat med 940:n (den går inte att låsa på förarsidan) och nu sitter han vid symaskinen och syr några grejer till forden.

Jag vet inte vad vi ska göra när Henke är klar, förmodligen åka hemåt. Vi ska grilla ikväll, köpte färskpotatis igår så det ska vi väl äta. Mums!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback